• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz sevgili..lütfen iki cümle ile fikir verin..

tek şunu bilir şunu söylerim...
siz mutsuzsanız ve defalarca bunu dile getirip birşeyler değişmiyorsa yol verin gitsinn....hiç düşünmeyin.ilişki mutlu olmak içindir mutsuzsanız onsuz mutsuz olmayı tercih edin.

dün bitirecektım sözde defalarca aradı ona yolunda gıtmeyen durumlarla sorunlarla ilgili uzun bı mesaj atmıştım.cevap yazmayacağım yazmış yzarsam konu uzar yazmış halbukı açıklama beklemiştim ondan ama yok,hiç sıkıntıya gelmıyoo mesele çıkmasın benı böyle kabul etsın sorgulamasın istiyo.bu seferde nıye cvp yazmadın dıye tartıştıkk ben ona neler yazııyorumm satırlarca ifade edıyorum cevabı off puff eli hançerli olma uysal oll ya sen benım için çabaladınmıda cvp yazdınmıda ben sakın olayım..yine sinir krızı kendıme zarar vermeye başladım iyice çocuk tabak kırdı ellerımle avuçladım heryerım kanadı.arıyo telefondada guzel bişeyler yazsan bole olmaz dıyo ya benım aklımda sorular var çözmedinki cevap vermeye bıle yeltenmedınkı..mesela affet dıyo nası ınanayım sana dıyorum cvp vermıyo uzatma dıyo kapattık ya konuyu diyo halbukı kapatmamış oluyoruz.inanın başkası bu kadar çekmez.snir krızı geçirdim yıne bugun yuzlerımı yoldum sınırdenn mahfettı benı öle guzel hayatım vardı ki..o istıyokı hiç sorun çıkmasın herşeye he dıyeyım.mesajımda bana senı sevıyorum dememesınden ve telefonda bı arkadaşımış gibi konuşmasından rahatsız olduğumdan bahsetmıştım.ama cvp yok ne takıntılıymışım ya guzelce yazdım diyorum hakaret etmedım bişey yapmadım konuyu açtım dıyorum yokk..telefondada öfken geçtimi dıyo gayet sakin..neyı halletınde öfkem geçsinn.ya nası bıtecekse bıtsın bu iş ya.benımkı alışkanlık oldu artıkk şeytan olsun bırakma sana cvp verır duzelır herşey dıyo manyak gıbı satırlarca yazı yazıyorum ama bıldığını okuyoo..ya nası vageçicem ben yaa ben bıraksam o bırakmıyo ama böylede olmuyoo..bı cıddıye al bı oku bı cevapla nası bi yaratık bu yaa.tek yaptığı aramak aradada hala küsmüyüz yazmak,takma ya herşeyi demek..dün akiam telefonda tekrar soruyo yıne neyın cevabını istiyosun dıyo yazdığım şeyleri tek tek soyledım kahkaha attı ne basit konular dedı,sabah kısa cvp yazarım dedi..bende benım sorun olarak gördüğüm şeylere kahkaha atman benı kırdı yazdım.ya şu yazdığına bak ortam yumuşasın dıye yaptım guzel bişeyler yazacaktım sana bugun ama artık yazmıycam yazmış,sonra aradı falan aynı muhabbetler yaa ben onunla çook mutsuzum yaaa.

Ben sizin icin gercekten cok uzuldum! En kisa zamanda doktora gitmelisiniz ve kesinlikle cocugunuzla yalniz kalmamalisiniz! Anladigim kadariyla yalniz yasiyorsunuz bir sure imkaniniz varsa arkadaslarinizla ya da ailenizle kalin. O ADAM SIZI KESINLIKLE SEVMIYOR , SEVMIYECEK! Onun disinda odaklanabileceginiz ne varsa onlarla ugrasin, is bulun , kesinlikle bir seylerle ilgilenin. Nasil tanistiniz onunla?! Icimden bir ses internet diyor! BIRAKIN ONU HIC BIR SEY SIZDEN VE COCUGUNUZDAN DAHA DEGERLI DEGIL. Bir de su acidan bakin emin olun onunla sizi birakmasin diye cinsel iliskiye girseniz bile en sonunda belki ilk kez beraber oldugunuzda degil ama eninde sonunda sizi birakir ve simdi birakabilme sansiniz varken siz onu birakin inanin bana onsuz yasayabilirsiniz diger turlu daha cok pisman olursunuz ve gururunuz kirilir! Ve bence neden o uzun maillerinize cevap yazmiyor biliyor musunuz? Cunku buyuk ihtimalle onlari okumuyor bile! Aynaya bakin , artik yeter deyin , kendinize gelin. Bosandiniz, cocugunuzla kaldiniz , denize dustunuz diye yilana sarilmayin birakin kendinizi deryaya , dalgalara Rabbim yardimciniz olsun!

Ben sizin icin gercekten cok uzuldum! En kisa zamanda doktora gitmelisiniz ve kesinlikle cocugunuzla yalniz kalmamalisiniz! Anladigim kadariyla yalniz yasiyorsunuz bir sure imkaniniz varsa arkadaslarinizla ya da ailenizle kalin. O ADAM SIZI KESINLIKLE SEVMIYOR , SEVMIYECEK! Onun disinda odaklanabileceginiz ne varsa onlarla ugrasin, is bulun , kesinlikle bir seylerle ilgilenin. Nasil tanistiniz onunla?! Icimden bir ses internet diyor! BIRAKIN ONU HIC BIR SEY SIZDEN VE COCUGUNUZDAN DAHA DEGERLI DEGIL. Bir de su acidan bakin emin olun onunla sizi birakmasin diye cinsel iliskiye girseniz bile en sonunda belki ilk kez beraber oldugunuzda degil ama eninde sonunda sizi birakir ve simdi birakabilme sansiniz varken siz onu birakin inanin bana onsuz yasayabilirsiniz diger turlu daha cok pisman olursunuz ve gururunuz kirilir! Ve bence neden o uzun maillerinize cevap yazmiyor biliyor musunuz? Cunku buyuk ihtimalle onlari okumuyor bile! Aynaya bakin , artik yeter deyin , kendinize gelin. Bosandiniz, cocugunuzla kaldiniz , denize dustunuz diye yilana sarilmayin birakin kendinizi deryaya , dalgalara Rabbim yardimciniz olsun!
yok ınternetten tanışmadım..dün defalarca aradı ama istiyorkı bı sorun yokmuş gibi devam edeyim ama olmuyo işte o bana cvp vermeyıncede iyice sinirler geriliyor.mesajlarımı okumaktan nefret ediyo zaten belkide hızlıca okuyo anlamıyo anşasa bı çözüm bulmaya çalışır.dün yıne sana mesaj yazdım oku dedım telefonda girmeyeceğim bugün dedi adam kafa yormayı sevmiyo.henuz ne arayan var ne yazan gayet gergin bi şekildeyim tabi.gerginlik çocuğa direk yansıyor.elimde değil.o uzun mesajları belkı anlar dıye butun duygularımla yazdım bak sen şöyle şöyle yapıyosun sen önemsemıyorsun bu davranışın doğru değil gayet kıbar bı şekılde yazıyorum ama sen bana elı kılıçlı olma dıyosun dıye yazdım.anlamıyo yada anlamak işine gelmıyo.evet o bıttı derse daha kötü olucam biliyorum.
r

evet tahmın ettiğim oldu bugun yazmadı aramadı ben aradım bir süre ayrı kalmakta fayda varmış beni suçlamıyormuş,kafası karışıkmış..onun yüzünden çocuğuma öfkelenmeme ve çıldırmama sebep olmak istemezmiş,ya hayır dedım ben senden defalarca süre istedim,bitsin dedim kabul etmedın bu seferde ben kabul etmiyorum dedim yapma böyle böyle olması lazım bitsin demiyorum dedi.müşteri geldi kapattı bi daha aradım konuşarak halledebilirdik ama sen cvp vermedin bu kadarmı zordu dedim zormuş demekki dedi.bunca zaman sen benı kandırdınmı dedim deme öyle aşkım ya bitti demıyorum dedi face'e gel dedim geldi iki satır yazmadan burda birileri var sonra grşrz dedi tamam dedım çocuk uyuyunca grşrz.çocuk uyuyunca ben de yatayım uyuyayım dedım çünkü çok ağladım yorgun düştüm o beni merak etsın dedım iki dakıka yatamadım mesaj yazdım cep telıne çocuk uyudu faceteyım diye.şu an beklıyorum.başkası yazsaydı bu yazıyı asla grşmr derdim ama öyle alıştımkı ona kabullenemıyorum.bi kabul etsem onla olmanın bana daha çok acı verdiğini onsuzluğun acısının zamanla geçeceğini....

Kendi kendine inanamiyacaksin. Anlattiklarin cok sacma ve ne yazik ki sen farkina varamiyorsun. Yalniz misin? Ailen nerede? Birak onu gitsin ya sen hayatta baska seyler bulamadigin ona yapisip kalmissin! Hayat ondan cok daha fazlasi.

nasıl tanıstınız? ortak arkadaslarınız var mı? iş yerini gördünüz mü? patronunu gördünüz mü? çalışma koşullarını gördünüz mü? ondan haber alamazsanız ulaşabileceginiz başka bir yakının telefonu var mı sizde? ailesinden herhangi biri bu ilişkiyi biliyor mu? işiyle ilgili,akşamları neden konusamadıgınızla ilgili şeyler tamamen onun anlattıklarıyla mı sınırlı? hersey onu anlattıklarıyla bilgilendiğiniz şeylerse sakın güvenmeyin.araştırın,öğrenin ama ona sorarak değil.altından hiç hoşlanmayacagınız şeyler çıkacak.davranışları normal değil.sakladıgı seyler var.sizi kaybetmemek icin ugras vermesinin tek nedeni olabilir o da alıştıgı bu rutinin değişmemesi.kadın şüpheleniyorsa gercekleri hissettiği içindir.aklınızı dinleyin gönlünüzü değil.

Back
X