- Konu Sahibi yorgunmutsuz
iki üç günde bir arıyor ama sen buna hiç bişey demiyosun nasıl durabiiyor seviyosa,anlamıyorumtam benim sevgiliiim.. işkolik ve arkadaşçıl :)
çok sık aramaz hatta elinden gelse hiç aramazzz
2-3 güne bir ben yinede çğr atıyorum ara beni diye. arıyor hemen gayette sıcak konuşuyor, 2-3dk sürüyor konuşmamız sesini duymam yetiyor çünkü
sağol canım ama ben sık sık aramıyorum zaten beklıyorum çatlıyorum ondan sonra arıyorum oda meşgule atıp müsait olduğu zaman arıyor.mesajı yazıyorum göndermıyorum bazen pcye kaydediyorum gerektığı yerde içimdekılerı ona anlatmak istediğim zaman kullanmak için,baktım gerek kalmıyor göndermıyorum..sitem dolu mesajlar yazma, sıradan olur, bu kızsal tripler iter adamı, ille de dayanamazsan yaz mesajı yaz yaz döşe ama gönder tuşuna basma da sil tuşuna bas, gönderiyormuş gibi olur tatmin olursun hem de onu çok ipliyormuşsun havasından uzaklaşırsınbir dergide okumuştum
ve seni eskisi gibi arayıp sormuyorsa, sen de arama öyle eskisi gibi, madem böyle mesafeyi arttırmak istiyor bakın size karşı olan sevgisinden bahsetmiyorum, seviyordur hissediyordur ediyordur ama mesafeli davranıyordur yine de, bazen böyle triplere girerler, bu zamanlarda üzerine gitme, neden neden neden dersen daha da ters tepecektir, rahat bırak gör bak kendi ruhunu da rahat bırakmış olacaksın, o arasın bırak o arasın, sen niye zır zır arayıp duracakmışsın, bırak 5 dakika vakit bulamıyorsa bulamasın, bulduğu zaman arar, ve sonunda etekleri tutuşunca, baktı erkeksi triplerini cool adam pozlarını yemiyorsun, o zaman rolleri değişirsiniz![]()
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bu aralar gerçekten ilgili ama kafama takılan başka bişey var ben aylarca öpüşmedim izin vermedim zaten sık görüşemıyoruz,bu gune kadar sabırlıydı bana bıraktı istemediğin olmaz dedi ikimizde deli gibi arzuluyorduk ama geçen gün öpüştük biraz yakınlaştık ama çok az.o günün etkısındenmı bilmiyorum gerçi son zamanlardada bana karşı olan arzularından bana karşı olan heyecanından konuyu açıyor sürekli.tam normal yazışıcaz başlıyor sar benı aşkım dudaklarını özledım kokunu özledım konuşmayalım yaşandı bıttı konuştuk bunları dıyorum bı sonrakı yazışmada yıne konu bu tur şeylere gelıyor ona karşı olan arzularımı anlatsam saatlerce okuyacak bır nevı heyecan istiyor yazışmalarımızda çok söyledim benden bunları bekleme olur ama minumum olur dedimm.6 aydır bırlıkteyız sevmesem bana hesap soran sorun çıkaran bırını seçmem sevmesen bu iş yurumez dedi.senı sevıyorum cumlesını kullanmamasındada şikayetçiyim illa demekmı gerekıyomuş.ben haykırmak istiyorum yaa,diyeceğim şu ki senı sevıyorummu soylememesı sadece ben sorunca yada deyınce demesı normalmi birde bu cinsel içerikli konulara girmesi normalmii.önceden çok az yazardı.şimdi her fırsatta konu oraya gelıyor