• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz sevgili..lütfen iki cümle ile fikir verin..

tam benim sevgiliiim.. işkolik ve arkadaşçıl :)
çok sık aramaz hatta elinden gelse hiç aramazzz
2-3 güne bir ben yinede çğr atıyorum ara beni diye. arıyor hemen gayette sıcak konuşuyor, 2-3dk sürüyor konuşmamız sesini duymam yetiyor çünkü
iki üç günde bir arıyor ama sen buna hiç bişey demiyosun nasıl durabiiyor seviyosa,anlamıyorum

sitem dolu mesajlar yazma, sıradan olur, bu kızsal tripler iter adamı, ille de dayanamazsan yaz mesajı yaz yaz döşe ama gönder tuşuna basma da sil tuşuna bas, gönderiyormuş gibi olur tatmin olursun hem de onu çok ipliyormuşsun havasından uzaklaşırsın :34: bir dergide okumuştum

ve seni eskisi gibi arayıp sormuyorsa, sen de arama öyle eskisi gibi, madem böyle mesafeyi arttırmak istiyor bakın size karşı olan sevgisinden bahsetmiyorum, seviyordur hissediyordur ediyordur ama mesafeli davranıyordur yine de, bazen böyle triplere girerler, bu zamanlarda üzerine gitme, neden neden neden dersen daha da ters tepecektir, rahat bırak gör bak kendi ruhunu da rahat bırakmış olacaksın, o arasın bırak o arasın, sen niye zır zır arayıp duracakmışsın, bırak 5 dakika vakit bulamıyorsa bulamasın, bulduğu zaman arar, ve sonunda etekleri tutuşunca, baktı erkeksi triplerini cool adam pozlarını yemiyorsun, o zaman rolleri değişirsiniz :34:
sağol canım ama ben sık sık aramıyorum zaten beklıyorum çatlıyorum ondan sonra arıyorum oda meşgule atıp müsait olduğu zaman arıyor.mesajı yazıyorum göndermıyorum bazen pcye kaydediyorum gerektığı yerde içimdekılerı ona anlatmak istediğim zaman kullanmak için,baktım gerek kalmıyor göndermıyorum..

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar bu aralar gerçekten ilgili ama kafama takılan başka bişey var ben aylarca öpüşmedim izin vermedim zaten sık görüşemıyoruz,bu gune kadar sabırlıydı bana bıraktı istemediğin olmaz dedi ikimizde deli gibi arzuluyorduk ama geçen gün öpüştük biraz yakınlaştık ama çok az.o günün etkısındenmı bilmiyorum gerçi son zamanlardada bana karşı olan arzularından bana karşı olan heyecanından konuyu açıyor sürekli.tam normal yazışıcaz başlıyor sar benı aşkım dudaklarını özledım kokunu özledım konuşmayalım yaşandı bıttı konuştuk bunları dıyorum bı sonrakı yazışmada yıne konu bu tur şeylere gelıyor ona karşı olan arzularımı anlatsam saatlerce okuyacak bır nevı heyecan istiyor yazışmalarımızda çok söyledim benden bunları bekleme olur ama minumum olur dedimm.6 aydır bırlıkteyız sevmesem bana hesap soran sorun çıkaran bırını seçmem sevmesen bu iş yurumez dedi.senı sevıyorum cumlesını kullanmamasındada şikayetçiyim illa demekmı gerekıyomuş.ben haykırmak istiyorum yaa,diyeceğim şu ki senı sevıyorummu soylememesı sadece ben sorunca yada deyınce demesı normalmi birde bu cinsel içerikli konulara girmesi normalmii.önceden çok az yazardı.şimdi her fırsatta konu oraya gelıyor

.... geçen gün öpüştük biraz yakınlaştık ama çok az.o günün etkısındenmı bilmiyorum gerçi son zamanlardada bana karşı olan arzularından bana karşı olan heyecanından konuyu açıyor sürekli.tam normal yazışıcaz başlıyor sar benı aşkım dudaklarını özledım kokunu özledım konuşmayalım yaşandı bıttı konuştuk bunları dıyorum bı sonrakı yazışmada yıne konu bu tur şeylere gelıyor ona karşı olan arzularımı anlatsam saatlerce okuyacak bır nevı heyecan istiyor yazışmalarımızda çok söyledim benden bunları bekleme olur ama minumum olur dedimm.6 aydır bırlıkteyız sevmesem bana hesap soran sorun çıkaran bırını seçmem sevmesen bu iş yurumez dedi.senı sevıyorum cumlesını kullanmamasındada şikayetçiyim illa demekmı gerekıyomuş.ben haykırmak istiyorum yaa,diyeceğim şu ki senı sevıyorummu soylememesı sadece ben sorunca yada deyınce demesı normalmi birde bu cinsel içerikli konulara girmesi normalmii.önceden çok az yazardı.şimdi her fırsatta konu oraya gelıyor

Midem bulandı...

"Seni seviyorum" demk gerekmiyormuş da sürekli "Öp beni, sar beni" demek mi gerekiyormuş?

6 aydır uzak yerlerde haftada bir görüşerek yaşanan ilişki arada güçlü bir bağ varsa aşk, sizinki gibi "aklına estikçe" ve ilgisizlikle bütünleşirse "sanal arkadaşlık" olur...

İstemediğiniz halde sırf onun isteğiyle öpüşmüşsünüz aksi halde şu an bundan bu kadar rahatsız olmazdınız...

Bir de "bana olan isteği heyecanı" demiyor musunuz" öleceğim vallahi! Adamın heyecanı size değil, aç yahu, kadına, ete aç adam... "Nefes alsın yeter" diye düşünüyor, sanalda yazışarak tatmin oluyor, iğrenç...

Öyle olmasa "Seni seviyorum" demeyi gereksiz görür mü?

Öyle olmasa sizinle görüşmek için işi gücü bahane eder mi?

Öyle olmasa siz rahatsız olduğunuz halde cinsel muhabbetlerle üstünüze gelebilir mi?

Öyle olmasa sizin kırılmanıza göz yumabilir mi?

Bu sorular uzar gider... Uzar da siz onun "Sevmesem bana sorun çıkaran biriyle devam etmem" demesine kanarsınız yine... Siz ne sorun çıkarıyorsunuz ki? Ne dese inanıyorsunuz, 6 aydır tanıdığınız, uzakta, netten görüştüğünüz arada bir araya geldiğiniz birinin sizi öpmesine izin veriyorsunuz, sanalda da olsa tatmin olmasını sağlıyorsunuz ve onun bu sapkınlığını "aşk" sanıyorsunuz... Bu mu sorun?

Şu "yi niyetli" kızlar olmasa bu abuk subuk chat siteleri, açık saçık webcam sohbetleri tarih olur... Bunların sapıklığına zemin hazırlıyorsunuz... Sizinle böyle konuşup başkasına kamera açtırırlar, al sana kısa günün karı...

Değerinizi bu kadar düşürmeyin... Layığınız aklında geldiğinde sizi öpüp, arzularını anlatmasıysa devam edin, yok sevgisini ifade edecek mert bir adamı hak ediyorsanzı buna yol verin... Kişi kendi değerini belirler, kendi ahlakı ölçüsünde insanlarla muhatap olur...

Midem bulandı...

"Seni seviyorum" demk gerekmiyormuş da sürekli "Öp beni, sar beni" demek mi gerekiyormuş?

6 aydır uzak yerlerde haftada bir görüşerek yaşanan ilişki arada güçlü bir bağ varsa aşk, sizinki gibi "aklına estikçe" ve ilgisizlikle bütünleşirse "sanal arkadaşlık" olur...

İstemediğiniz halde sırf onun isteğiyle öpüşmüşsünüz aksi halde şu an bundan bu kadar rahatsız olmazdınız...

Bir de "bana olan isteği heyecanı" demiyor musunuz" öleceğim vallahi! Adamın heyecanı size değil, aç yahu, kadına, ete aç adam... "Nefes alsın yeter" diye düşünüyor, sanalda yazışarak tatmin oluyor, iğrenç...

Öyle olmasa siz rahatsız olduğunuz halde cinsel muhabbetlerle üstünüze gelebilir mi?

Bu sorular uzar gider... Uzar da siz onun "Sevmesem bana sorun çıkaran biriyle devam etmem" demesine kanarsınız yine... Siz ne sorun çıkarıyorsunuz ki? Ne dese inanıyorsunuz, 6 aydır tanıdığınız, uzakta, netten görüştüğünüz arada bir araya geldiğiniz birinin sizi öpmesine izin veriyorsunuz, sanalda da olsa tatmin olmasını sağlıyorsunuz ve onun bu sapkınlığını "aşk" sanıyorsunuz... Bu mu sorun?

Şu "yi niyetli" kızlar olmasa bu abuk subuk chat siteleri, açık saçık webcam sohbetleri tarih olur... Bunların sapıklığına zemin hazırlıyorsunuz... Sizinle böyle konuşup başkasına kamera açtırırlar, al sana kısa günün karı...

Değerinizi bu kadar düşürmeyin... Layığınız aklında geldiğinde sizi öpüp, arzularını anlatmasıysa devam edin, yok sevgisini ifade edecek mert bir adamı hak ediyorsanzı buna yol verin... Kişi kendi değerini belirler, kendi ahlakı ölçüsünde insanlarla muhatap olur...

..............................

Son düzenleme:
Midem bulandı...

merhaba canım,istemediğim halde öpüşmedim onunla istedim ve o aylardır hayır dediğim için zorlamadı beni başka erkek olsaydı bu kadar dururmuydu bılmıyorum aylardır asla sapkın bir muhabbeti olmadı son zamanlarda olmaya başladı özellikle öpüştükten sonra etkisinde kalmış olabilir diye düşnüüyorum ama kafamda karışmıyor değil.arzuları ise benimle ilgili yaşamak istedikleri ama çıplaklık ve sevişmeden öte koklamak sarılmak öpmek ben izin vermediğim için çok arzuladığını söyluyor.birazda heyecanmı katmak istiyor anlamadım..adam 38 yaşında görmüş geçirmiş bir insan şunuda belırteyım ikimizde boşandık yanı ben 3 yıl önce oda 2 yıl başka şeyler istemedi benden..doğru soyluyosun daha çok sanal bızımkı.
düşüncelerin için teşekkür ederim

merhaba canım,istemediğim halde öpüşmedim onunla istedim ve o aylardır hayır dediğim için zorlamadı beni başka erkek olsaydı bu kadar dururmuydu bılmıyorum aylardır asla sapkın bir muhabbeti olmadı son zamanlarda olmaya başladı özellikle öpüştükten sonra etkisinde kalmış olabilir diye düşnüüyorum ama kafamda karışmıyor değil.arzuları ise benimle ilgili yaşamak istedikleri ama çıplaklık ve sevişmeden öte koklamak sarılmak öpmek ben izin vermediğim için çok arzuladığını söyluyor.birazda heyecanmı katmak istiyor anlamadım..adam 38 yaşında görmüş geçirmiş bir insan şunuda belırteyım ikimizde boşandık yanı ben 3 yıl önce oda 2 yıl başka şeyler istemedi benden..doğru soyluyosun daha çok sanal bızımkı.

Bence de anlamamışsınız ya da anlamak istemiyorsunuz...

"Başka erkek olsaydı bu kadar durur muydu, bilmiyorum" derken? 6 ay yüzde 80i sanalda geçen, sizi aramayan, ilgisizliğinizden bunaldığınız, konunuzu da bu nedenle açtığınız adam dudaklarınıza değemedi diye terk edip gidecekse durmasın zaten... :19:

"Başka şeyler talep etmeyişi"ni yüceltiyorsunuz, bu onu masumlaştırmaz... Aksine sanalda yazarak tatmin oluyor ve sizden de bekliyor bunu... Önceki mesajımda da belirttim adamın sevmediğini; seven insan bakmak, dokunmak isteyebilir, bu sapkınlık değil... Aramadığı, sormadığı kadınla yazışarak tatmin olmasına iğrenç dedim, diyorum, sapkınlık budur zaten...

İstemediğiniz halde öpüşmediniz madem neden adama "Yaşandı, bitti" diyorsunuz?Demek ki bunun muhabbetinin geçmesinden memnun değilsiniz...Demek ki içinizde bir yerlerde "dudaklarını özledim, sar beni" vs sözlerinin 38 yaşında "koskoca adam"ın sanalda pişirip pişirip önünüze getirmesinden rahatsız olacak kadar sağduyunuz var hala...

Sizin "Öpüştükten sonra heyecanlandı" dediğiniz şeye ben adam "Öpüştükten sonra ilerisi için de umutlanmış, daha fazlası için zorluyor" diyorum. Aksi halde sevdiğini, aşkını da ifade etmeli ve sizinle görüşmek için fırsat kollamalıydı. Unuttunuz mu, konu başlığınız "İlgisiz sevgili"? Cinsel yakınlaşmanın ardından aşkla bağlanan adam hayatında size yer açar, sizi daha fazla görmek, size dokunmak ister. Bu gerçek hayatından uzaklaştırmış sizi, size sanal dünyasının "yatak odasının kapısı"nı aralamış...38 yaşında, başından evlilik geçmiş, "Öp beni" diye sanalda yazışan ilgisiz sevgili... Bir yerlerde bir gariplik yok mu sizce de?

Asıl görmüş geçirmiş adamın nette böyle bir ilişki yürütmesi sizi rahatsız etmeli... Önünüzde uzun yıllar olur, daha hayata yeni atılmış olursunuz, "zamanla ilişkiniz rayına oturacak, işlerini yoluna koyacak da size vakit ayıracak diye bekliyor" deriz... 15lik delikanlılar gibi sanalda tatmin olmak için biraz büyük değil mi 38 yaş?

Ben sizinle ilgilenmeyişinden şikayetçi olduğunuz adamın yazışmalarındaki basitliğe sapıklık diyorum siz aşk... Yazdıklarınızdan sizin ilk tecrübeniz karşınızdaki adamınsa sanal tatminden başka bir şey yaşamadığı anlaşılıyor oysa ikinizin de başından evlilik geçmiş... Adam yaş ve tavır itibariyle bu yazışmaları sadece sizinle yapmadığını düşündürdü bana... Siz söylediklerime değil, kendi hislerinize tabi olacaksınız elbette ama lütfen biraz dikkat... Size yazdıklarımın aksini düşündürecek neler yapıtı da güveninizi kazandı, onları paylaşırsanız sizin adınıza seviniriz... Hayırlısı olsun... :68:

istedikleri ama çıplaklık ve sevişmeden öte koklamak sarılmak öpmek ben izin vermediğim için çok arzuladığını söyluyor.birazda heyecanmı katmak istiyor anlamadım..adam 38 yaşında görmüş geçirmiş bir insan şunuda belırteyım ikimizde boşandık yanı ben 3 yıl önce oda 2 yıl başka şeyler istemedi benden..doğru soyluyosun daha çok sanal bızımkı.

Okudukça kızıyorum yahu...

Ağzıyla söylemiş "izin vermediğiniz için daha çok arzuladığını"...

Meali: İstediğini alınca arzulamayı da bırakacak...

Ee, kaçan kovalanır, yakalayınca bırakılır...

Ne çirkin... :20:

Okudukça kızıyorum yahu...

Ağzıyla söylemiş "izin vermediğiniz için daha çok arzuladığını"...

Meali: İstediğini alınca arzulamayı da bırakacak...

Ee, kaçan kovalanır, yakalayınca bırakılır...

Ne çirkin... :20:
cumle bozukluğu yapmışım herhalde ben izin vermediğim için daha çok arzuluyor o yüzden bu kadar dile getiriyor demek istedim.yazıklarını anlıyorum hak verdiğim yerlerde var tabi,şunu belirtmek isterim,ilgisiz sevgili diye başlık açtığım zaman işlerinini aşırı yoğun olduğu zamandı onun öncesinde çok ilgili olmasada günde en az iki kere arar ve sürekli yazardık birbirimize.ne faceinde ne msnınde başka şeylerle uğraşırdı boş vaktını sadece banaa ayırırdı.bütün şifrelerini verdi bana zaten.evlerimiz çok uzak olduğundan dolayı sık görüşemiyoruz.çocuğum olduğundan dolayıda akşam soğukta onuda alıp buluşmak istemiyorum doğrusu.ev görüşmesi hiç istemiyorum.birşey sormak istiyorum öpüşmekden sonraki ilgisini daha çok şeyler olabilir beklentisi ile yazdınız ama bunce zman buna izin vermedim şimdide uzatma yaşandı bitti diyorum bu kadar bu konuda sert olmama yada olmaya çalışmama rağmen neden bi takım istekler için beni arar sorar ilgilenirmi yani hem dışarda hem sanalda bi çok insan bulabilir bunları yapmak için.ona eşlik etmiyorumki yazılarında hep ağzına tıkıyorum lafları..kendimi hiç iyi hissetmiyorum zaten,mutlumuyum hayır bitmesini istiyorum aslında hislerime güvenirim zaten dedım ya çok sık tartışıyorz anlayamıyoruz bırbırımızı o bıraz raha gamsız bense çok hassa ayrıntıcı detaycı nıye dıye sormaktan bıktım.inanın sabah sıkıntılarla kalkıyorum bugun ne olacak acaba diye.ama vazgeçemıyorum sevıyorum o kadar çok düşünüyorum ki başım ağrıyo çocuğumla ilgilenemıyorum.bulantılarla kalkıyorum.zayıfladım.cıvıl cıvıl bir kadındım.gören yüzün solmuş diyor.çok denedim bitmesini defalarca bıtsın dedim bırakmıyo bende hemen razı oluyorum.çok alıştım ona çook

Son düzenleme:
Aynı sorunu bir kaç ay önce bende yaşadım
Yok yoğunumda arıyamıyorum
Saftirik gibi inandım , ama adam sadece bana yoğunmuş
Arkadaşlarıyla gezmeler tozmalar gırla
Sevgilini hayatının merkezi yapman en büyük hatan
Burda yazan yok anlayış göster laflarınada inanma
Anlayış gösterirsen yine yeniden sen kaybedersin
İnsanların her dakikaları , saniyeleri dolu olmaz
Aramak istiyen , özleyen , sesini duymak istiyen adam ne yapar eder arar
Sana vakit ayırır
Erkekler ilgisizliklerini hemen işlerim yoğun ama yalanlarıyla gidermeye çalışırlar
Biraz kendini geri çek , biraz ağırdan al .. Birazda sen meşgul ol..

birşey sormak istiyorum öpüşmekden sonraki ilgisini daha çok şeyler olabilir beklentisi ile yazdınız ama bunce zman buna izin vermedim şimdide uzatma yaşandı bitti diyorum bu kadar bu konuda sert olmama yada olmaya çalışmama rağmen neden bi takım istekler için beni arar sorar ilgilenirmi yani hem dışarda hem sanalda bi çok insan bulabilir bunları yapmak için.ona eşlik etmiyorumki yazılarında hep ağzına tıkıyorum lafları..kendimi hiç iyi hissetmiyorum zaten,mutlumuyum hayır bitmesini istiyorum aslında hislerime güvenirim zaten dedım ya çok sık tartışıyorz anlayamıyoruz bırbırımızı o bıraz raha gamsız bense çok hassa ayrıntıcı detaycı nıye dıye sormaktan bıktım.inanın sabah sıkıntılarla kalkıyorum bugun ne olacak acaba diye.ama vazgeçemıyorum sevıyorum o kadar çok düşünüyorum ki başım ağrıyo çocuğumla ilgilenemıyorum.bulantılarla kalkıyorum.zayıfladım.cıvıl cıvıl bir kadındım.gören yüzün solmuş diyor.çok denedim bitmesini defalarca bıtsın dedim bırakmıyo bende hemen razı oluyorum.çok alıştım ona çook

"Bir sürü kadın bulabilir, ben eşlik etmiyorum ki..." diyorsunuz...

Gamsız, rahat diyorsunuz...

Cümleleri birleştirelim:

Başka kadınlar da var, bu nedenle gamsız... Fazla mal göz çıkarmaz, içlerinde "her telden çalan hatun" da vardır, sizin gibi "istemiyorum" dediği halde ayrılmayı kabullenemeyen, dert gibi adamı çeken de... Nazlısı, edalısı, ballısı, bir eli yağda öteki balda, rahatlıkta son nokta... Oh ne ala...

Sadece sizinle yazıştığını nereden biliyorsunuz? Size "ömrünüzü sonuna kadar beraber olma ve sadece siz varsınız" diye yeminler etmemiş ki... Üstelik etse de gerçekliğini nereden bileceksiniz? Sizin "Bugün ne olacak?" diye sıkıntılarla uyandığınız sabahların gecelerinde o başka kadınlarla yazışarak tatmin oluyordur belki, ne dersiniz? Aksi halde neden gamsız olsun adam? Neden sizinle daha sık görüşmek istemesin?

Bu "iş" bitecek, eninde sonunda yollarınız ayrılacak... Bunu bitirecek güç sizde yok, Allah yardım etsin de (nasıl olsa o terk edecek) bir an önce ayrılsın sizden... Evladınızla ilgilenemediğinizi söylemişsiniz. O hem sizinle hem başkalarıyla meşgul olabilirken siz yarın arkasını dönüp gidecek adam için çocuğunuza özen gösteremiyorsunuz... Yavrunuzun emeğini, sevgisini de sömürüyor, çalıyor... Çocuğa yazık, içim acıdı... Allah o yavrunun yar ve yardımcısı olsun...

evet ona kızgın olduğum zamanlar çocuklada ilgilenemiyorum.hata yapıyorum çok bağlanmak yanlış..siz bu adamdan fayda yok diyorsunuz,teşekkürler anladım
umarım başka arkadaşlardanda farklı yorumlarda gelir.

Aynı sorunu bir kaç ay önce bende yaşadım
Yok yoğunumda arıyamıyorum
Saftirik gibi inandım , ama adam sadece bana yoğunmuş
Arkadaşlarıyla gezmeler tozmalar gırla
Sevgilini hayatının merkezi yapman en büyük hatan
Burda yazan yok anlayış göster laflarınada inanma
Anlayış gösterirsen yine yeniden sen kaybedersin
İnsanların her dakikaları , saniyeleri dolu olmaz
Aramak istiyen , özleyen , sesini duymak istiyen adam ne yapar eder arar
Sana vakit ayırır
Erkekler ilgisizliklerini hemen işlerim yoğun ama yalanlarıyla gidermeye çalışırlar
Biraz kendini geri çek , biraz ağırdan al .. Birazda sen meşgul ol..
mesajı yazdığım haftakı yoğunluğu azaldı artık arıyor ama sık değil tabi,bazen çok ilgili bazende ilgisiz tam mutlu oluyorum derken yenıden mutsuz olabılıyorum.

evet ona kızgın olduğum zamanlar çocuklada ilgilenemiyorum.hata yapıyorum çok bağlanmak yanlış..siz bu adamdan fayda yok diyorsunuz,teşekkürler anladım
umarım başka arkadaşlardanda farklı yorumlarda gelir.

Konunuzu fazla işgal ettim farkındayım ama çok hassas bir konu sizinki hele de yavrunuz da etkileniyorsa...

Başka arkadaşlardan farklı yorumlardan ziyade "o adamdan hayır gelmeyeceğini" farklı şekillerde anlatan ifadeler gelir en fazla...

Hani bir önceki mesajınızda demişsiniz ya "Reelde ve sanalda -açık saçık- konuşabileceği çok kadın var..."

Haklısınız onun için seçenek bol...

Fakat evladınızın onu sevip kollayacak tek annesi var...

Elbette boşandınız diye her şey bitmedi, siz de tekrar aşık olup sevip sevileceksiniz ama bir kadının "anne" sıfatıyla "kendisinin de sağlıklı bulmadığını itiraf ettiği" bir beraberliği sürdürme lüksü olduğuna inanmıyorum... Siz de "daha fazlasını" hak ettiğinize inanın...

Sonunda o gidecek ve bir zaman sonra sizi bu kadar üzmesine izin verdiğiniz için kendi kendinizi affetmeyeceksiniz zaten... Peki çocuğunuz aklı erse o adamın çaldığı ilgi, zaman, enerji için sizi affedebilir mi?

şu an yıne ağlıyorum yine mutsuzum güzel güzel yazıyor dedim sevındımm ama konu yine hayallere öpmeye geldii ben tutkuysam senın için bitsin dedim,kapatalım konuyu diyo tartışıcaz diyoo.tlf açtım ben duygularımdan emınım dedıı,müşteri geldi kapattı..şimdide
bazenn konu konuyuu açıyorr ve farkındada olmadann kaymışşş oluyorumm bunu sırff o konuyaaa çekmekk içinn değilll bunu böyle görrrrrrr......o yüzdenn ne olurr affettttt....
bunu yazmışş bende ona
bi an yuzumu güldürüyosun sonra mahfedıyosun beni
ama gun aşırı böyle olması beni mahfedıyoo toparlamak için bile sevginden bahsetmıyosun.bu herkestemı oyle olur bılmıyorum sadece bendemı diyosunn ama seviyosan yapma kaç kez söyledım sen aylarca gönlumu sevdın madem yine öyle devam et aylarca nasıl yaptıysan yine öyle devam et..yoksa ben kalamayacağım artık :(((
bıktım hakketen üzülmekten,öyle alıştımkı sankı onsuz yapamam bi vazgeçebılsemm.facede uzun kaldı benımle grşrmk istıyo dıye sevınıyorum sonra konu oraya gelıyo..5 aydan sonra artık böyle olacak demekkı..benden bu konularda fayda gelmez dıyorum sokamadım kafasına.gonul istiyo diyoo benmı boleyım sade bılmıyorum dıyorr.aylardır nefis bu kadar sabırlı olamaz amacım başka şey olsaydı baştan bellı ederdım dıyo.öyle yada böyle belkı tutkuya dönüştü bılmıyorumki...

Konunuzu fazla işgal ettim farkındayım ama çok hassas bir konu sizinki hele de yavrunuz da etkileniyorsa...

Başka arkadaşlardan farklı yorumlardan ziyade "o adamdan hayır gelmeyeceğini" farklı şekillerde anlatan ifadeler gelir en fazla...

Hani bir önceki mesajınızda demişsiniz ya "Reelde ve sanalda -açık saçık- konuşabileceği çok kadın var..."

Haklısınız onun için seçenek bol...

Fakat evladınızın onu sevip kollayacak tek annesi var...

Elbette boşandınız diye her şey bitmedi, siz de tekrar aşık olup sevip sevileceksiniz ama bir kadının "anne" sıfatıyla "kendisinin de sağlıklı bulmadığını itiraf ettiği" bir beraberliği sürdürme lüksü olduğuna inanmıyorum... Siz de "daha fazlasını" hak ettiğinize inanın...

Sonunda o gidecek ve bir zaman sonra sizi bu kadar üzmesine izin verdiğiniz için kendi kendinizi affetmeyeceksiniz zaten... Peki çocuğunuz aklı erse o adamın çaldığı ilgi, zaman, enerji için sizi affedebilir mi?
çok güçsüzüm ben yaa dunyanın merkezı yapıyorum onu maddı manevi eksık bişeyim yok sevenlerım var başka problemklerım yokk hayatımda ondan başka herşey yolundaa..ama konu aşk olunca güçsüzümm çookk

asla kendımı övmeyi sevmem ama çevremdekıler çok güzel olduğumu söylerle sürekli ve bu konuyu paylaştığım bir arkadaşımda güzel kadınsın böyle şeyler düşünmesi normal sevginin olmamasıyla ilgisi yok diyor.biliyorum arzular ister ama bu kadar kızdığımı kavga edeceğimizi bile bilede kounu oraya getirilirmi ya.hayallerımızden benı özlediğinden bahsediyordu bi baktım bana o gun çok güzeldı saatlerce sana sarılsam öpsem demeye başladı mahfetti yine yaa

:26:
asla kendımı övmeyi sevmem ama çevremdekıler çok güzel olduğumu söylerle sürekli ve bu konuyu paylaştığım bir arkadaşımda güzel kadınsın böyle şeyler düşünmesi normal sevginin olmamasıyla ilgisi yok diyor.biliyorum arzular ister ama bu kadar kızdığımı kavga edeceğimizi bile bilede kounu oraya getirilirmi ya.hayallerımızden benı özlediğinden bahsediyordu bi baktım bana o gun çok güzeldı saatlerce sana sarılsam öpsem demeye başladı mahfetti yine yaa

Daha da açık yazacağım, siz görmeyeceksiniz ama Allah görsün... "Bir fenalığı engelleme şansınız varsa engelleyin, buna gücünüz yetmiyorsa onun zararını açıkça söyleyin" diye buyurmuş...

15 yaşında genç kızlar bile burada söylenenleri az çok dikkate alıyor, boşa açmıyor konusunu, ilginç...
Anlaşılan biz ne dersek diyelim siz kendi aklınızdakilere, çevrenizdekilerden duymak istediklerinize inanacaksınız...

Aksi halde annelik sıfatınızın gereğini zorlaştıran bir adama, sizinle ilgilenmediğinden şikayetçi olduğunuz insana, (Konuyu da bu sebeple açtınız) yazışarak tatmin olan yaşı geçkin bir "kart zampara"ya neden bu kadar kafa yorasınız?

Arkadaşınızın dediğine gelince... Hangi boşanmış, ilk evliliğinden yüzü gülememiş, aşk arayışında, kırk kere ayrılma kararı alıp hala kopamadığı adamdan sevgi bekleyen kadına "seni arzuluyorum, sarılayım, öpeyim" yazmaz ki erkekler? Bunun güzellikle ilgisi yok, sizin adama zaafınız var, ne derse desin iki laf söyleyip kalıyorsunuz ve size bir şey vaad etmediği halde ondan bir türlü ayrılamıyorsunuz... Bitirme tezim için sanal sohbetteki insanların konuşma dilini kullanmıştım, sayısız sohbet sitesinden alıntı yaptım.Bir chat sitesine girin, daha yüzünüzü görmeden "merhaba tatlı bayan, seninle tanışabilir miyim güzellik, nasılsın prenses" derler... Görmedikleri kadınlardan medet uman adamların olduğu bir memlekette yaşıyorsunuz adam aç... Siz adamdan sevgi beklediğinizi söyledikçe anlıyor sizin bu konudaki eksikliğinizi, ilgiye muhtaç birinin zaafından faydalanıyor... Sizinle görüşüyor, başka kadınları görmeden yukarıda yazdığım hitapları kullanarak avlanıyor... 40 yaşına merdiven dayamış adam sizi gerçekten sevse evinin kadını yapmaz mı, baş köşeye oturtmaz mı? Adamın ne engeli var da sizinle gerçek bir aşk yaşamıyor, yazarak tatmin olmaktansa sarılıp öpmez mi, hayatını birleştirmez mi seven adam? Gözlerinize bakarak aşkını ilan etmez mi? Başından bir evlilik geçmiş, ikinciyi düşünüyor olsa ve gerçekten sevse sizi seçmez mi? Çocuğunuza baba olmak istediğinin sinyallerini vermez mi? Bunları aklından geçirdiğine dair bir ışık yaktı mı? Sadece "sarılıp öpmekle" en fazla ikinci bir çocuk yapılır, ikisini birbirine karıştırmayalım... Bu kadar mı zor bunları düşünmek?

Arkadaşınız aynı şeyi tekrarlarsa sorar mısınız lütfen:

Bu adam size aşıksa, peşinde olduğu şey sadece kendini tatmin değilse neden "bu güzel kadına" ciddi adımlar atıp sabah akşam yanında olmak için çaba sarf etmiyor? Neden sadece yazışarak tatmin oluyor da sizinle evlenip size gerçekten sarılıp öpmüyor? Hadi evlilik için şartlar hazır değil diyelim (40 yaşında adam) aşkını (gerçekten aşıksa) neden ifade etmiyor? Cevap basit, yormasın arkadaşınız kendini... Seven adam elbette sarılmak, dokunmak ister ama sadece bunu istiyorsa öpüşmeyi sokaktaki adam da ister... Şu halde bu adamın sokaktakinden farkı ne? Adam tatmin olmak için yapıyor bunları... Sizin gibi kaç kişiye... Bakın siz gerçekten seviyorsunuz, onsuz yapabiliyor musunuz? Sevdiğinizi söylemeden durabiliyor musunuz? Hayır çünkü seven insan bunu söylemeden duramaz, fikri neyse zikri de o... Aradığı neyse onu açıkça ifade ediyor adam daha ne desin? Sizi kandrımıyor, adamın suçu da yok... "Yarın evleneceğiz, pembe panjurlu evimiz olacak" vaadiyle kandırıp zorla "Benimle yazış, beni hayatında tut" demiyor... İsteklerinizi dikkate almayarak "Canın isterse..." diyor, silah dayamıyor ya "Bu yazdıklarıma rağmen benden ayrılamazsın!" diye... Sizin de dediğiniz gibi "Kavga edeceğinizi bile bile yapıyor bunları" çünkü sakınca görmüyor sizin kötü hissetmenizde... "İstemese izin vermezdi, söyletmezdi" diye düşünüyor, siz kopamıyorsunuz, o zaman sorun ne? Rahatsızsanız sapkınlığına göz yummazsınız, tabii rahatsız oluyorsanız...

Siz bunlara kafa yorup çocuğunuzu bile ihmal ederken o gönlünce yaşayıp kimbilir kimlere yazıyor, kimlerle yaşıyor size yazdıklarını... Sizden daha güzellerine de daha çirkinlerine de... Başından evlilik geçmiş hanımlar bu numaralara kanıyorsa, "Onun dışında bir sorunum yok" dediği halde onu çıkartıp atamıyorsa hayatından, çocuğunu bile gözü görmüyorsa zaman zaman toy genç kızlara kızmamak lazım... O zaman erkeklere de kızmayalım, kadınlar gözünü açana kadar ne koparsalar kar... Bu saatten sonra başınıza gelecek her şeye hazır olun, öyle çocukça laflara kanıyorsunuz ki... Adam kandırmıyor da siz kendinizi çok güzel kandırıyorsunuz, size aşık olmayan adama zorla "Sana aşığım" dedirtmeye çalışıyorsunuz, o bari taviz vermiyor aferin ona, yalan söylemiyor, "Aşkımdan ölüyorum" demiyor, dosdoğru tek beklentisinin seks olduğunu ifade ediyor... Yaptığı çirkin adam en azından dürüst adammış... :68:

Umutlu_ol sen bu platformda Umutlu Ol abla olsana :D... senin yazılarını takip ediyorum çok güzel şeyler yazıyorsun valla:52::13::66:

Köşe yazısı gibi kıymeli yazıların ,konulardan çok senin yazılarını okuyorum :D.. Kalemine sağlık...

merhaba,ben kendimi sadece öpüşmekten sarılmaktan bahsediyor sevişmek konusuna girmiyor öpüşme konularınada aylarca girmedi diye kandırmaya çalışıyorum.tek amacı heyecan olsa tartıştığımız zaman o kadar bırakmamak için çabalamaz,bu kadar ince düşünen ve dır dır başının etini yiyen bir kadına tahammül etmez koca adam sonuçta diye düşünüyordum.ama sonuçta sevgisini hissetmiyorum yaptığı şeyler yapma bahsetme dedikçe bahsettiği şeyler canımı çok acıtıyor ve kafaya taka taka depresyona giricem.yazdıklarının çoğu öyle mantıklıki..bitirme kararı aldım ama ona bunu yazamasamda duygularımı kırgınlıkları anlatan uzun bi mesaj yazdım,bir süre görüşmeyelim dedim adam telefonda konuşma engelli olduğu için kısa kesip kapattığı için anca yazabiliyorum ve daha iyi ifade ediyorum çünkü.her sabah 9.30 da arar ve sonra nette grşrz,bu sabah arasada numarasını engelledim ama korkuyorum bu pc elimin altında olduğu sürece ya dayanamassam..şu an aklımda kötü şeyler geçiyor artık o yok koca bir gün geçecek ve o olmayacak ertesi günde öyle içim daralıyorr vazgeçecekmişim bu karardan gibi geliyor bana mutlulıuk vermediki hiç 1 gun verdıyse diğer gün ağlattı.kendimi teselli etmeye çalıyorum tek ayrılan sen değilsin diye ama zor..sanırım ilk günler canımın acıması normal ama nası atlatıcam bu dönemi bilmiyorum hani derler ya başka şeylerle ilgilen diye olmuyo ki tek yaşadığım titreme heyecan ve bulantı olacak.ama şimdi bitmesse o bitirince daha acı olacak veya yine acı çekicem..şimdi gözüm nette saf saf bekerim,gönlüm peşimden deli gibi koşsun ben yüz vermiyim istiyo öyle olsa geri dönerim ona,koşmasa peşimden içim daralırr ya nası kabul edebildiof bittmi şimdi gibi berbat düşünceler gelir aklıma..

gerçekten son yorumlarınız okudum gerçekten göremiyor onu savunmaya çalışıyorsunuz. adam gelmiş38 yaşına sadece lise gençleri gibi sizinle sadece öpüşmeyi isteyecek. ben bunda matık göremiyorum.

siz olgun bir bayansınız sadece öpüşme ile yetinebilecek bir erkek olduğuna inanasım gelmiyor. özellikle evlenmiş boşanmış dile getirmesede sözleriinde cinsellik kokuyor heyecanlanması tamamen duygularının cinsellik yoluna kayması.

Erkekler kadınlar kadar duygusal değil yani sen sarılmakla yetinebilirsin ama o yetinmeyecek gibi açıkça dile getirmiş sanırım...

Back
X