İlgisiz sevgili, napmam lazım?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar yanlış bir adım atmak istemiyorum. Öncedende öle telefonda çok iletişimimiz yoktu ama gün içinde ara ara şaka mesajları, güzel mesajlar atardık. Buluşunca zaten iyiyiz sohbet muhabbet. Şöyleki erkek arkadaşım sabah günaydın der işe gidiyorum der akşamda evdeyim der bu kadar mesaj atar ararsa günde bir kez arar. Ama aradığında normal konuşur veya bu süreçlerde ben arasam gene normal konuşur. Bugün uzun zaman sonra ona seni seviyorum dedim sebep dedi, sevgi anlaşmak değildir nedensizdd sevilir dedim haklısın dedi. Cevap atmadım üç saatirde oda daha bir şey demedi. Napmam lazım kızlar? Ne diim. Mutsuzum her gün böle hüzünlü bıktım yani. Ne bu anlamadım. 8 aydır birlikteyiz aşağı yukarı. Zaten çok sorunluyduk hallettik düzeldik derken şimdide bu ilgisizliği. Zaten buluştuğumuzdada öle gezmemiz. İşinden dolayıda bende laf etmem dert etmem ama insan bari biraz ilgilenir güzel şeyler söler. Yardım edin üzülceğim bir adım atmak istemiyorum ama ne kadar susabilirim artık

Beklentini düşük tutup senin de başka bir alana veya işe yönelmek dışında seçeneğin yok, yaşlar kaç ?

22,26. Evet dediğin gibi yaptım ama canımı sıkıyor bu durum. Şeytan diyor varlığı yokluğu bir sil gitsin ama sevdğim içinde üzülüyorum. Cidden sosyal hayatımı iş hayatımı etkiliyor. Sabır mı geçici dönem mi bilmiyorum. Konuşsam nasıl konuşurum bilmiyorum.

Bu ilgisizlikten ziyade sevgisizlik gibi geldi bana. Seven bir insana seni seviyorum denildiği zaman cevabı bende seni seviyorum olur. Hadi şakacı biri kabul edelim önce sebep? Dese de sonrasında o da seviyorum derdi. İlgiden önce sevgisi var mı size karşı onu iyice bir düşünün.

"Seni seviyorum"a karşılık "sebep" nedir ya? Tamam dese bile daha kibar olurmuş. Geçiştirmiş sanki karşılığında "ben de" dememek için. Çalışan insanların gün içinde mıçmıç olmaması normal ama 8 aylık bir ilişkide heyecan bu kadar çabuk sönmez. İlgisizlik bu kadar çabuk hissedilmez. Zaten sorunluymuş da. Kendini yıprattığına değmez boşver gitsin bu adamı.

Haklısınız kızlar anlamadım gitti. Yani önceden evden çıktım geldim falande demezdi bunları dedi diğer sohbeti muhabbeti gitti:/ ne diim buna şimdi

Canım acaba mazoşist olabilir misin? Niye acı cektiriyosun kendine? Seviyorum demişsin adam sebep? Diye sormuş ben ona bi cevap verirdim de şimdi durduk yere ban yemeyeyim.

Adamın zaten varlığı belli değil yokluğu ne kadar koyabilir ki? Sana yarın yazdığı günaydın mesajına cevap verme, öğleden sonra tekrar bi şey yazarsa çok meşguldüm yazamadım de eve geldiğinde haber verme, evde olsan bile disardayim de. Böyle sessiz sessiz üzüleceğine bi titre kendine gel, sallamamak nasıl oluyormuş göster ona

Kızlar yanlış bir adım atmak istemiyorum. Öncedende öle telefonda çok iletişimimiz yoktu ama gün içinde ara ara şaka mesajları, güzel mesajlar atardık. Buluşunca zaten iyiyiz sohbet muhabbet. Şöyleki erkek arkadaşım sabah günaydın der işe gidiyorum der akşamda evdeyim der bu kadar mesaj atar ararsa günde bir kez arar. Ama aradığında normal konuşur veya bu süreçlerde ben arasam gene normal konuşur. Bugün uzun zaman sonra ona seni seviyorum dedim sebep dedi, sevgi anlaşmak değildir nedensizdd sevilir dedim haklısın dedi. Cevap atmadım üç saatirde oda daha bir şey demedi. Napmam lazım kızlar? Ne diim. Mutsuzum her gün böle hüzünlü bıktım yani. Ne bu anlamadım. 8 aydır birlikteyiz aşağı yukarı. Zaten çok sorunluyduk hallettik düzeldik derken şimdide bu ilgisizliği. Zaten buluştuğumuzdada öle gezmemiz. İşinden dolayıda bende laf etmem dert etmem ama insan bari biraz ilgilenir güzel şeyler söler. Yardım edin üzülceğim bir adım atmak istemiyorum ama ne kadar susabilirim artık
Karşındaki kişi seni mutlu etmiyorsa doğru kişi olduğuna inanmıyorum ben. Tamam mıç mıç olmasın ama biraz ilgi iyidir. Ya sen beklentini düşüreceksin ya o değişecek. Ama bence ikisini yapmakta sizi mutlu etmez.

İşinde gücünde yetişkin bir kadının sevilmediği bir ilişkide kalmak için neden safa yattığını anlamam mesela.
Aşk maşk demeyin bu bildiğiniz takıntı.

Seni seviyoruma karşılık sebep ? diyen insanla görüşmeyin bir zahmet. Cevap vermemek için böyle bir şey demiş , kendinizle zorunuz mu var nedir yani bu vazgeçemeyen kadın rolünden çıkın.

Taraflardan biri ilgisiz olunca bi ilişki yürümüyor Ya yani biri hep mutsuz diğeri hep ilgisiz umursamaz olunca illa ki bi yerde kopar die düşünüyorum böyle bi ilişki geçti başımdan diğer tarafın ilgisizliği umursamazlığı tıpkı sizde olduğu gibi Benim de sosyal yaşantımı iş yaşantımı yaşam enerjimi düşürecek kadar olumsuz etkiliyordu beni bende bitirdim ara ara özlesem de ayrıldıktan sonra daha huzurlu olduğumu fark ettim.Bence siz beklentinizi düşürün o aramadıkça aramayın başka ilgi alanları bulun Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Ben seni seviyorum dedikten sonra birşey isteyecegini dusundugum kisiye"sebeeb" diye cevap veririm. Oyle dusunmus olabilirmi.

Sizi artık sevmiyor olabilir. Hayatında başkası da olabilir. Seni seviyoruma sebep diyen bir insan yani :110:

Ayrilsana. Neden cekiyorsun zorunlulugun ne sana bir sey katmiyor ki? + si yok hayatinda. Sevsen de gecer yani cok cok uzulecegini sanmiyorum. Benim 3.5 yillik iliskim var sözlüm en fazla 2 ya da 3 saat yazmaz. Ben uyurken de yazar. RABBİM esirgesin onu, bizi. Bugun cok fena kirdim asiri derecede seni seviyorum dedim, o ara birseyler konustuk telefonda. Bir 10 dakila gecti tekrar konustuk, kapatirken BEN DE seni seviyorum dedi, unutmamis icinde tutmus soylemis. Ki cok kirmistim onu ben onun yerinde olsaydim soylemezdim bile. Yani kisaca adam seni sevmiyor. Mutsuz ve kemdine aci cektirecegin iliski yasama daha baslardasin erken kopmasi daha iyi olur. s

SEven insan mümkün değil öyle dut yemiş bülbül gibi susup duramaz. Hele ki erkek dokunuşuyla bakışıyla ilgisiyle kendisini belli eder. Haber almadan duramaz koruma içgüdüsüyle. Sizi sevmiyor bence.

Back
X