ilgisiz sevgili

vintages

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
8
0
16
Ankara
kızlar bir sorunum var fikirlerinizi merak ediyorum.
bikaç aylık bir ilişkim var ve herşeyiyle içime siniyor. aslında kısa zaman öncesine kadar herşey yolundaydı baya heyecan da hissediyordum fakat zamanla bana ilgisi azalmaya başladı. sevgiliyiz ama hala birbirimizi çok iyi tanımıyoruz çok vakit de geçiremedik beraber uzağız. kendisi çok güvenilir ve ağırbaşlı biri belki bu karakter yapısındandır bilmiyorum ama çok ayrıntı düşünmüyo benimle ilgili sorması gereken şeyleri sormuyo hiç kıskanmıyo ama seni seviyorum benim için herşey yolunda gibi şeyler söylüyor zaten niyeti çok ciddi biliyorum. beni düşündüğüne dair pek birşey hissedemiyorum içimde baya aşka dönüşebilecek duygular varken hala arkadaşlarıma bile sevgilim var diyemedim.çoğu şeyi bana uygun herşey çok güzel olabilecekken neden böyle oluyo. incelik beklemem normal değil mi ne yapmalıyım denemelimiyim biraz daha bilemedim:(

Bende ilişkimin ilk sıralarında aynı senin yaşadıklarını yaşadım, hissettikleri hissettim.
Sonuç?
1 ay sonra iğrenç bir şekilde terkedildim. :ssz::ssz:

canım bence de fazla baglanma kendini çok kaptırma derim:17: ilgisiz olması karakteriylede alakalı olabılır tabı bilemiyorum meraksız yapıya sahip biri olabilir vs.:31:ama gözlemle bakalım:44: belki senin beklentin çok yüksek bu ilişki de:26:

teşekkür ediyorum yorumlarınız için. bütün koşullar uygundu ve bağlanmak istiyordum çok fazla şimdi çok kararsızım. biraz yaş farkımız da var 7 yaş kadar. bazı şeylerden sıkılmış gibi hissediyorum evlenebileceği biri olarak düşünüyor galiba beni ama davranışlarıyla beni kendisine daha fazla bağlaması gerekiyor sonuçta. karakterinden ve yaşının büyük olmasından mı böyle yoksa başka birşey mi var bilmiyorum.
biraz zamana bırakmak en iyisi galiba:(

yapısı olablir elbette
önyargılı yaklaşmak istemem ama bi erkeğin yapısı ne olursa olsun sevdiği kıza bi şeyler yapmaktan gönlünü almaktan uzak olması düşündürücü bence..
bence onun sizinle ciddi düşünüp düşünmediğini ve sevdiğini tekrar gözden geçirin
çağımız gereği etraftan olsaun yaşadklarımzdan olsun seven erkeğin nasıl olduğunu az çok biliyoruz
o yüzden bence bi daha düşünün
ne biliyiym mesela siznle konuşurken falan heyecanlı halleri oluyor mu?

yapısı olablir elbette
önyargılı yaklaşmak istemem ama bi erkeğin yapısı ne olursa olsun sevdiği kıza bi şeyler yapmaktan gönlünü almaktan uzak olması düşündürücü bence..
bence onun sizinle ciddi düşünüp düşünmediğini ve sevdiğini tekrar gözden geçirin
çağımız gereği etraftan olsaun yaşadklarımzdan olsun seven erkeğin nasıl olduğunu az çok biliyoruz
o yüzden bence bi daha düşünün
ne biliyiym mesela siznle konuşurken falan heyecanlı halleri oluyor mu?

şimdiye kadar hep diğer tarz erkeklerle karşılaştım açıkcası ilk defa böylesini görüyorum sırf bunun için sormak istedim başka türlü mü bakmalıyım acaba diye.
ilgili beni çok seven düşündüğünü belli eden erkeklerle beraber oldum ama bir şekilde yürümedi kafama takılan şeyler oldu hep başka konularda bu sefer bütün yönleriyle bana uygun birini buldum derken bikaç hafta sonra böyle bir sorun ortaya çıkmaya başladı. meraksız ve ilgisiz. seni seviyorum derken bile çok heyecanlı olduğunu hissedemiyorum.
evlenmek niyetinde olduğunu biliyorum ama evlenme bile teklif etmez heralde bana ne zaman gelelim istemeye diye sorar korkarım:) keşke sevgisini ölçmenin bir yolu olsaydı..

sen de fazla üstüne düşme.o zaman daha da uzaklaşıyo.hatta başkalarına yöneliyo.korkutmak istemem ama bence de bağlanma.ona mecbur değilsin sakın öyle bi izlenim verme

bu durumu acıkca onla konus.
sonucta ikinizin ilişkisi.
konusarak kafanıza takılanları halletmelisiniz.

Back
X