arkadaşlar mrb aynı şey benimde başımda.. bizde 3 ay oldu başlayalı ilk başlarda o kadar ilgili ve sevdiğini belli ediyodu ki bi msjı 2 dk gec yazsm alınıyodu duramıyodu bensiz her hafta sonu buluşmak için ne diller döküyodu.. birlikteliğimizi ailemler bilmiyodu ve ben evden çıkmaya baya zorlanıyodum ama yalvarıyodu resmen bende kıramıyordum bi şekilde gidiyordum hafta sonu yanına..aşırı çok ilgiliydi yani.. birbirimize herşeyi haber veriyoduk ama ben bazen unutuyodum nerdesn die soruyodu şurdayım diyodum ee neden sölemedin diyodu unuttum diyodu küsüyodu falan ama barışıyoduk ve bana ne olursa olsun ayrılık lafını ağzımıza almıcaz ancak birimizden biri birimizi aldatırsa ayrılık olur diger türlü hiç ayrılmıcaz diyodu.. bigün bana eski çalıştıgım iş yernden abi dediğim biri msj attı işte sevgilin varmı ayrılırsan ben seni beklicem gibi msjlar bende kızdım tabi bekleme dedim neyse sonrada sevgilime attım konusmaları.. neyse sevgilim tutturdu sana msj atanı arıcam konuscam die dedim gerek yok aramıcak sormucak artık.. dedi ki sende bişeyler yaptın ki sana bu kadar samimi davranıyoo dedi ondan korkuyosun de dedi ben bunu söleynce bozuldum ve ona msj attım.. sen bana güvenmedin ben bana güvenmeyen biri ile yapamam bitti dedim.. bahane arıyomussn falan filan dedi..neyse 9-10 gün hiç konuşmadık aramadım sormadım msj atmadım o da aynı şekilde.. ama sonraa 10. gün bi baktım msj attı gece 3:30 gibi niye böle yapıyosun ben senden şüphelenmedim sen benim canımsn sana kötü bişey diebilir miyim gibi hiç cvp yazmadım aradı açmadım falan sonra allem kullem etti bi şekilde barıştık.. yine bi hafta sonu buluşacaktık ve o gün çok güzeldi bana tam anlamıyla beni sevdiğini hissettirdi.. ama biz çok ayrıl barış yaptık ve son zamnlarda çok ilgisiz davranmaya başladı aramadı msj sadece bişey yaptgıında haber veriyodu işteyim,moladayım yada duştayım yada sabah günaydın msjları yani herşeyi haber veriyoduu ben sadece tm aşkm yazıyodum beni aramadığı için kendim hakkmda bişeyler sölemiyodum ona bu forumda yazılanları okudum ve ona göre davranmaya başladım.. ve bigün arasana die msj attım aradı hemen.. dedim neden aramıyosun eskisi gibi değilsn falan dedim.. bu soruyu bana ne zaman sorcan die bekliyodum dedi... nasıl yaniiiiii dedim bilerekmi yapıyosun dedimm.. evet tabiki bilerek yapıyorum dedi.. rolleri değiştik bilmem farkında mısın dedi.. önceden dedi
ve sen demiyomuydun bana yapçak insan herşekilde yapar die dedi.. bende artık seni sıkmıcam bunaltmıcam rahat bırakçam artık böle olcaz dedi.. istediğinle görüş istediğin yere git bişey demiyorum dedi neyse ben böle olmanı istemiyorum ama dedim o gün kapattık tlfnu.. ertesi gün yine hiçbişey olmamış gibi sabah günaydın msjları falan yemekte oldugunu herseyi haber verdi ama artık sadece sanki birbirimize bişeyleri haber veriyoduk yani başkada bişey yoktu gibi işte günaydın aşkım diyordu,yada yemekteyse yemekteym aşkım diyordu ama aramıyordu hiç.. ve neyse bu hafta sonu yine buluştuk....trende giderken elimi tuttu sarıldı falan ben şaşırdım çünkü ilgisizliğine alışmıştım artık..ve kahvaltı yaparken sürekli dışarıya bakıyodu ve ben rahatsz oldummmm sordum keşke dışarıya otursaydık madem dedim hep dışarıya bakıyosun dedim.. dışarda otursaydık o zamanda içeriye bakardım dedi..yani yüzüme bakmazmışşşşş ben tabi bunu duyunca sinirlendm..yaa dedim ne oluyor yukardaki bi arkadasn yazdıklarını aynen söledim.. duygularınmı değişti, sevmiyo musun artık, başka hoşlandıüğn biri mi var, sıkıldın mı benden eğer böleyse söle bileyim bitirelm dedim.. zorlamanın alemi yok dedim.. güldü bu nerden çıkarıyosun bunları bilmiyorum dedi yok öle bişi dedi ama ben inanmadım ve sorularıma cvp vermiyo flan sadece seviyorum bitsin istemiyorum diyoo....ve sıkıldı bu kalktı ama hiçbişi konusmuyoo gittik sahilde otrduk sinemaya gidicektk ama zaman daha oldugu için kahve içelm dedik.. oturduk ama hiç konuşmuyorz ben sordum tekrar bu hep böylemi olucak dedim.. bilmiyorum dedi ve bana hiç bakmıyoo denize dikti gözlerini sanki ben yokmuşm gibi davranıyo... ben soru sordukça üflüyo falan sıkılıyoo.. hiçmi önemsemiyosun söledklerimi dedim.. evet önemsemiyorum çünkü söledklerin gerçkte olmayn bişi dedi kafanda kuruyosn dedi.. madem seviyosun o zaman belli et bunu dedim hissettr sevdiğini dedim.. oturuyorz tabi bu arada bana hiç bakmıyo ama

böle susçakmıyız dedm.. başka şeyler konusalm madem dedim.. fırsat vermiyon ki dedi.. peki o zaman ben gideym dedim sen bilirsn dedi....... ben bunu duyunca iyice sinirlendim ve tmm o zaman ben kalkıyorum dedim...kalktım masadan ama bak gidiyorum dedimmmmm... tm zaten bende kalkyrm dedi.. ben hesabı ödedm kahvaltıyı o ödemişti bende kahveler benden dedm.. neyse hesabı ödedm o da lavaboya gitmiş beni beklemiş ben gitti sandım.. sonra yanyana geldk ama önden önden gitmeye başladı.. yaa dedm beklesene bi lavaboya giricem dedim.. ben kaçıyomm dediiiii.. nasıl yani dedim beni yalnız mı bırakçaksn kız başıma dedimmm.. tm dışarda bekliyorm dedi.. ben lavaboya gittim ve kaçıyom demesne çok bozuldum ve lavaboda ona msj attım illa gitmek istiyosan git ben sadece sevdiğini hissettir buna ihtiyacım var dedmm.. ve ardındn bi msj geldi.... ya ben neden bekliyorm ki masadan ilk kalkan sendn tm ben gidiyorum yazdııııı.....beni bayan başıma tek başıma bırakmıştı

o kalabalıkta kendimi o kadar kötü hissettim ki msj attım lütfen gel die nasıl beni yalnız başıma bırakırsın die defalarca aradım ve msj attım ama her aramamı reddetti ve msjlarıma artık çok geç dedi.. masada ben otururken sen kalktın gibi haklı duruma geçmeye çalıştı.. dedim eğer gelmezsen buradan gitmicem beklicem vapur iskelesinn ordaym gel lütfen yazdım..o masadan nasıl kalktıysan o vapurada bensz bin git yazdı.. ben trendeyim gidiyorum sende bekleme artık msj atmıcam yazdı.. kız arkadasımı aradım durumu anlattım moralm çok bozuktu hala vapur iskelesnin orda onu bekliyordum.. çok kalabalıktı gözlerim onu arıyordu.. ama trene bindm gidiyorm yazınca gelmicek sandım ve gittim.. ve trende onu yakaladım...yanına gittim nasıl beni yalnız bırakırsn ya dedm.. konuşacak bişy yok dedi trenden indi benden indm..bitsinmi istiyosun gerçekten dedim bitti zaten dedi...ama yüzüme bakmıyoo elini tutuyorum bırak beni diyoo tutma elimi diyo.. sonra tren geldi ve tekrar bndk ben bi yere oturdum..o ayaktaydı ayrı yerlerdeydik...ona bi msj attım.. sen bi bayanı ortada bırakacak kadar erkeksn iştee.. bundan sonra beni ne ara ne de sor.. canın cehenneme artık sana yalvarmıcam dedim......hiç cvp yazmadı.. ben yanımda oturan nişanlı çift vardı canım o kadar sıkkındı ki onlara anlattm size bişey sorabilir miyim die.. dedim şu önde ayakta duran kişi benim sevgilimdi ama bana böle böle yaptı dedim.. onlarla konustugumu görnce yanıma geldi bi gelsene dedi. gittim yanına.. dediki sen hani yanına gelmedm ortada bıraktım diyosun ama dedi vapur iskelesnn ordada tlfla konuşuyodun dedi bunu da bana kuşlar söledi dedi.. yani ben kız arkadasmla konusurken gelmiş beni görmüş ama yanıma gelmedi...yaniiiiii sonrada tmm dedi git artık yerine otur dedi.. ve normalde beni eve bırakırdı kendisi sonra eve giderdi ama o gün direk inceği yerde indi bense trenle devam ettm ve eve geldm.. bidaha da ne aradık sordk birbirimizi 2 gün oldu yani

( kızlar bişi söleyn ne oluuurrr

(((( moralm çok bozk daha önceki küslüklerimzde hep yalvarıyodum ama yalvarmıcammmmmmm o da aramaz zaten inatcının teki

( bittimi yani şimdi??