• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz sevgiliyi ne yapmalı?

asyozkan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
61
10
18
32
Merhabalar efenim. Elimizde bir adet 1 buçuk senelik ilgisiz ve umursamaz sevgili var, bir adet de kafası karışık bir ben var.

Biz internetten tanıştık (asla yapmam dediklerin hep başına gelir)
Birkaç ay konuştuk, biraz hızlı gelişti çünkü hayatımda ilk defa kendimi birine bu kadar yakın hissettim, herşey onunla çok doğal, çok güzeldi.. Sonra görüştük daha da güzelleşti.

Ondan önce terkedildim, aldatıldım, en güvendiğim kişiler beni en çok üzenler oldu. Erkeklere güvenimi kaybetmiştim.(Klişe ama öyle olmuştu napim) Ama O, onlar gibi değildi, olamazdı. Öyle hissettim, hala hissediyorum bunu. Ama hiçbir zaman çok ilgili biri olmadı. Bu ilgisizlik hani hiç takmamak asla aramamak falan değil. Başından beri çok sevdi, değer de verdi, gözlerime bakınca hissettim o sevgiyi. Bu bana yeter de artar dedim bende. Ama yetmiyor artık. Birbirimizden uzaktayız, evlenmeyi o çok istiyordu, ben erken olduğunu düşündüğümden onu da soğuttum evlilikten. Hayat zormuş işe başlayınca anladım falan dedi. Yani birlikte de olamıyoruz. Böyle monotonlaştık. Mesela bugün izin günü, ben aradım iki kez, o hiiiç. Aradım niye aramıyosun dedim, hep sorma şu soruyu telefonu elime alasım gelmiyo tatil günümde dedi. Ha telefonu yine güzel kapattık o ayrı. Ama ben daraldım artık bu tarz şeylerden. Anlatıyorum anlamıyo, ayrılacağımızı da düşünmüyo. Ben böyleyim diyo kısacası. Mesela özel günlerde hiç bişey yapmaz, hiç hediye almaz ( Maddiyatçı değilim asla, ama hiç yani) Etrafımda gördüğüm ilişkilere özeniyorum. Aslında romantizmden çok hoşlanan biri değilim, istediğim sevgiyi görmek, çünkü bir yerden sonra hele de uzaksanız, o 'his' yetmiyormuş.

İnanın birini bu kadar severken ayrılmayı düşünüyorum. O kadar alıştımki gidemiyorum, kalamıyorum da. Uzak durmayı ilgisiz davranmayı da hiç beceremem, kısasa kısas da yapamıyorum tam bir umutsuz vakayım ilişki konusunda stratejik olamıyorum. Bana bir yardım edin kızlar ne yapıyım ben ya?

Telefonu elime alasim gelmiyo tatil günümde ne demek biri açıklasin çünkü anlayamıyorum. Tatil günü zaten insan sevdiğinden bır haber almak için telefonu elinden birakamaz. Arar mesaj atar Özler ve sevgisini belli eder. Seven erkek asla bu lafı demez bahane yaratır hatta. Kusura bakmayın da umutsuz vaka sevgiliniz. Ben asla katlanamazdim bu duruma. Üstüne düşmeyin ve nasıl davranıyosa öyle davranın. Arayana kadar aramayın msj atmayın. Fark etsin sessizliğinizi. Yok fark etmiyosada ayrıl.

Canım sen
Buna siz mi karar veriyorsunuz?
Ard arda aynı konu açma ne demek yani, bu nasıl bir tabir.
Ne kadar kaba insanlarla dolmuş burası ya.
Canim sen anlamiyosun aynı konudan 3 tane gereksiz niye aciyosun diye uyariyorlar kimse sana niye konu actin demiyor ki .

Burayı da kapatır mısınız, yanlışlıkla üç kez açmışım konuyu @Margarikotin

Sen ilgi göster sonuna kadar baktın olmuyor ayrılırsın mutsuzsan. Üstelik evliliği bu kadar istiyen biri neden soğuk davranır ki sen de yanlış anlıyor olabilirmisin?

Ayrıl. Benimde ilişkim böyleydi. Bahaneler sundu hep. Asil benden neden uzaklaştığını öğrendim, üzüldüm vs ama geçti. Bu ilgisizliginin illa ki sebebi var.
Ben seni anlıyorum her zaman bana cok ilgi göstersin beni sevsin demiyorsun ama günde 1 kere olsa bile aranmak istiyorsun. Veremiyorsa sana bunu, içinde acaba dedigin bir sey var ise bitir.

Back
X