arkadaşlar beni 2 aydır yeni tanıştığım bir erkek var boşanmış ve uzak soğuk davranıyor 2 aydır ancak 2 defa görüştük benle ilgili duyguları hoşlandığını söylüyor ama arıyorum telime cevap vermedi başlarda 1 hafta aramaz oluyorum bu sefer kendi arıyor görüşelim diye bugün aradım yine kendisini telini meşgule verdi inanılmaz moralim bozuldu kendisine msj attım illaki randevumu almamız gerekiyor seni aramak için dedim sonra aradım benle ilgili duygularını sordum yeni bir ilişkiye hazır değilmisin geçmişteki boşanmanda sorunlu beraberliğin yüzünden dedim evetoda var dedi bu konuyu neden telde konuşuyoruz diye sordu dedim çok ilgisiz olduğundan aramadığından duygularını öğrenmek istedim şimdi konuşmayalım yarın seni arayacağım dedi bende artık üzülmek istemiyorum erkekler yüzünden böyle askında sürümcemde ne olduğu sonumuz acaba varmı yokkmu bilmediğim bir ilişki yüzünden arayıp duygularını öğrenmek istedim kızlar ne yapsam acaba bundan sonra bana bir fikir verin
Ohh ne ala beyefendi'nin keyfine göre mi davranacaksınız, yol verin gitsin ugrasmaya degmez .
Ya ne diye onun nazıyla uğraşıyorsun ki, biraz daha nazlansın da beyefendi bebek gibi pış pışlarsın sen onu yakında... benneyaptımkigeçen gün telde konuştuk evet eski evliliğinden dolayı korkuları var bazen dalıp gidiyorum başka yerlere diyor korkularından sıyrılamadığı içinde kimseye ne evet nede hayır diyebiliyormuş görüşmek istemezsen seni anlarım dedim bende ona oda görüşmek istiyorum ama ciddi bir anlamda söz veremiyorum galiba, ben bunalımdayım dedi peki dedim ozaman korkularınla yüzleşmen lazım yüzleşmezsen doğru yanlışı göremezsin, karşıklıklı korkularından derinlemesine bahsedelim belkide atlatırsın zaman dedim benide kaybetmek istemiyor korkuyor ama bir yandan da eski ilişkisinin etkilerinden sıyrılamıyor malesef
kimse kızmasın ama ben bu duygusuzca yol ver gitsin demenizi pek anlamıyorum. buraya konu açan insan zaten karşısındaki insana karşı yoğun duygular besliyor ki bu kadar yazmış yardım istemiş. yol vermek o kadar kolay değil.söz konusu olan gönül ilişkisiyse. pazardan çorap almıyoruz ve her gün herkesle karşılaşıp kendimi ona karşı açmıyoruz öyle değil mi?
ewet katırlıyorum bende
yol verilse bir kelime bile yazmaz kimse burda diye düşünüyorum
hayırlısı olsun herkes için..
arkadaşlar beni 2 aydır yeni tanıştığım bir erkek var boşanmış ve uzak soğuk davranıyor 2 aydır ancak 2 defa görüştük benle ilgili duyguları hoşlandığını söylüyor ama arıyorum telime cevap vermedi başlarda 1 hafta aramaz oluyorum bu sefer kendi arıyor görüşelim diye bugün aradım yine kendisini telini meşgule verdi inanılmaz moralim bozuldu kendisine msj attım illaki randevumu almamız gerekiyor seni aramak için dedim sonra aradım benle ilgili duygularını sordum yeni bir ilişkiye hazır değilmisin geçmişteki boşanmanda sorunlu beraberliğin yüzünden dedim evetoda var dedi bu konuyu neden telde konuşuyoruz diye sordu dedim çok ilgisiz olduğundan aramadığından duygularını öğrenmek istedim şimdi konuşmayalım yarın seni arayacağım dedi bende artık üzülmek istemiyorum erkekler yüzünden böyle askında sürümcemde ne olduğu sonumuz acaba varmı yokkmu bilmediğim bir ilişki yüzünden arayıp duygularını öğrenmek istedim kızlar ne yapsam acaba bundan sonra bana bir fikir verin
geçen gün telde konuştuk evet eski evliliğinden dolayı korkuları var bazen dalıp gidiyorum başka yerlere diyor korkularından sıyrılamadığı içinde kimseye ne evet nede hayır diyebiliyormuş görüşmek istemezsen seni anlarım dedim bende ona oda görüşmek istiyorum ama ciddi bir anlamda söz veremiyorum galiba, ben bunalımdayım dedi peki dedim ozaman korkularınla yüzleşmen lazım yüzleşmezsen doğru yanlışı göremezsin, karşıklıklı korkularından derinlemesine bahsedelim belkide atlatırsın zaman dedim benide kaybetmek istemiyor korkuyor ama bir yandan da eski ilişkisinin etkilerinden sıyrılamıyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?