ilgisiz soğuk davranan bir erkekle tanıştım

Bu mesaja dikkat... "Arada kalan kızlara" çok söylenir bu evlilik hikayesi, ilişkiye ikna etmek için... Yahut bir çok kızımız ayrılınca ağlar "Ama evlenecektik, evlilik hayalleri bile kurduk, ciddiydik" diye... Ciddi adam lafta kalır mı, görmüyor muyuz farklı kıtaları, ülkesini terk edip sevdiğinin yanına yerleşenleri... Adam yeni bir ilişkiye başlar, kız hala ağlar "Evlenseydik nasıl olurdu acaba?" diye... Adam onu söylediğini bile unutmuştur oysa... Kimse kendine eziyet etmesin "lafla yürütülen peynir gemileri yüzünden"... Örnekte olduğu gibi "Gidene el sallayın" vereliniortak "Demesi kolay!" diyenler de oluyor ya bazen... Ne yani, hayat boyu adamın "işkembeden salladığı palavralar" yüzünden ağlamaya mı niyetlisin, öylesine de acımıyorum maalesef, kimileri de acı çekmeyi seviyor işte... Makul hanımlar unutmasın: Erkekler için konuşurken imkansız yoktur, iş icraate gelince harekete geçmek zordur...

Sevgili konu sahibi, ilişki nasıl başlarsa öyle gider... İlk siz adım atmışsınız bundan böyle her arada kalan durumda, dargınlıkta, belirsizlikte sizden bir hareket beklenecek... İlişkide "girişkenlik" yıpratıcıdır zira br taraf kendini geri çeker, bırakır... Onun medeni hali gereği hareketli bir aşk hayatı olduğunu sanmıyorum, asıl siz onun için (hem de bu açık yüreklilikle) bir nimetken bu denli vurdumduymaz davranıyorsa ve hala devam etme niyetindeyseniz kendinizi hayli yorucu bir ilişkiye hazırlayın... :1closedeyes:

Umutlu_ol. çok haklı sizin yorumlarınız tam hedefi vuruyor. Haklısınız sonuna kadar.

teşekkürederim msj bunun farkındayım evet nitekim bende bundan sonra aramak sormak istemiyorum artık onu değerimi anlamamışsa kendi problemi

aynı kişi değildir canım istda oturuyor kendisi isminin baş harfi h ile başlıyor

Hepsi hemen hemen aynı şeyleri söylüyor sanırım ...Değilmiş Ankara'lı bay odun :))) ben artık odun dediğim için isim vermem gerek kalmıyor..ama yine de aklında şüphe olmasın seninde..( ç. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…