ilgisiz sohbetsiz kocam :(

tabrık ederım sızı gercekten bunun bılıncınde olmanız ne guzel bızım evdede herkes tv ızlıyor anneme babama nedn konusmuyoruz dedgımde ne konuscaz dıyorlar bu hastalık sanırım tw hastalıgı :)

Teşekkür ederim. :) Kesinlikle öyle insanları birbirinden uzaklaştıran bir araç bence televizyon ve insanların sınırlarını da daraltan bir faktör. Çünkü biz eşimle interneti doğru kullanarak daha çok eğleniyoruz. Elbette insan her an her dakika sohbet edemez, o zaman belgesel izliyoruz sonra onun üzerine konuşuyoruz yine akşam oluyor :)

İnsanlar Tv izlemeye alışınca bence konuşma konusunda tembellik başlıyor. Ne konuşacağını bilememe durumu:) Halbuki konuşacak o kadar çok şey var ki...

Umarım siz evlendiğiniz zaman bunu başarırsınız o zaman:) ( evli misiniz bilmiyorum ama annem babam dediğiniz için böyle düşündüm)

Teşekkür ederim. :) Kesinlikle öyle insanları birbirinden uzaklaştıran bir araç bence televizyon ve insanların sınırlarını da daraltan bir faktör. Çünkü biz eşimle interneti doğru kullanarak daha çok eğleniyoruz. Elbette insan her an her dakika sohbet edemez, o zaman belgesel izliyoruz sonra onun üzerine konuşuyoruz yine akşam oluyor :)

İnsanlar Tv izlemeye alışınca bence konuşma konusunda tembellik başlıyor. Ne konuşacağını bilememe durumu:) Halbuki konuşacak o kadar çok şey var ki...

Umarım siz evlendiğiniz zaman bunu başarırsınız o zaman:) ( evli misiniz bilmiyorum ama annem babam dediğiniz için böyle düşündüm)

Evlı degılım :)
Ama evlenınce umarım basarırım

Canım bende 3,5 senelik evliyim bu 3,5 senenin 2 senesini kavgalarla geçirdim adam konuşmaz alışverişi sevmez tek bildiği tv seyretmek ve kitap okumaktı ama ben sürekli kavga ettim :45:ve şimdi nemi oldu hem benden daha çok konuşur oldu hemde alışveriş meraklısı oldu çıktı :46:yani diyeceğim oki bişeylerin üzerine git koyverme hemen inşallah düzelir en kısa zamanda:34:

Muhabbet etmek isteyen tv olsa da eder olmasa da..

İzlediğiniz şey komik ya da tuhaf gelir birlikte yorumlar yaparsınız..

Yok adam hayattan bezmişse tv yi evden çıkarsan ne olur, uyuklar yerinde kös kös..

bende de var o modelden birtane ooooo biz ne kavgalar ettik bir bilsen artık takılmıyorum ona ben ya. kendime başka uğraşlar buluyorum artık eski enerjimde yok o beni boşladımı bend eona aynısını yapıyorum. mecburen o da toparlamak zorunda kalıyor. çok ilgi alaka istersem de baktım anlamadı açık açık söylüyorum. inan hatta o kadar abarttım ki geçen gece onu evde bırakıp dışarı çıktım :46: hemde ilk defa geldiğimdeee oooo xxxx hanım evin yolunu buldunuz sonunda bile dedi. bende hiçbişey yokmuş gibi sarıldım sıkı sıkı öptüm sonra içeri gidip yattım uyudum. kendine başka uğraşlar bul inan gerçekten sonradan hiççç takmıyorsun kendini üzdüğün günlere yazık

Benim eşimde akrep burcu ama aynı şeyi yaşıyorum her akşam. Önceleri bende üzülüyodum sıkılıyodum artık alıştım o telefonda oyun oynar ben pc başında, ben konuşurum arada da eşime en son ne dedim die sorar kontrol eder ve devam ederim konuşmaya mutlaka bana cvp vermek zorunda kalıyo :ssz: zorlada olsa iletişime geçiyorum. :6:

Bazende işten gelir yemek yediği gibi uyur o zamanda 1 saat geçmesini bekler kalk hayatım kahve yaptım soğuyo bak hadiiiii die panik yaptırıp uykusunu açıyorum nolduğunu anlamadan kalkıyo zaten :1:

Bunları yaptım ve işe yaramadıysa kaderime razı olup açıyorum bir oyun havası veya başka müzik kendimi eğlendiriyorum.

Bazende onun yaptığının aynısını ben ona yapıyorum bir kaç gün ve rolleri değişiyoruz :10:

bunların hepsi aynı galiba:47:seninki en azından evde duruyormuş benimki evde de durmuyor :23:çoğunlukla kahvede arkadaşlarıyla buluşuyor evde olduğunda da durum senin anlattığın gibi canı isterse konuşur ilgilenir istemezse odun kütük olur.ne desen de anlamıyorlar bilmiyorum canım sanırım en iyisi fazla takmamak umursamamak sanırım:19:

puzzle alabılırsın..
biz eşimle cok eğleniyoruz puzzle yaparken...
yada başka seyler
yani eşinin ilgisini televizyondan bilgisayardan çekmek için birşeyler..
bide haftada bir tv yi açma bi demlik çay demle...
ilk tanıstıgınız günlerden herşeyden sohbete başla...
ama o gun kesınlıkle tvacılmıycak..
biz yapıyoruz çok faydalı oluyor...
eger eşinle birer kadeh bişeyler içebilireniz televizyonsuz o ortamda güzel gidiyor;)

Ben 3,5 yıllık evliyim. Evlendiğimizden beri oyle. Ben de basta cok üzüldüm cok kavgalar ettim baktım değişmeyecek alıştım duruma:)
Dışarı çıkıyoruz geziyoruz tozuyoruz. Hersey cok guzel ama evdeysek herkes kendi aleminde. Konuşmaz sohbet etmez, ben konuşsam da sadece dinler:)
Benim kocamın tek farkı evlenmeden önce de böyleydi hic değişmedi, hakkını yemeyeyim adamın:)
Simdi de yurtdışında ayriyim is dolayısıyla yine konuşacak pek bi sey bulamıyoruz:)
Simdi bir bebeğimiz var onun sayesinde biraz konuşuyoruz :)

Canım bende 3,5 senelik evliyim bu 3,5 senenin 2 senesini kavgalarla geçirdim adam konuşmaz alışverişi sevmez tek bildiği tv seyretmek ve kitap okumaktı ama ben sürekli kavga ettim :45:ve şimdi nemi oldu hem benden daha çok konuşur oldu hemde alışveriş meraklısı oldu çıktı :46:yani diyeceğim oki bişeylerin üzerine git koyverme hemen inşallah düzelir en kısa zamanda:34:

inşallahhh canımmm. seninkine de maşallah diyelim nazar olmasın :nazar:

Her birinizin önerisini ayrı ayrı periyotlar halinde denicem kızlar hepinize çook teşekkür ederim. bu duruma alışanları alkışlıyooor, alışamayıp benim gibi kendini yiyenlere allah yardımcımız olsun diyorum. :)

aynı durumdan ben değil,ama eşim şikayetçi:1:İşten eve geldiğimde inanılmaz yorgun oluyorum.Yemek faslı,bulaşık faslı derken işim bittiğinde tv karşısına geçtiğimizde ben uyuyakalıyorum..Ben de eşimle evde yapabileceğimiz farklı bişiler bulmaya çalışıyorum (tv izlemek dışında)Herkesin durumu farklı işte canım :)) Hatta bugün vaktim olsaydı 'Eşinizle evde neler yaparak,evliliğinizi renklendiriyorsunuz?'diye bir konu açacaktım:1:

evli ne kadar çevrem varsa hepsi aynı şeyden dertli. evlendikten sonra değişti ve hiç konuşmuyoruz hiç ilgilenmiyor. biz kadınlar çok hassas düşünüyoruz sanırım en iyisi kendimize uğraş bulup kendimizi tutup ilgilenmemek belki o zaman durum terse döner

Evlilikten korkma nedenim budur belki de. Ben bildiğin ilgi arsızıyım yani muhtemelen benim etrafımda dört dönen birine aşık olucam, bir de ileride böyle değişirse çok üzülürüm diye düşünüyorum. Yine de beterin beteri var eşinizin kötü bir huyu yoksa, alkol, dışarı gitmeler vs... değişmesinin bir sürü yolu vardır herhalde. Monotonluktan kurtarmaya çalışın evliliğinizi. Bir süre sonra o da sıkılıp çabalar bence, nereye kadar ilgisiz kalabilir ki.

erkekler bizler gibi değiller pek sohbet etmeyi sevmiyorlar sanırım
benim eşimde aynıdır işten gelir bir bardak çay içer bikaç kelime konuşur sonra oturur pc başına
işlerini yapar
eğer gezmeyi seviyorsa bence pek üzerinde durmayın

7 yılda biz de sizin gibi olduk. Üstelik henüz evlenmedik bile :(
Her erkek ilişki belli bir yere gelince değişiyor maalesef. Bir rahatlık geliyor onlara.
Yorgun olması da bahane. Sen de çalışıyorsun ama gerekli özeni de gösteriyorsun. Sen yorulmuyor musun sanki.
Özellikle son zamanlarda çok uğraştım eskisi gibi olalım diye ama boşuna.
Öğrendim ki erkeklerden bir beklentin olmadığın sürece mutlu oluyorsun.

Henüz çok yeni evlisiniz.Eşin bu düzene alışmadan,önlemini alman lazım.

Tv'nin engel olduğunu düşünüyorsan,en azından yemek yerken tv açmayın.
Yemeği mutfakta yiyorsanız,mutfaktan tv yi kaldırabilirsin.
Alıştırmak için,haftasonu mumlu bir masa hazırlayıp hafif bir müzik açabilirsin.
Ev düzeniniz nasıl bilmiyorum.Tv oturma odasında ise,akşam çayınızı salonda için mesela.

niye esinizi ve kendinizi hirpaliyorsunuzki esin seni seviyormu seviyor sende onu yeter
ben mesale yürümeyi pilatesi seviyorum esim konusmasa bende odaya gecip pilates yapiyorum bakiyorum odaya yanima gelmis bende senle pilates yapim diye ay gülmekten öldüm gercek yapabilecekmisin dedim ne var dedi pilatesin hareketlerini hafife aldi garibim
ay sabaha her yeri agriyordu dünya onlarin etrafinda dönmüyor baktin konusmuyor sende ilgi alanini degistir bakim neler yapacak demiii

Back
X