- Konu Sahibi ladybirddd
Evlilikten korkma nedenim budur belki de. Ben bildiğin ilgi arsızıyım yani muhtemelen benim etrafımda dört dönen birine aşık olucam, bir de ileride böyle değişirse çok üzülürüm diye düşünüyorum. Yine de beterin beteri var eşinizin kötü bir huyu yoksa, alkol, dışarı gitmeler vs... değişmesinin bir sürü yolu vardır herhalde. Monotonluktan kurtarmaya çalışın evliliğinizi. Bir süre sonra o da sıkılıp çabalar bence, nereye kadar ilgisiz kalabilir ki.
Üzülürsün canım benim üzülmez olur musun hiç.. Benim kocamın şükürler olsun ki bundan başka kötü huyu yok. bensiz dışarı çıkmaz. canı alkol almak isterse benimle içer evde, dışarda farketmez. kendime bi rota yaptım bakalım ben de. deneyip hep birlikte görücez. motonluk çok farklı bi durum. bizdeki başka bişey. erkek milletinin yapısıyla ilgili bi durum bence. evlenmeden önce saatlerce telefonlarda kafelerde dil döken adamlar gidiyo, sana sahip olmanın verdiği rahatlıkla relax bi adam geliyo. bu da bizim doğamıza çok aykırı bi durum. ama bi uyum süreci gerektiyor sanırım. burdaki arkadaşlar biraz kadın alışıp kendine yeni uğraşlar bulmalı sabretmeli diyor. her yaratıkta olduğu gibi erkekler de fazla ilgiden ego patlaması yaşıyolar heralde. :)