• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz sohbetsiz kocam :(

Bir buçuk yıllık evliyim. evliliklerin yüzde 70inde olduğu gibi benim eşim de evlendikten sonra çok değişti. henüz bebeğimiz yok. işi biraz ağır. ankaranın soğuğunda nerdeyse bütün gün dışarda. anlıyorum zor. ama benim suçum ne ben mi dedim ona inşaat mühendisi ol diye. :KK43: kendime bakıyorum degişiklikler yapıyorum. temizliğime dikkat ediyorum. işten gelince paspal görmesin diye makyajımı işten gelmiş olmama rağmen silmiyorum. fönümü çektiriyorum. ama yok. o eski adamdan eser yok. yemek yiyoruz tv izliyoruz bi iki cümle ederse ne ala. etmezse o da yok. bazen bu yüzden kavga ediyoruz. ağlıyorum sinirlerim bozuluyo bakıyorum adam uyumuş bile. savunması hazır yoruluyorum çok yorgunum. bu. çok mutsuzum. 40 yıllık evli yaşlı insanlar gibi olduk resmen. fikirlerinizi bekliyorum :KK43:
%70 rakamını nereden uydurdu acaba, ben oraya takıldım? Her evli çiftin kapısını çalıp anket mi yapmışlar?

Bende öyle karsilardim kocami. Makyajli filan.Sİmdi biraktim. Anlattigin gibi adam bazi günler görmeyince çok sinir olurdum.simdi yapmiyorum amaaaaan

:KK3: benim eşimde öyle malesef.artık alıştım sanırım çok takmıyorum.o da işten gelir gelmez pc başına oturur.zaten akşama kadar bilgisayar başında.gelince de hemen pc yi açar. o pc de takılırken bende yanına otururum süs gibi :) ya da kitap okurum.bence bu kadar takma canım ya.ne kadar takarsan o kadar kötüye gidiyo bence.
Bence sukredn kocanz evden disari cikmiyo en azndn ilgsz de olsa dizinin dibnde benm kocam disri haytni cok seviyo gezmyi arkdslrni cok seviyo sinir olyrm

takma kafana cnm bunlar normal şeyler ...hemen hemen her evlilikte oluyor bu tarz durumlar..

Back
X