Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir buçuk yıllık evliyim. evliliklerin yüzde 70inde olduğu gibi benim eşim de evlendikten sonra çok değişti. henüz bebeğimiz yok. işi biraz ağır. ankaranın soğuğunda nerdeyse bütün gün dışarda. anlıyorum zor. ama benim suçum ne ben mi dedim ona inşaat mühendisi ol diye. kendime bakıyorum degişiklikler yapıyorum. temizliğime dikkat ediyorum. işten gelince paspal görmesin diye makyajımı işten gelmiş olmama rağmen silmiyorum. fönümü çektiriyorum. ama yok. o eski adamdan eser yok. yemek yiyoruz tv izliyoruz bi iki cümle ederse ne ala. etmezse o da yok. bazen bu yüzden kavga ediyoruz. ağlıyorum sinirlerim bozuluyo bakıyorum adam uyumuş bile. savunması hazır yoruluyorum çok yorgunum. bu. çok mutsuzum. 40 yıllık evli yaşlı insanlar gibi olduk resmen. fikirlerinizi bekliyorum
benim eşimde öyle malesef.artık alıştım sanırım çok takmıyorum.o da işten gelir gelmez pc başına oturur.zaten akşama kadar bilgisayar başında.gelince de hemen pc yi açar. o pc de takılırken bende yanına otururum süs gibi :) ya da kitap okurum.bence bu kadar takma canım ya.ne kadar takarsan o kadar kötüye gidiyo bence.
Bence sukredn kocanz evden disari cikmiyo en azndn ilgsz de olsa dizinin dibnde benm kocam disri haytni cok seviyo gezmyi arkdslrni cok seviyo sinir olyrm