İlgisiz,stresli sürekli yorgun koca

gurmege

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
66
29
3
39
biliyorum ki bu sorun çogu evli bayanda mevcut Ben ne yapacagımı şaşırdım. Konuştum olmadı,kavga ettim,kırdım döktüm evi terkettim olmadı birazda sizden akıl alayım dedim. Eşim işe sabah 7 de gider. Epey yoğun bir işi var. Hem bedenen hem beynen çok yoruluyor biliyorum. Onu seviyorum,çocugumuza yeterince ilgi gösterir eve geldiğinde. Ama ben yokmuşum gibi.. Anlatırım dinlemez pek. Çocuk uyuduktan sonra da zeten pert oluyor :) uyuyor oturduğu yerde. Cinsel hayat zaten 2 ayda anca. O da 5 dk. Devamı yok. Mezhebinden dolayı, dokunsam abdesti bozulacak diye öyle içten geldiğimizde dokunup öpmede yok. 4 yıllık evliliğimizde kapıdan girdiğinde toplasan 5-6 kere öpmüştür beni. Sabahları zaten hiç öpmez abdestli çıkmak için evden. Yanlışlıkla eline dokunsam "ya namaz kılacaktım bozdun abdestimi" der triplere girer. Bu ilgisizlik,bu sevgiyi gösterememe durumu çok yoruyor beni. Önceki konumda ailemi anlatmıştım zaten çok sevgisiZ büyüdüm şimdi de eş sevgi göstermeyince zaman zaman bunalıyorum patlıyorum. Aldatmadığına eminim. Ama artık çok yoruldum.. Bu konuyu düzeltmezse boşanacagımı söyledim ama yok düzelmiyor." İşsiz kalır yanında otururum rahatlarsın,bıktım öleyim kurtul "diye duygu sömürülerine başlıyor. Aile terapistini kabul etmiyor bende bir şey yok sen git diyor ben gideceğimde de saçmalama diyor göndermiyor. Bana bir yardım lütfen

Mezhebini değiştirmeye ikna et :) Şafilikte mi öyle oluyo du? O ney öyle ya. Sanki eşin abdesti bahane ediyor gibi geldi. Yoksa isteyen adamı abdest mi durdururmuş
Valla zor kardeş. Kankandan çocuk yapıp eve çıkmışsın gibi. Bunun doğal bir evlilik olmadığını makalelerle filan ispat et ona, önce normal olmadığınıza inansın. Sonra neden sevişmek istemiyormuş ona bakarsınız.
Allah yardımcın olsun

Sekil 1 A ben. bakiniz; benim konularim bi yolunu bulursan banada soyle cildirmaya az kaldi..

Hanefiye göre niyet etsin yada Hanefi oluversin. Su mezhepleri anlamıyorum. Asil olan dini karıştırıyorlar bence. Kural nizam bellidir, mezhepleri dogru bulmuyorum.

Ay sorma .s
İş yerıne sürekli gelen bır müşteri var para verdı bende para üstünü verirken elim deymiş.
Herkesın içinde bana kızgın kızgın bakıp senın yüzünden abdestım bozuldu dedi.
Tabı benım beynım döndü. Bende senın eline meraklıydım dıye çıkıştım ama gidiş o gidiş bir daha gelmedi

Kendı karısındada bzuluyor mu bılmıyorum açıkçası..

E öyle abdesi hemen bozulan bir meshepten olan bir insanin evli kalabilmesi karisina haksizlik etmeden yasamini srüdürmesi ne kadar normal ne kadar islami acidan dogru bilemedim
Bende hep onu söylüyorum. Hem sürekli abdestli gezmek şart mı gider bir daha alırsın namaz vaktinde diyorum. Nişanlıyken böyle bir sey görmedim hiç.

Belki benim kocamdır

Hanefiye göre niyet etsin yada Hanefi oluversin. Su mezhepleri anlamıyorum. Asil olan dini karıştırıyorlar bence. Kural nizam bellidir, mezhepleri dogru bulmuyorum.
Al bendende o kadar, ben bu ara bu mezhep isine taktim sorgular oldum zaten konuda denk geldi..neyse dini konuyu donusmesin yasakti..

Bende hep onu söylüyorum. Hem sürekli abdestli gezmek şart mı gider bir daha alırsın namaz vaktinde diyorum. Nişanlıyken böyle bir sey görmedim hiç.

direk guslü bozulmuyorsa cok büyük hata yapiyor sana karsi bu tutum icerisindeyse. Normal abdespli gezecegim diye karisine yüz ceviren erkegin zaten islamda yeri ne. kul hakki resmen, sana eziyet

Al bendende o kadar, ben bu ara bu mezhep isine taktim sorgular oldum zaten konuda denk geldi..neyse dini konuyu donusmesin yasakti..
Evet bende anlamıyorum da dini meseleler yasak mı forum da??

Uyuz oldum kocaniza valla. Abdest dedigin 3 dakika da alinir, hem 24 saat abdestli gezmek de farz degil.

Cok sevimsiz geldi su anlattiginjz haliyle, siz bir is bulun o da daha az yogun olacagi yeni bir ise girsin.

2 ayda bir cinsellik nedir ya? Valla ben yok gibi yasayan bir adamin her isini gormezdim ben. Nesiniz siz o evde, ona yasami kolaylastiran bir hizmetli mi?

Safiler bana kizmasinda mezhep deil omur torpusuymus mubarek..
Eveeet bence de..
hahaha cok iyi bir benzetme olmuş. Ben üzülme kızma evrelerini aştım gülüyorum sinirden. Evet isteyeni kimse tutmaz olayda bu zaten

Cok zor bezeri bendede var ve bu durum sevgisinden suphe etmeme yol acti. Ben evi terkettim, yinede anlamamakta inat etti tam iki hafta. Sonra nedense anladi. Bende sunu anladimki erkekler bizimle ayni dili konusmuyor. Neyi nasil ne zaman anliyorlar onuda cözemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…