Şafii lerde malesef evet. Sinir bozucu.O abdest bozulma karisinda da oluyor mu ?
Bende hep onu söylüyorum. Hem sürekli abdestli gezmek şart mı gider bir daha alırsın namaz vaktinde diyorum. Nişanlıyken böyle bir sey görmedim hiç.E öyle abdesi hemen bozulan bir meshepten olan bir insanin evli kalabilmesi karisina haksizlik etmeden yasamini srüdürmesi ne kadar normal ne kadar islami acidan dogru bilemedim
Belki benim kocamdırAy sorma .s
İş yerıne sürekli gelen bır müşteri var para verdı bende para üstünü verirken elim deymiş.
Herkesın içinde bana kızgın kızgın bakıp senın yüzünden abdestım bozuldu dedi.
Tabı benım beynım döndü. Bende senın eline meraklıydım dıye çıkıştım ama gidiş o gidiş bir daha gelmedi
Kendı karısındada bzuluyor mu bılmıyorum açıkçası..
Al bendende o kadar, ben bu ara bu mezhep isine taktim sorgular oldum zaten konuda denk geldi..neyse dini konuyu donusmesin yasakti..Hanefiye göre niyet etsin yada Hanefi oluversin. Su mezhepleri anlamıyorum. Asil olan dini karıştırıyorlar bence. Kural nizam bellidir, mezhepleri dogru bulmuyorum.
Kocan 50-60 yaşlarındaysa olabılırBelki benim kocamdır
Bende hep onu söylüyorum. Hem sürekli abdestli gezmek şart mı gider bir daha alırsın namaz vaktinde diyorum. Nişanlıyken böyle bir sey görmedim hiç.
Evet bende anlamıyorum da dini meseleler yasak mı forum da??Al bendende o kadar, ben bu ara bu mezhep isine taktim sorgular oldum zaten konuda denk geldi..neyse dini konuyu donusmesin yasakti..
Şafii lerde malesef evet. Sinir bozucu.
Eveeet bence de..Safiler bana kizmasinda mezhep deil omur torpusuymus mubarek..
hahaha cok iyi bir benzetme olmuş. Ben üzülme kızma evrelerini aştım gülüyorum sinirden. Evet isteyeni kimse tutmaz olayda bu zatenMezhebini değiştirmeye ikna et :) Şafilikte mi öyle oluyo du? O ney öyle ya. Sanki eşin abdesti bahane ediyor gibi geldi. Yoksa isteyen adamı abdest mi durdururmuş
Valla zor kardeş. Kankandan çocuk yapıp eve çıkmışsın gibi. Bunun doğal bir evlilik olmadığını makalelerle filan ispat et ona, önce normal olmadığınıza inansın. Sonra neden sevişmek istemiyormuş ona bakarsınız.
Allah yardımcın olsun
Namaz abdestiboy abdestimi bozuluyormuş dokununca öpünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?