• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisiz,stresli sürekli yorgun koca

Uyuz oldum kocaniza valla. Abdest dedigin 3 dakika da alinir, hem 24 saat abdestli gezmek de farz degil.

Cok sevimsiz geldi su anlattiginjz haliyle, siz bir is bulun o da daha az yogun olacagi yeni bir ise girsin.

2 ayda bir cinsellik nedir ya? Valla ben yok gibi yasayan bir adamin her isini gormezdim ben. Nesiniz siz o evde, ona yasami kolaylastiran bir hizmetli mi?
Aynışarını gecen gafta söyledim. Anlamıyor. Boşanacagım dedim.küstüm falan Yok yok. Eşyayım sanki. Ya da hizmetçi. Cinsellik konusunda da böyle olmaz dedim tedavi ol gerekirse yok.. O hep haklı ve umursamaz.

Aynışarını gecen gafta söyledim. Anlamıyor. Boşanacagım dedim.küstüm falan Yok yok. Eşyayım sanki. Ya da hizmetçi. Cinsellik konusunda da böyle olmaz dedim tedavi ol gerekirse yok.. O hep haklı ve umursamaz.

E ne yaparsan hak ediyor, hatta bosanmak icin sebep bu cinsellik. Neden evleniyoruz ki biz

Cok tuhaf gercekten sen onun helalisin ya nasil bozuluyormus sanki bunun arkasina siginiyor gibi geldi bana:110:benim esimde safi hani bi kadin degse yanlislikla eli falan bozulurmus abdestleri bahsetmisti bundan,ama karisi olsa ayni sey gecerli olmamali..bende hanefi yim mesela bizde oyle bisey yok sahsen bi anlam veremiyorum ben..bu sekilde hayat sana zehir oluyor baksana al karsina konus canim boyle olmazki:110:

Bence adamin kendi yetersizligi var , abdestmis, ismis bahane. Eve gelmemek icin ozellikle ise sariyor olabilir.
Dokunma falan nedir ya? Dokundu diye azarlanir mi es? Evliyalar gibi her an abdestli dolasicam diyen adam karisinin kalbini boyle kirmaz. O cinsel eksikliginin hincini sizden aliyor bence.
Kac yildir evlisiniz? Eskiden nasildi?

Pekala mezheb degistirebilir mesela bi ara esim ben safiyim sende esim olduguna gore benim mezhebime gecmen lazim demisti:KK53:bende halimden memnunum allah razi olsun dedim..sonucta dinimiz kitabimiz bir elhamdulillah cokta bu mezheb durumlarini karistirmamak lazim aslinda..

Belki benim kocamdır

:KK70::KK70::KK70:

Cok tuhaf gercekten sen onun helalisin ya nasil bozuluyormus sanki bunun arkasina siginiyor gibi geldi bana:110:benim esimde safi hani bi kadin degse yanlislikla eli falan bozulurmus abdestleri bahsetmisti bundan,ama karisi olsa ayni sey gecerli olmamali..bende hanefi yim mesela bizde oyle bisey yok sahsen bi anlam veremiyorum ben..bu sekilde hayat sana zehir oluyor baksana al karsina konus canim boyle olmazki:110:

Şadi mezhebimde öyle. Eşiyle de bozuluyor abdesti. Nikah düşmeyen kişilerde bozulmaz sadece. Benim kp benim elime dokunsa bozulmaz, hanımının eline dokunsa bozuluyor mesela.

Bizim dini nikah hanefi mezhebi üzerine kıyıldığı için öyle sorun olmadı eşimle. Ama yine de çok ilgili bir koca diyemem:KK34:

Eşiniz duymasın buraya konu açtığınızı aman... Mahremiyetinizi açıyorsunuz sonuçta olacak iş değil

:KK70::KK70::KK70:

Şadi mezhebimde öyle. Eşiyle de bozuluyor abdesti. Nikah düşmeyen kişilerde bozulmaz sadece. Benim kp benim elime dokunsa bozulmaz, hanımının eline dokunsa bozuluyor mesela.

Bizim dini nikah hanefi mezhebi üzerine kıyıldığı için öyle sorun olmadı eşimle. Ama yine de çok ilgili bir koca diyemem:KK34:
Vay bee valla aklim almiyo benim bu mezheb olayini..allahtan benim esim oyle degil :110:allah konu sahibine yardim etsin isi cok zor..

İslamda mezhep diye bir şey yoktur. Onların hepsi insanların kendi bireysel yorumlarından çıkarılmış uydurma şeylerdir. Allahın yasaklamadığı şeyi kimse yasaklayamaz! İnsanın sözünü Allahın sözünün önüne koyarsanız böyle eziyet ederseniz insanlara.

Biraz da mantıklı düşünürsek Allah birbirine bu kadar çekici gelen iki cinsi yaratıp, evlilik kurumu da oluştuktan sonra birbirlerini öpmelerini, dokunmalarını "abdest bozulacak" diye yasaklayabilir mi? Bu insanlara eziyet olmaz mı? Hepimizin şefkate, sevgiye, dokunmaya, temasa ihtiyacımız yok mu?

Eşinize gelince de hem Allah hem de sizin için bi zahmet biraz Kuran okusun. Kendisine karşı sorumlu olduğunuz bir insana bir konuda eziyet ederek Allahın rızasını kimse kazanamaz! Siz sevgisizlikten yakınıp boşanma ihtimalini vurguluyorsunuz, o Allah rızasını. Burada bir tutarsızlık yok mu sizce de? Lütfen inandığınız dinin kitabını biraz zaman ayırıp okuyun.

Sizde Ona yaklaşmak için wcden çıkmasını bekleyin.Abdesti bozulmuştur zaten ,bahane bulamaz Hatta yemeklerine müshil ilacı koyun,sık sık wcye gitsin.:KK8:

24 saat abdestli gezmesin o da.

Böyle şey mi olur? Sabah öpme, dokunma dışarı çıktığında el ele tutuşma....böyle evlilik mi olur?

Şafi mezhebine göre nikah düşen herkes abdest bozar. Benim eşim de Şafi. Bu konuda hiç sıkıntı yaşamadık. Namaz Zamanı abdest almışsa dokunmuyorum. Biraz bahane gibi geldi bana şafilik.

Ben artık eşimin sülalesine el uzatmıyorum mesela. Önce onlar uzatıyorlar sonra ben. O zaman abdestli olmadıklarını anlıyorum ;)

Hanefiye göre niyet etsin yada Hanefi oluversin. Su mezhepleri anlamıyorum. Asil olan dini karıştırıyorlar bence. Kural nizam bellidir, mezhepleri dogru bulmuyorum.

Al bendende o kadar, ben bu ara bu mezhep isine taktim sorgular oldum zaten konuda denk geldi..neyse dini konuyu donusmesin yasakti..

İlgileniyorsanız;
EN'AM-159: Gerçek şu ki, dinlerini parça parça edip kendileri de gruplaşanlar, sen hiç bir şeyde onlardan değilsin. Onların işi ancak Allah'adır. Sonra O, işlemekte olduklarını kendilerine haber verecektir.

RUM-32 : Dinlerini parçalayan ve gruplara ayrılanlardan olmayınız! Her grup, kendilerinde olan ile böbürlenmektedir.

Türk insanına din yasaklanmalı bence , milletimiz kafayı dinle bozup işin b.kunu çıkarıyor. Böyle evlilik mi olur allasen.

Back
X