Hi hiEvet bende anlamıyorum da dini meseleler yasak mı forum da??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hi hiEvet bende anlamıyorum da dini meseleler yasak mı forum da??
Aynışarını gecen gafta söyledim. Anlamıyor. Boşanacagım dedim.küstüm falan Yok yok. Eşyayım sanki. Ya da hizmetçi. Cinsellik konusunda da böyle olmaz dedim tedavi ol gerekirse yok.. O hep haklı ve umursamaz.Uyuz oldum kocaniza valla. Abdest dedigin 3 dakika da alinir, hem 24 saat abdestli gezmek de farz degil.
Cok sevimsiz geldi su anlattiginjz haliyle, siz bir is bulun o da daha az yogun olacagi yeni bir ise girsin.
2 ayda bir cinsellik nedir ya? Valla ben yok gibi yasayan bir adamin her isini gormezdim ben. Nesiniz siz o evde, ona yasami kolaylastiran bir hizmetli mi?
Ay yalnız olmadığımı bilmekte bir teselli :)Sekil 1 A ben. bakiniz; benim konularim bi yolunu bulursan banada soyle cildirmaya az kaldi..
Aynışarını gecen gafta söyledim. Anlamıyor. Boşanacagım dedim.küstüm falan Yok yok. Eşyayım sanki. Ya da hizmetçi. Cinsellik konusunda da böyle olmaz dedim tedavi ol gerekirse yok.. O hep haklı ve umursamaz.
Namaz abdesti
Bence adamin kendi yetersizligi var , abdestmis, ismis bahane. Eve gelmemek icin ozellikle ise sariyor olabilir.Aynışarını gecen gafta söyledim. Anlamıyor. Boşanacagım dedim.küstüm falan Yok yok. Eşyayım sanki. Ya da hizmetçi. Cinsellik konusunda da böyle olmaz dedim tedavi ol gerekirse yok.. O hep haklı ve umursamaz.
Belki benim kocamdır
Cok tuhaf gercekten sen onun helalisin ya nasil bozuluyormus sanki bunun arkasina siginiyor gibi geldi banabenim esimde safi hani bi kadin degse yanlislikla eli falan bozulurmus abdestleri bahsetmisti bundan,ama karisi olsa ayni sey gecerli olmamali..bende hanefi yim mesela bizde oyle bisey yok sahsen bi anlam veremiyorum ben..bu sekilde hayat sana zehir oluyor baksana al karsina konus canim boyle olmazki
![]()
Vay bee valla aklim almiyo benim bu mezheb olayini..allahtan benim esim oyle degil
Şadi mezhebimde öyle. Eşiyle de bozuluyor abdesti. Nikah düşmeyen kişilerde bozulmaz sadece. Benim kp benim elime dokunsa bozulmaz, hanımının eline dokunsa bozuluyor mesela.
Bizim dini nikah hanefi mezhebi üzerine kıyıldığı için öyle sorun olmadı eşimle. Ama yine de çok ilgili bir koca diyemem![]()
Hanefiye göre niyet etsin yada Hanefi oluversin. Su mezhepleri anlamıyorum. Asil olan dini karıştırıyorlar bence. Kural nizam bellidir, mezhepleri dogru bulmuyorum.
Al bendende o kadar, ben bu ara bu mezhep isine taktim sorgular oldum zaten konuda denk geldi..neyse dini konuyu donusmesin yasakti..