- 15 Eylül 2018
- 1.089
- 1.976
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
Kızlar iyi giden bir ilişkim vardı. Ama son iki haftadır ilgisiz. Sabah günaydın gece iyi uykular klasiğimiz bitti. Hep ben atmak istemiyorum artık bu mesajları. Ben atmazsam öğlen yazar ya da arar. Ama araması çok kısa sürer. Naber nasıl gidiyor iyi bende hadi öptüm. Muhabbetimiz yok. Ben ailemle yaşıyorum. O yalnız. Hafta da bir ya da iki kere O’nun evinde kalırım. Yemek yap, ye, bulaşık, tv veee kapanış.
Muhabbet pek etmiyoruz. Hatta son günlerde telefonuyla oynuyor yanımda. İnat ettim bu hafta gitmiycem diye kendimi değersiz hissettiğim için ama dayanamadım keşke gitseydim dedim. Sabah ben günaydın dedim iki satır mesajlaştık daha ne aradı ne yazdı
Nasıl canlanıcak ilişkimiz. Bu arada bende eski ilişkimden kalma kendimi genel kültür anlamında eksiklik hissi var. Bunu aşamıyorum. Normalde sosyal biriyim. Bi dünya ülke, Türkiye’nin yarısını gezdim. Okurum, dinlerim ama o his yapıştı sevgilimin yanında mallaşıyorum. Başkalarıyla saatlerce sohbet ederken sevgilimle konuşamıyorum. Bi kaç kere espri yapınca anlamadım sevgilimde bana yaaa sanada hep açıklama yapmak gerekiyor dedi. Sonunda o enerjiyi O’na geçirdim galiba. Bu his nasıl gidecek.