• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizleşen Sevgiliii

Love_lover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
1.089
1.976
133
Kızlar iyi giden bir ilişkim vardı. Ama son iki haftadır ilgisiz. Sabah günaydın gece iyi uykular klasiğimiz bitti. Hep ben atmak istemiyorum artık bu mesajları. Ben atmazsam öğlen yazar ya da arar. Ama araması çok kısa sürer. Naber nasıl gidiyor iyi bende hadi öptüm. Muhabbetimiz yok. Ben ailemle yaşıyorum. O yalnız. Hafta da bir ya da iki kere O’nun evinde kalırım. Yemek yap, ye, bulaşık, tv veee kapanış. :63:Muhabbet pek etmiyoruz. Hatta son günlerde telefonuyla oynuyor yanımda. İnat ettim bu hafta gitmiycem diye kendimi değersiz hissettiğim için ama dayanamadım keşke gitseydim dedim. Sabah ben günaydın dedim iki satır mesajlaştık daha ne aradı ne yazdı :KK43:Nasıl canlanıcak ilişkimiz. Bu arada bende eski ilişkimden kalma kendimi genel kültür anlamında eksiklik hissi var. Bunu aşamıyorum. Normalde sosyal biriyim. Bi dünya ülke, Türkiye’nin yarısını gezdim. Okurum, dinlerim ama o his yapıştı sevgilimin yanında mallaşıyorum. Başkalarıyla saatlerce sohbet ederken sevgilimle konuşamıyorum. Bi kaç kere espri yapınca anlamadım sevgilimde bana yaaa sanada hep açıklama yapmak gerekiyor dedi. Sonunda o enerjiyi O’na geçirdim galiba. Bu his nasıl gidecek.

çok sıkıcı değil mi ya.. Yani dönem dönem böyle olması normal ama bu durumda gidip yemek yapıp bulaşığını yıkamazdım . Kendimi geri çekerdim bakalm ne olacak

Evine gitmeyip onu cezalandırmak yerine konuşmalısınız. Belki size söylemediği bir sıkıntısı vardır veya artık sevmiyordur, ayrılmak istiyordur. Açık açık konuşun
Nasıl girsem konuya. Yani benimle ilgilenmiyorsun demek benim için çok zor. Ben biraz egoluyum galiba o konuda. Kendimi geri çeksem biraz o düşüyor üstüme ama ben normale dönünce aynı son.

çok sıkıcı değil mi ya.. Yani dönem dönem böyle olması normal ama bu durumda gidip yemek yapıp bulaşığını yıkamazdım . Kendimi geri çekerdim bakalm ne olacak
Yemeği o yaparsa ben bulaşık yıkarım ya da tam tersi. O anlamda emrine amade değilim. Kendimi geri çekmeyi denedim. Bu sefer o üstüme düşüyor ama ben zaten içimi açamam pek O da öyle. Nasıl aşıcaz.

Nasıl girsem konuya. Yani benimle ilgilenmiyorsun demek benim için çok zor. Ben biraz egoluyum galiba o konuda. Kendimi geri çeksem biraz o düşüyor üstüme ama ben normale dönünce aynı son.
Bence egonuzu bir kenara bırakmalısınız. Ondaki değişimden bahsederek başlayın konuşmaya. Bu şekilde sürekli kendi içinizde dert ederek kendinize ızdırap çektirmeyin

Yemeği o yaparsa ben bulaşık yıkarım ya da tam tersi. O anlamda emrine amade değilim. Kendimi geri çekmeyi denedim. Bu sefer o üstüme düşüyor ama ben zaten içimi açamam pek O da öyle. Nasıl aşıcaz.
Şu dönemde açıkcası herkes böyle bir depresif. Pandemi , ekonomi vs genel olarak insanlar neşeli değil. Yani bir sıkıntısı varsa hali normaldir. Konuşmaktan başka çare yok ikinizde çaba göstermelisiniz. Ortak zevkleriniz yok mu mesela bir kitap alsanız ikinizde okusa tartışsanız kitap üzerine veya bir diziye başlasanız konunuz olur muhabbet artar

Sadece cinsellik paylaşımının sürdüğü ilişki gibi olmuş sanki.

Ben yerinizde olsam artık sevgini hissedemiyorum. Ayrılmak mı istiyorsun diye açık açık sorarım.

Şu dönemde açıkcası herkes böyle bir depresif. Pandemi , ekonomi vs genel olarak insanlar neşeli değil. Yani bir sıkıntısı varsa hali normaldir. Konuşmaktan başka çare yok ikinizde çaba göstermelisiniz. Ortak zevkleriniz yok mu mesela bir kitap alsanız ikinizde okusa tartışsanız kitap üzerine veya bir diziye başlasanız konunuz olur muhabbet artar
Beraber eğleniyorduk aslında ama biraz kafası karışık ben kendimi geri çektim aynı onun gibi davrandım bir sıkıntı mı var dedi ü:olamaz: ben şok. İş konusunu düşünmedim ama kendi işini yapıyor ben memurum. İşlerimiz 10 da 1 e düştü demişti. İş dışında yaptığı bişey yok belki bu yüzdendir.

belli ki ayrilik dusunuyor.. olmuyorsa olmuyordur.. muhabbetiniz tutmamis, enerjiniz tutmamiz.. kendiniz olamiyorsunuz yaninda.

Başka birisi olmadığına eminseniz açık açık konuşun. Biz sevgilimle çok zor yollardan geçtik, birbirimizi de cezalandırdık, kovalamacaya döndü iş. Ama konuşarak halledemediğimiz hiçbir sorun olmadı.

Benim sevgilim baştan beri böyleydi sabah gunaydin demeyince sabah olmuyor mu? akşam iyi geceler demeyince iyi uyuyamiyor musuz? Salın gitsin ben saldım mesala bunlar sevgi göstergesi değil. Ilişki uzarsa siradana bagliyor illaki.. Her ilişkinin dinamiği farklı baştan ilgili ise konus o zaman en doğru cevabı o verir.

Back
X