- 15 Eylül 2018
- 1.119
- 1.998
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Onun ayrilmasini beklemeyin kesin atin yoksa uzulen siz olursunuz.
İşte bunu kendime itiraf edemiyorumSeven erkek her turlu ilgileniyor
Aci ama gercek ayrilin.herseyden once kendinize deger verin siz cok degerlisiniz zamaninizi boyle sacma sapan bi insanla kaybetmeyin unutursunuz hepsi gecer sizi cok cok seven de cikar.İşte bunu kendime itiraf edemiyorum
Nasıl girsem konuya. Yani benimle ilgilenmiyorsun demek benim için çok zor. Ben biraz egoluyum galiba o konuda. Kendimi geri çeksem biraz o düşüyor üstüme ama ben normale dönünce aynı son.Evine gitmeyip onu cezalandırmak yerine konuşmalısınız. Belki size söylemediği bir sıkıntısı vardır veya artık sevmiyordur, ayrılmak istiyordur. Açık açık konuşun
Yemeği o yaparsa ben bulaşık yıkarım ya da tam tersi. O anlamda emrine amade değilim. Kendimi geri çekmeyi denedim. Bu sefer o üstüme düşüyor ama ben zaten içimi açamam pek O da öyle. Nasıl aşıcaz.çok sıkıcı değil mi ya.. Yani dönem dönem böyle olması normal ama bu durumda gidip yemek yapıp bulaşığını yıkamazdım . Kendimi geri çekerdim bakalm ne olacak
Bence egonuzu bir kenara bırakmalısınız. Ondaki değişimden bahsederek başlayın konuşmaya. Bu şekilde sürekli kendi içinizde dert ederek kendinize ızdırap çektirmeyinNasıl girsem konuya. Yani benimle ilgilenmiyorsun demek benim için çok zor. Ben biraz egoluyum galiba o konuda. Kendimi geri çeksem biraz o düşüyor üstüme ama ben normale dönünce aynı son.
Şu dönemde açıkcası herkes böyle bir depresif. Pandemi , ekonomi vs genel olarak insanlar neşeli değil. Yani bir sıkıntısı varsa hali normaldir. Konuşmaktan başka çare yok ikinizde çaba göstermelisiniz. Ortak zevkleriniz yok mu mesela bir kitap alsanız ikinizde okusa tartışsanız kitap üzerine veya bir diziye başlasanız konunuz olur muhabbet artarYemeği o yaparsa ben bulaşık yıkarım ya da tam tersi. O anlamda emrine amade değilim. Kendimi geri çekmeyi denedim. Bu sefer o üstüme düşüyor ama ben zaten içimi açamam pek O da öyle. Nasıl aşıcaz.
Beraber eğleniyorduk aslında ama biraz kafası karışık ben kendimi geri çektim aynı onun gibi davrandım bir sıkıntı mı var dedi üŞu dönemde açıkcası herkes böyle bir depresif. Pandemi , ekonomi vs genel olarak insanlar neşeli değil. Yani bir sıkıntısı varsa hali normaldir. Konuşmaktan başka çare yok ikinizde çaba göstermelisiniz. Ortak zevkleriniz yok mu mesela bir kitap alsanız ikinizde okusa tartışsanız kitap üzerine veya bir diziye başlasanız konunuz olur muhabbet artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?