İlgisizleşen Sevgiliii

İşleriyle ilgili sıkıntısı olabilir. Bir ay önce ben de sevgilimle böyle bir soğukluk yaşadım, biz bir de uzak şehirdeyiz. İş yeriyle ilgili sıkıntısı olmuş, sizin erkek arkadaşınızı bilmem ama benimki ketum dur. Ağzından lafı kerpetenle alırım. Egonuzu bir yana bırakıp açık açık sorun bence.

1) Muhabbetiniz sıradanlaşmış.
2) Yanınızda telefonla oynuyor.

Hadi birinci bulgudan kaçılmaz, ama ikinci sırada yazdığım şeyi size saygı duymayan biri yapar. Sanırım sizin ilişkinizde de artık saygı kalmamış.
Alışkanlıklar aşkı, sevgiyi, güveni, her şeyi öldürür. Bir de aranızdaki muhabbet tıkanmış ve bunun sizin mallaşmanızla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Onunla farklı dilden konuşmanız gerekiyor ki anlaşabilesiniz...
Bu durumda onunla ilişkiniz hakkında konuşun.
Bir de, "günaydın, iyi geceler" mesajları sevgi göstergesi değildir.

haaayır tam aksine bırakın o ayrılsın. Siz ayrılırsanız o vicdanen rahatlayacak o bitirdi diyecek zaten onun için psikolojik olarak savaşıyor sizle. Salın gitsin. O ayrılacaksa ayrılsın. Kendinizi de suçlamayı bırakın

Ilgi sohbet muhabbet yok birde gidip yemegini yapip bulasigini mi yikiyorsun aferin sana :)

Benim sevgilim olsa ben de iki yemek yapar bulaşıkları makinaya atarım. Yillarca kocamiza yaptik sanki boynumuza madalyon mu takti camış? Love_lover canim son durumu bende merak ettim.

Yol yakınken yol ver gitsin.

Ceptesin o yüzden...
Bisüre gitme, sen gunaydın yazma...Tripli de konuşma...Her aradığında açma...Açtığında konusurken 1 dk canım ya arkada tel geldi ariim mi ben seni de kapat arama mesela

Benim sevgilim olsa ben de iki yemek yapar bulaşıkları makinaya atarım. Yillarca kocamiza yaptik sanki boynumuza madalyon mu takti camış? Love_lover canim son durumu bende merak ettim.
Canım yemeği o yapıyor genelde ben bulaşık makinesine yerleştiririm ayıp olmasın diye. Arkadaşıma da gitsem aynı davranırım. Yaparken ben sonra yaparım boşver falan der yapmazsam da bulaşığın lafını etmez. 40 yıllık evli gibiyiz. Hatta benim annem babam bizden daha cıvıl cıvıl. Fark ettimde ben ara ara aynı konuyu açmışım buraya. Bu ara ilgili. Şimdide ilgisi artan sevgili diye açacağım nilmeşeker sultan senin Aran nasıl mihendiz beyle? Bende seni merak ediyorum.

Miyendiz yandı bitti kül oldu şekerim.

açıkçası bişey yapmadım. O da aynı şekilde. Ocak ayında iş için uzun süre yurt dışına gidecekti yüzük almış. Gitmeden verdi. Kalış süresi yaklaşık bir yıl gibi düşünüyordu. Öyle olmadı iki hafta sonra döndü. Sonra aynı loopa girdik. İşsiz şu anda evde. Devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…