- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.212
- 498
- Konu Sahibi Love_lover
-
İşleriyle ilgili sıkıntısı olabilir. Bir ay önce ben de sevgilimle böyle bir soğukluk yaşadım, biz bir de uzak şehirdeyiz. İş yeriyle ilgili sıkıntısı olmuş, sizin erkek arkadaşınızı bilmem ama benimki ketum dur. Ağzından lafı kerpetenle alırım. Egonuzu bir yana bırakıp açık açık sorun bence.Beraber eğleniyorduk aslında ama biraz kafası karışık ben kendimi geri çektim aynı onun gibi davrandım bir sıkıntı mı var dedi üben şok. İş konusunu düşünmedim ama kendi işini yapıyor ben memurum. İşlerimiz 10 da 1 e düştü demişti. İş dışında yaptığı bişey yok belki bu yüzdendir.
Malesef ki öyleİşte bunu kendime itiraf edemiyorum
1) Muhabbetiniz sıradanlaşmış.Kızlar iyi giden bir ilişkim vardı. Ama son iki haftadır ilgisiz. Sabah günaydın gece iyi uykular klasiğimiz bitti. Hep ben atmak istemiyorum artık bu mesajları. Ben atmazsam öğlen yazar ya da arar. Ama araması çok kısa sürer. Naber nasıl gidiyor iyi bende hadi öptüm. Muhabbetimiz yok. Ben ailemle yaşıyorum. O yalnız. Hafta da bir ya da iki kere O’nun evinde kalırım. Yemek yap, ye, bulaşık, tv veee kapanış.Muhabbet pek etmiyoruz. Hatta son günlerde telefonuyla oynuyor yanımda. İnat ettim bu hafta gitmiycem diye kendimi değersiz hissettiğim için ama dayanamadım keşke gitseydim dedim. Sabah ben günaydın dedim iki satır mesajlaştık daha ne aradı ne yazdı Nasıl canlanıcak ilişkimiz. Bu arada bende eski ilişkimden kalma kendimi genel kültür anlamında eksiklik hissi var. Bunu aşamıyorum. Normalde sosyal biriyim. Bi dünya ülke, Türkiye’nin yarısını gezdim. Okurum, dinlerim ama o his yapıştı sevgilimin yanında mallaşıyorum. Başkalarıyla saatlerce sohbet ederken sevgilimle konuşamıyorum. Bi kaç kere espri yapınca anlamadım sevgilimde bana yaaa sanada hep açıklama yapmak gerekiyor dedi. Sonunda o enerjiyi O’na geçirdim galiba. Bu his nasıl gidecek.
haaayır tam aksine bırakın o ayrılsın. Siz ayrılırsanız o vicdanen rahatlayacak o bitirdi diyecek zaten onun için psikolojik olarak savaşıyor sizle. Salın gitsin. O ayrılacaksa ayrılsın. Kendinizi de suçlamayı bırakınKızlar iyi giden bir ilişkim vardı. Ama son iki haftadır ilgisiz. Sabah günaydın gece iyi uykular klasiğimiz bitti. Hep ben atmak istemiyorum artık bu mesajları. Ben atmazsam öğlen yazar ya da arar. Ama araması çok kısa sürer. Naber nasıl gidiyor iyi bende hadi öptüm. Muhabbetimiz yok. Ben ailemle yaşıyorum. O yalnız. Hafta da bir ya da iki kere O’nun evinde kalırım. Yemek yap, ye, bulaşık, tv veee kapanış.Muhabbet pek etmiyoruz. Hatta son günlerde telefonuyla oynuyor yanımda. İnat ettim bu hafta gitmiycem diye kendimi değersiz hissettiğim için ama dayanamadım keşke gitseydim dedim. Sabah ben günaydın dedim iki satır mesajlaştık daha ne aradı ne yazdı Nasıl canlanıcak ilişkimiz. Bu arada bende eski ilişkimden kalma kendimi genel kültür anlamında eksiklik hissi var. Bunu aşamıyorum. Normalde sosyal biriyim. Bi dünya ülke, Türkiye’nin yarısını gezdim. Okurum, dinlerim ama o his yapıştı sevgilimin yanında mallaşıyorum. Başkalarıyla saatlerce sohbet ederken sevgilimle konuşamıyorum. Bi kaç kere espri yapınca anlamadım sevgilimde bana yaaa sanada hep açıklama yapmak gerekiyor dedi. Sonunda o enerjiyi O’na geçirdim galiba. Bu his nasıl gidecek.
9 ayİlişkinizin süresi?
Bende öyleydim... Çok iyi anlıyorum o yüzden... Bir atasözü var semer takarlar diyor hani... işte bu ondan.Ilgi sohbet muhabbet yok birde gidip yemegini yapip bulasigini mi yikiyorsun aferin sana :)
Yol yakınken yol ver gitsin.Kızlar iyi giden bir ilişkim vardı. Ama son iki haftadır ilgisiz. Sabah günaydın gece iyi uykular klasiğimiz bitti. Hep ben atmak istemiyorum artık bu mesajları. Ben atmazsam öğlen yazar ya da arar. Ama araması çok kısa sürer. Naber nasıl gidiyor iyi bende hadi öptüm. Muhabbetimiz yok. Ben ailemle yaşıyorum. O yalnız. Hafta da bir ya da iki kere O’nun evinde kalırım. Yemek yap, ye, bulaşık, tv veee kapanış.Muhabbet pek etmiyoruz. Hatta son günlerde telefonuyla oynuyor yanımda. İnat ettim bu hafta gitmiycem diye kendimi değersiz hissettiğim için ama dayanamadım keşke gitseydim dedim. Sabah ben günaydın dedim iki satır mesajlaştık daha ne aradı ne yazdı Nasıl canlanıcak ilişkimiz. Bu arada bende eski ilişkimden kalma kendimi genel kültür anlamında eksiklik hissi var. Bunu aşamıyorum. Normalde sosyal biriyim. Bi dünya ülke, Türkiye’nin yarısını gezdim. Okurum, dinlerim ama o his yapıştı sevgilimin yanında mallaşıyorum. Başkalarıyla saatlerce sohbet ederken sevgilimle konuşamıyorum. Bi kaç kere espri yapınca anlamadım sevgilimde bana yaaa sanada hep açıklama yapmak gerekiyor dedi. Sonunda o enerjiyi O’na geçirdim galiba. Bu his nasıl gidecek.
Canım yemeği o yapıyor genelde ben bulaşık makinesine yerleştiririm ayıp olmasın diye. Arkadaşıma da gitsem aynı davranırım. Yaparken ben sonra yaparım boşver falan der yapmazsam da bulaşığın lafını etmez. 40 yıllık evli gibiyiz. Hatta benim annem babam bizden daha cıvıl cıvıl. Fark ettimde ben ara ara aynı konuyu açmışım buraya. Bu ara ilgili.Benim sevgilim olsa ben de iki yemek yapar bulaşıkları makinaya atarım.Yillarca kocamiza yaptik sanki boynumuza madalyon mu takti camış ? Love_lover canim son durumu bende merak ettim.
Miyendiz yandı bitti kül oldu şekerim.Canım yemeği o yapıyor genelde ben bulaşık makinesine yerleştiririm ayıp olmasın diye. Arkadaşıma da gitsem aynı davranırım. Yaparken ben sonra yaparım boşver falan der yapmazsam da bulaşığın lafını etmez. 40 yıllık evli gibiyiz. Hatta benim annem babam bizden daha cıvıl cıvıl. Fark ettimde ben ara ara aynı konuyu açmışım buraya. Bu ara ilgili.Şimdide ilgisi artan sevgili diye açacağım nilmeşeker sultan senin Aran nasıl mihendiz beyle? Bende seni merak ediyorum.
Ay şaka de katibimMiyendiz yandı bitti kül oldu şekerim.
Helvasını yidikMiyendiz yandı bitti kül oldu şekerim.
Valla. Adamın eski eşi resmen bekliyormuş, niloşi ile evlensin de çocuğu vereyim diye. Bu miyendiz niloşinin birikimini sorup durmuş.Ay şaka de katibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?