- 12 Temmuz 2019
- 9
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Mavimilenas
-
Iste bu yuzden cok sorguluyorum iliskimizi.. ama bir yandanda benim icin agladigi zamanlar aklima geliyor. Yalan miydi yaniHadi sinav stresi vardida 1 ay el tutmamak ne? Ben sevgisinden emin olamadim. Bence cokta zorlamayin
Seven insan kestirip atamaz.Iste bu yuzden cok sorguluyorum iliskimizi.. ama bir yandanda benim icin agladigi zamanlar aklima geliyor. Yalan miydi yani
Benim icin agladigi zamanlar vardi. Yalan miydi hepsiİlişkiniz bitmiş üzülerek söylüyorum ama bırakın derim kesinlikle sevmiyor
Seven insan az da olsa çaba göstermez mi gitmeye korkmaz mı yada kaybetmekten korkmaz mıBenim icin agladigi zamanlar vardi. Yalan miydi hepsi
Hic oyle bir korku gormedim mesajinda... bundan once 2 kez ayrilmak istedim ayrilmadik sirf ilgisizligi yuzunden.. artik cok sikildigini filan ima etti. Sanki tum sorun bendeymis gibi.. dediki "bu iliski artik saglikli olmayacagini benim kadar sende iyi biliyorsun"... son sozun bu mu? Ayriliyor nusun dedim.. kafami dinlemem gerek dediSeven insan az da olsa çaba göstermez mi gitmeye korkmaz mı yada kaybetmekten korkmaz mı
Erkeklerin timsah gözyaşlarıBenim icin agladigi zamanlar vardi. Yalan miydi?
Benim icin agladigi zamanlar vardi. Yalan miydi hepsi
Bu sadece bir detay.. diger soguk davranislari bu hareketide gozume batirmaya sebebiyet verdi diyelim!Yani adamın sevgisini sorgulayacağınıza bir de konu sahibininkine bakalım isterseniz. Ya el ele tutuşmadı diye bir mesajla ilişki bitirmek nedir Allah aşkına. Bende sokakta geziyorum tüm sevgililerde el ele gezmiyor. Kusura bakma ben erkek olsam 1 mesajla hop diye ayrılan bir kadına öyle kolay kolay dönmem. İleriye dönük bir ilişki yaşayacaksanız hareketlerinizde dikkatli olöanız gerekiyor. Bence önce kendi sevgini bir kontrol et.
Ilgisizligine ben ayrildim fakat o da hic ikiletmedi. Ayrilmaya dunden raziydi. Ama benim icin bitti. Sevgim sifirlandi.. geri de donmesin. Verdigim hicbir emegi haketmediYalan değildir ama bitmiş demek ki.
Bazı kişiler ilgi alakayı , hoşlanmayı sevgi sanabiliyorlar.
Ya sevgili bulduğu için bitmiştir ya da sonradan anlamıştır sıkılmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?