eski sevgilim ve eski nişanlımm

yaa sen saf mısın yaa sevvıyorum dıyee lütfennn nolur kızma bana ben burdan cok sınırlendım ne demek hersey yerlı yerınde mı ustu kapalı seviştin mi dıye soruyor sana sen de bu soruya cevap verıyorsun yaaa lutfen azıcık aklını basına topla yhaa kendı kardesım olsan daha agır konusurdum lütfen kızma bana ama bu adam kılıklıyı defet hayatındann :KK34:

Nealaka ben hic bu yinden bakmamisdim olaya.yni halaa sewiyormsnnbeni demek istedgni dusunmsdum

Peki dun aksam bana mesaj atmis
"Soyle bana guzel kadin hersey yerli yerindemi diye bu ne demek oluyorr bende evet ddm sonra bu msjima cvb vermedi bende cildirdim napimk guvenemiyorumm ama sewgimdej suphe etme diyor
o bir şarkı sözü, bilmiyorsanız. ergenler gibi şarkı sözü göndermiş size.
e etmeyin o zaman ne diyeyim.

Nealaka ben hic bu yinden bakmamisdim olaya.yni halaa sewiyormsnnbeni demek istedgni dusunmsdum
tamam sen boyle dusunmeye devam et sana dese hadı gel baslayalım hıc dusunmeyeceksın bıle ama onu bıle demıyor ben açıkçası hersey yerlı yerındemı sorusundan sevıstın mı bı tarafların yerınde mı bunu anladım ama tabı kı hayat senın sen nasıl ıstıyorsan oyle anlayarsın

i

size karşı "aşırı" ilgisizse sizi "çok" sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz?
bunu forumda sıklıkla okuyorum da hazır denk gelmişken sorayım dedim. siz hiç annem beni çok sever ama çocukken kuru emek kemirirdim. babam beni çok sever ama bir kez beraber vakit geçirdiğimizi hatırlamam diyen biri gördünüz mü?
tamam ilgiye boğsun demiyorum ama "aşırı" ilgisiz biri nasıl "çok" sever anlamıyorum.

ya da şöyle mi acaba:
siz sizi sevmeyen, aşırı ilgisiz sevgilinizi sevdiğiniz için onun da sizi eş değerde sevdiğini mi düşündünüz?

evet.
adam sizi sevmiyor, kaçan balık büyük olmuş.
önünüzdeki maçlara bakın.
Bunu bende anlamiyorum arkadasim. Hemen her konuda, beni cok seviyor biliyorum diye basliyorlar; sonra anlattiklarina bir bakiyoruz ki adamin yapmadigi kalmamis. Yani o " beni cok seviyor biliyorum" cumlesini eklemeseler olmayacak sanki. Nedir bu anlamiyorum ki. Kime neyin ispati icerisindeler? Gereksiz bir gurur mu, yoksa ruh hastaligi mi cozemedim.

Haklisinz sanrm ancak ama kalple beyin arasinda kalinca insan duzgun bir karar veremiyor
Bacim Allah askina beyin var mi ki, ikisi arasinda kaliyorsun? Donde bir yazdiklarina bak. Fake konudur umarim bu.

Merhaba arkadaşlar..
Benim gecen yaz bi iliskim vardi. Beni cok sewdiginden emindim ancak bna karsi asiri ilgisizliginden dolayi ayrilmisdim.ayrilik zarfinda bircok kez aradim belki zamanla duzelir umuduyla ancak bana baska kapiya diyince bende bir hirsla en yakin arkadasimin abisiyle uc ay kadar gorusdukden sonra uc hafta kadar nisanli kaldim.kendimi mantik evliligi uzerine okadar inandirmisdimki hersey yolunda gidiyordu ancak sewmedigim icin ondanda ayrildim. Ayrilali yedi ay oluyor. Ve benim ayrildigimi duyup ilk hafta bana tekrar mesaj atti seni seviyorum ancak gene beni birakip gitmicegin ne malum nisanlanmicagin diyor.ama ben onunlayken ona bir yanlis yapmadim.ayrildikdan sonra yoluma bakmak istedim okadar.simdi ben ne yapmaliyim nasil bir yol cizmeliyim yardim edin.bana mesaj atiyor ancak birlikde degiliz birkere gorusduk.siz olsaniz neyapardiniz?

Onun sizi sevdiğinden o kadar emin olmayın . Temiz bir sayfa açın. Temiz sayfa açmak için illa biriyle olacaksınız demek değil. Zamanla sevebileceginiz biri cikar

Back
X