eski sevgilim ve eski nişanlımm

Ovagasyuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
5
0
34
Merhaba arkadaşlar..
Benim gecen yaz bi iliskim vardi. Beni cok sewdiginden emindim ancak bna karsi asiri ilgisizliginden dolayi ayrilmisdim.ayrilik zarfinda bircok kez aradim belki zamanla duzelir umuduyla ancak bana baska kapiya diyince bende bir hirsla en yakin arkadasimin abisiyle uc ay kadar gorusdukden sonra uc hafta kadar nisanli kaldim.kendimi mantik evliligi uzerine okadar inandirmisdimki hersey yolunda gidiyordu ancak sewmedigim icin ondanda ayrildim. Ayrilali yedi ay oluyor. Ve benim ayrildigimi duyup ilk hafta bana tekrar mesaj atti seni seviyorum ancak gene beni birakip gitmicegin ne malum nisanlanmicagin diyor.ama ben onunlayken ona bir yanlis yapmadim.ayrildikdan sonra yoluma bakmak istedim okadar.simdi ben ne yapmaliyim nasil bir yol cizmeliyim yardim edin.bana mesaj atiyor ancak birlikde degiliz birkere gorusduk.siz olsaniz neyapardiniz?

shineye katılıyorum bir kez bozumuş aran. inan karşına çok daha iyi insanlar çıkar.eski sayfaları kapat.

i
Merhaba arkadaşlar..
Beni cok sewdiginden emindim ancak bna karsi asiri ilgisizliginden dolayi ayrilmisdim.
size karşı "aşırı" ilgisizse sizi "çok" sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz?
bunu forumda sıklıkla okuyorum da hazır denk gelmişken sorayım dedim. siz hiç annem beni çok sever ama çocukken kuru emek kemirirdim. babam beni çok sever ama bir kez beraber vakit geçirdiğimizi hatırlamam diyen biri gördünüz mü?
tamam ilgiye boğsun demiyorum ama "aşırı" ilgisiz biri nasıl "çok" sever anlamıyorum.

ya da şöyle mi acaba:
siz sizi sevmeyen, aşırı ilgisiz sevgilinizi sevdiğiniz için onun da sizi eş değerde sevdiğini mi düşündünüz?

evet.
adam sizi sevmiyor, kaçan balık büyük olmuş.
önünüzdeki maçlara bakın.

sana başka kapıya diyen adamın lafına guvenıp gerı m doneceksın bır de senden kanıt mı beklıyor nasıl ınanacagım mı dıyor e pessssss yanıı :KK12:

size baska kapiya diyen adama donmeyi dusunmuyorsunuz dimi? Ben yanlis anlamis olayim lutfen.

Ama ben sewiyorum.yani onunda cok icden soyledigini dusunmuyorum agzindan cikdi ancak pisman oldu sonrasinda da ben nisanlanmis oldum.ayrildim nisnlimdan ancak hala aramiz duzgun degil bana guvenmedgini soyluyor ki ben ona guvenilmiyck bir durum yasatmadim onunla birlikdeyken
i

size karşı "aşırı" ilgisizse sizi "çok" sevdiğinden nasıl emin olabiliyorsunuz?
bunu forumda sıklıkla okuyorum da hazır denk gelmişken sorayım dedim. siz hiç annem beni çok sever ama çocukken kuru emek kemirirdim. babam beni çok sever ama bir kez beraber vakit geçirdiğimizi hatırlamam diyen biri gördünüz mü?
tamam ilgiye boğsun demiyorum ama "aşırı" ilgisiz biri nasıl "çok" sever anlamıyorum.

ya da şöyle mi acaba:
siz sizi sevmeyen, aşırı ilgisiz sevgilinizi sevdiğiniz için onun da sizi eş değerde sevdiğini mi düşündünüz?

evet.
adam sizi sevmiyor, kaçan balık büyük olmuş.
önünüzdeki maçlara bakın.

Ama ben sewiyorum.yani onunda cok icden soyledigini dusunmuyorum agzindan cikdi ancak pisman oldu sonrasinda da ben nisanlanmis oldum.ayrildim nisnlimdan ancak hala aramiz duzgun degil bana guvenmedgini soyluyor ki ben ona guvenilmiyck bir durum yasatmadim onunla birlikdeyken

su surecte sen onun guvenini degilde o senin guvenini kazanmaya calismali. Hem karakter degismez o oyle bi adam ilgisizse ilgisizdir bunu ne sen ne o degistiremezsin. Sevmedigin biriyle olacagin ne malum. Bundan sonrasina bak, o adamla denemissin olmamis ki o zamanda seviyordun ve severek bitirdin sonucta. ayni gunlere tekrar donucem diyorsan kim ne derse desin bos. Ama disaridan bakan bir goz sakin diyor bu iliskiye sakin baslama.

ya senin sevdiğini anladık da o seni sevmiyor, sorun orada zaten.

su surecte sen onun guvenini degilde o senin guvenini kazanmaya calismali. Hem karakter degismez o oyle bi adam ilgisizse ilgisizdir bunu ne sen ne o degistiremezsin. Sevmedigin biriyle olacagin ne malum. Bundan sonrasina bak, o adamla denemissin olmamis ki o zamanda seviyordun ve severek bitirdin sonucta. ayni gunlere tekrar donucem diyorsan kim ne derse desin bos. Ama disaridan bakan bir goz sakin diyor bu iliskiye sakin baslama.

Haklisinz sanrm ancak ama kalple beyin arasinda kalinca insan duzgun bir karar veremiyor

Peki dun aksam bana mesaj atmis
"Soyle bana guzel kadin hersey yerli yerindemi diye bu ne demek oluyorr bende evet ddm sonra bu msjima cvb vermedi bende cildirdim napimk guvenemiyorumm ama sewgimdej suphe etme diyor
yaa sen saf mısın yaa sevvıyorum dıyee lütfennn nolur kızma bana ben burdan cok sınırlendım ne demek hersey yerlı yerınde mı ustu kapalı seviştin mi dıye soruyor sana sen de bu soruya cevap verıyorsun yaaa lutfen azıcık aklını basına topla yhaa kendı kardesım olsan daha agır konusurdum lütfen kızma bana ama bu adam kılıklıyı defet hayatındann :KK34:

X