İlgisizlik bir önceki konumun devamı

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
İyi geceler bir önceki konumda bayağı eleştirildim. Hem açıklama yapmak hem de daha fazla ayrıntı yazmak için bu konuyu açtım. Eşimin ilgisizliği beni mahvediyor.. Kendine göre ilgili ya ben çok kırılgan oldum ya da onda ilgi kalmadı.. Çok şeye dikkat ediyorum. Yolda yürürken elimi tutmuyor artık. Çocuk var diye bahane ediyordu. Ama dikkat ettim ki çocuk yokken de aynı. Bugun beraber avm ye girecektik ayağımı ayakkabı vurmuştu. Baktım adam iki metre önden yürüyor. Sonra döndü yürüyemiyor musun dedi evet dedim ve önden önden devam etti yoluna evde konuşmaz etmez. Ama herşeye bir bahanesi vardır... Adet olayının üzerine düşme nedenim bişeylerin birikimiydi. Eve gelir iki kelime etmez yolda elimi tutmaz. Cumartesi o adet tartışmasının ardına patladı ağzına geleni saydı. Senle sohbet edilmiyor. Ortak bişey yapılmıyor. En sonunda da gömleğimin bir düğmesini bir haftadır dikmedin. Bu arada çalışıyor olmama rağmen donuna kadar ütülerim. Dolapta yedek altı gömlek daha ütülüydü.

Biraz kendi haline biraksaniz mesela

Konu devamı yasak bildiğim kadarıyla, kapanabilir, konuna ek devam etseydin daha iyiydi sanki..

Bende aynı durumdayım 2 yıldır sevilmedigimi biliyorum ve o boşansin diye bekliyorum bende 2 çocuk var çalışmiyorum bakalım sabri nereye kadar gidecek

Son düzenleme:
Kendi haline bırakmalısın yakasına yapışarak hesap sorarak sadece kendinden uzaklaştırırsın.Bırak o istesin ilgilenmek.Bu sefer ilgilense zorla ilgileniyor gibi diyeceksin.O ilgilenmiyorsa sen de ilgilenme kıymet verme ki kendine gelsin silkelensin.Sen nasıl o ilgilenmeyince tedirgin oluyorsun üzülüyorsun,bırak sen ilgilenme o tedirgin olsun..Bişeylerin birikimi oldugunu anladım zaten sanırım çocuk istiyorsun eşin de çok önemsemiyor..Ki 1 çocukla bu kadar ilgisizse 2. çocuğu düşünemiyorum..

Önceki konunuzu bilmiyorum. Sorun gerçekten ilgisiz olması ise bir şekilde durumu toparlarsınız. Sevgi konusunda sorun yoksa tabii. Klasik ufak tefek sürprizler, bir iki romantik cümle vs. Sevilmediğiniz gibi bir duyguya kapılmadım şahsen. Çok sıkıp boğmadan çaba sarfedin bence biraz.

neden donuna kadar ütülüyosun çalıştığın halde?
kendi donlarını da ütülüyomusun peki?
yoksa kocanın g.tünü kaftağına oturtunca kıymetli olacağını mı sanıyosun?
herkese ederi kadar değe, hayat felsefem.
fazla fedakarlık çok vefasızlık getirir...

Back
X