bende çok ilgi beklerim, yani sevgisini belli etsin isterim ama biz uzaktayız ayrı illerdeyiz aynı ilde olsa yine beklerim diye düşünüyorum yapım bu benim,
ilgi olmadığında moralim bosulur, söylerim hatta bende bazen kızarım dile getiririm , hiç ilgilenmiyosun benimle diye sonra telafi etmeye çalışır,
bizde aynıyız bu konuda sevgilimle zıtız o pek ilgi sevmez ben severim hatta ço severim,
ilk zamanlar benim sevgilimde öyleydi pek aramazdı ama alıştırdım :) ben kazandımm
bence yapı meselesi bekle biraz ama dile getir ki anlasın oda yani ikinizde birbirinizin isteklerini yerine getirmeye çalışın,
hiç abartmyrum hersey aynıı ilşkimizdee
Merhaba kızlar yeni üye oldum.Ve son sıralarda sorun yaşadığım bi konuyu yazmak istiyorum.Henüz sevgilimle çok yeniyiz 2 ay oldu.Ama daha en başından beni çok ihmal ediyor gibime geliyor.Aynı okulda hatta fakültedeyiz.Erkek arkadaşım çok fazla sorumluluğun için temsilcilik,klüpler,konferanslar gibi ilerde işini etkileyecek şeyler yapıyor.Burda haklı ama benim sorum ben onu hayatının neresindeyim?
3 gün önce kontörüm bitti.Aradım haber verdim.ertesi gün bi tek günaydın yazdı.akşam ben aradım.Arkadaşıyla işi vardı.Hemen ertesi gün ne mesaj ne arama hiç bişekilde dönmedi.İiyice moralim bozuldu sabah sabah aradım okula gittim çok yorgun gözüküyordu.hiç uyumadığını söyledi.sadece 2 sn teli eline alıp bana haber verebilirdin dedim haklısın falan dedi.özür dilemedi.Bna soğuk gibi görünmüyordu.mesaj atmamasının nedeni de cevap veremeyecek olmammış.yinede insan atmaz mı?Olay sadece bu değil bu son günlerde olanlar sürekli işleri var yapılacak şeyleri,gidilecek yerleri var sorumluluk olduğu için de çıkamıyor.
Derler ya hani ilk aylar cicim aylarıdır diye.Bizimle kesinlikle alakası yok.daha şimdiden böyle oluyor.Siz daha tecrübelisinizdir lütfen yarım edin.:85:
evet geleceğini yapılandırması için koşturmaca yaşaması çok ıyı..ideallerı olan bır erkek..sorumluluk sahıbı..ama ılışkıye gelınce duyarsız..bunu engellemek,değiştırmek senın elınde arkadaşım..ıstemedığın bır şeyı sana gıydırebılıyorlar mı,ya da al bunu ye dıye sevmedığın yemeği verıyorlar mı?? AŞKTA BBÖYLE BIR IHTIYAÇ..bu nedenle al karşına konuş en başında ıken..ideallerı olmasından hoşnut olduğunu,ama bu bırbırınızı tanıma dönemınde onu tanımana fırsat vermesı gerektığını anlat..ilişkinin ilişki olması için her dönemın gereklerı olduğunu unutmamalı..son olarak şunu anlat; ilişki özverı ıster ve tek tarafa göre düzenlenmez..hayırlısı olsun..
Kesinlikle katılıyorum sana ve herkesin düşüncelerine.geçen gün git uyu işin bitince senle konuşalım dediğim zaman biliorum ne zaman biter ya zaman veremem dedi.ya yarın ya öbürgün.sözlerine inanılmaz sadık işi çıkarda gelemezse die korkuyor.Konuşacaklarımı iyi biliyorum ancak ne zaman fırsatı olursa anca o zaman konuşacaz.şimdilik bekliyorum.
Birde cevabından korktuğum bir soru var ona sormak istediğim.Hangimiz daha öncelikliyiz işin mi ben mi? biliyorum cevabı işi olursa kesinlikle ayrılacağım.Sormaya cesaret edemiyorum.Ne yapmalıyım ki? bir daha ki konuşmada sormalı mıyım?
İsin mi ben mi diye sormayin
Nicin bu kiyasa giriyorsunuz ki
İs de onemli
Sz bence de aynisini ona yapin
İsin mi ben mi diye sormayin
Nicin bu kiyasa giriyorsunuz ki
İs de onemli
Sz bence de aynisini ona yapin
Böyle bir kıyasa girmemin nedeni sevgisini hissedemiyor olmam.tercihlerini öğrenmek istemem.iş tabiki herkes için önemli ama aşk benm sıralamamda her zaman daha önemlidir.ondada böyle olmasını isterim.işe tercih ediliyorsam zaten yanında durmam bile.peki sormam o zaman başka yollar denerim.
Kızlar inanın arkadaşımın yanına sevgilisi geliyor onlara o kadar özeniyorum ki anlatamam.fazla bişey istemiyorum da zaten.bi gün dese yarın sinemaya gidelim mi? yada bir yere götürücem seni mesela hiç bişey yok.bugün sadece bi kere aradı mesaj hakkınn bittiğini bildirmek için kapattı sonra.:26:
Gayet normal şeyler istediğimi düşünüyorum.çekip gidersem çok pişman olucak çok üzülecek bunuda biliyorum dayanıyorum işte.
Aşkın zıttı nedir biliyormusun nefret değil hayır ....İlgisizliktir...Aşkta bir çiçek gibi bakım ister ilgi ister alaka ister...Senin sürekli onu araman ,onunsa işini gücünü bir şeyleri bahane etmesi bence yersiz...seven bir insanın aklı hep sevdiğinde olur...Bir an aklından çıkaramaz...merak eder..sevdin kadar sevilmiyorsun tek diyebilceğim bu...Herkezin işi gücü var ,yine kadınlara has iyimserlikle düşünme işleri yoğun diye...arayacak olan düşünen bir fırsatını bulur ...En baştan böyleyse sonu pek gelmez gibi...Açıkca konuş bu ilişkiden beklentilerini söyle ,mutlu etmeyen meşgul edip vaktini çalmasın....madem o kadar yoğundu hayatına niye girdi ? bu yoğunluğunda debelenip dursaymış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?