İlgisizlik lütfen düşüncenizi merak ediyorum.

size hıssetırmesı gerek..insanın söyledıklerı önemlıdır ama bunu davranışlarına yansıtıp ıkılımdede kalmaması gerek..

Başlığı açalı baya olmuş arkadaşlar maalesef bu başlıktan 3-4 gün sonrada da ayrıldık biz.Sinyal vermiş resmen hareketleriyle şimdi anlıyorum.Başlığa bir göz atınca yazmak istedim.

yrinde olsam kendime baska ugraslar bulurum bende ilgilenmem yani erkeklere biseyleri anlatmayla malesef anlamiyiyorlar o yuzden sende geri cek kendini onun anlamasini sagla . seninle ilgilenmesini istiyorsan sende onun ilgisisizliginin aynisini yap alistirma en azindan simdilik cok yni iliskiniz hani duzeltebilirsin bu durumu..

Başlığı açalı baya olmuş arkadaşlar maalesef bu başlıktan 3-4 gün sonrada da ayrıldık biz.Sinyal vermiş resmen hareketleriyle şimdi anlıyorum.Başlığa bir göz atınca yazmak istedim.

nasıl yanii??? omu bitirdi;?? neden bitti??ayy yemin ediyorum çok sinirlendim dövesim geldi şu an hatta kadınlar kulübü toplaşalım linç edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…