Kızlar ben saglık sebeplerimden dolayı burun ameliyatı oldum . Sevgilimi ailemde bilir konuşur ederler 1-2 ay sonra nişan yapıcagız allah nasip ederse ... ama üzüldüğüm tek bir konu var ya illa ben saglığım yerndeyken mi kıymetim bilinmeli ?? Herşey sadce sevmek ve yanında olmaktan ibaret mi ? Yoksa benn mi sevgiyi gözümde çok başkalaştırıp abartıyorum ???? Olayı size anlatayım sevgilim ben hastanedeyken işe gitti ameliyat olcagım ğün oysaki ben benim yanımda olur diye düşünmüştüm ... ben ameliyattayken işten çıkmış gelmiş duramamış ben ameliyat bitince odada ilk uyandıgımda onu gördüm . Ya insan hastaya giderken bile çiçek alır demi oysaki ben en hassas zamanlarımdayımm ? Bi çiçek alda gel bende hasta yatagımda mutlu olayım demi ... hani sana ben 4 senemi vermişim 2 ay sonra nişan yapacagın insanm ben dimi ... bilmiyorum kızlar evet 1 çiçeğin lafı yapılmaz. Ama bu duygu çok başka ben el değilim ... bir komşu kızıda değilim ... bana bir fikir verin haksızmıyım ben düşündükçe içerleyip üzülüyorum .. iyi yada kötü düşüncelerinizi bekliyorum .