ilgisizlik

lostonyou

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2
1
16
merhaba, sevgilimle farkli sehirlerde yasiyoruz ama beni görmek icin sıkca geliyor. 2,5 yildir birlikteyiz. ama kendisi hic ince düsünceli biri degil. yapisinin böyle oldugunu, hicbi zaman öyle olmadigini bu sekilde degisemeyecegini soyluyo. mesela ben dusunceliyimdir, karsimdakini mutlu etmeye calisirm en basitinden bir cicek, bi söz. mesela dogum günüm icin hicbir sey yapmadi, gelmedi. 3 satir mesaj yazdi. Sonraki hafta yemek yedik sadece, sonra soyledigimde keske ben de pastayla kutlasaydim en kolay seyler daha degerli oluyo senin icin, instagramda paylasabil diye istiyosun dedi. 2. yilimizi da kutlamamisti. bi de ben onun dogum gününü kutlamistim, senin kutlaman cok mu guzeldi gibi bi şey söyledi. ben de artik seninle ilgili hicbir seyi onemsemicem, kutlamayacagim dedim. bulustugumuzda kiyafetimi acik buldugu icin bana sinirlenip bozuk davrandigini soyledi. iste hep beni sevdigini söylüyor,ama durup dururken özledim falan demez, topluma acik yerlerde elele tutusmayi, yanaktan opmeyi bile sevmez. ben böyleyim diyo ama bence bu durum cok sıkıcı, ben onu cok seviyorum ama böyle gecsin istemiyorum.
ama sonucta sıksık bikmadan beni gormeye gelmesi, surekli mesajlasmayi sevmese de benimle konusmasi, seni seviyorum demeden uyumamasi her sabah gunaydin yazmasi. beni sevmiyosun dedigimde neden oyle olsa devam edeyim ki diyor. bi sey diyemiyorum karakteri böyle sosyal biri degil , ailesiyle bile cok konuskan bir yapisi yok. kafam cok karisik. yani evet bu dpgru kisi, evlenecegiz ve cok mutlu yasayacagim diyemiyorum ama ayrilirsam da cok uzulurum kahrolurum.

Sana bir şey diyeyim mi canım. Ayrıl!

bune saltanat ? sen necisin? köpeğimi ? sen bir kadınsın. Elbette ruhuna dokunup bir çift güzel söz söyleyecek hadi gülü geçtim ağaçtan ne bileyim yerden çiçek koparıp verse bile senin yüzün güler.

Ben böyle bir insanım deyip kestirip atabiliyorsa sende at lütfen.
ne demek senin doğum günün çok mu güzel? yav salatalığın diğer adını söylemek istiyorum ama olmaz. sen onu düşünmüş kutlamışsın kibar hanzo bunu ti ye almış çokoş.

yavrum 2,5 sene az buz değil eyvallah. Fakat bu böyle gitmez. Evliliğe gelirse konu evlenince bu parmak aralarını kaşıyıp önüne çay koymanı ister.
Senin dilinde konuşabilen birini bulmanı tavsiye ediyorum.

Benim esimde ilk zamanlara bakarak iyice öküzlesmisti. Bi kac defa laf sokarak hatirlattim olmadi bide o aralar iş sıkıntı lari vardi vs. Sonra adam akilli konustum niye beni dusunmuyorsun ben bunlari hak etmiyormuyum oyle hissediyorum dedim sevmiyorum oyle seyler ve bu aralar canim sıkkın falan dedi bende dedimki bende bazi seyleri sevmiyorum ama seni memnun ve mutlu etmek icin yapiyorum bazi seyleri sevmesende fedakarlik gostermen lazim dedim ve oldu :) sende dene insallah olur. Eger olmazsada iyi dusun cunku kimi kadin aman bi cicek gormedik diyip guler gecer kimisinin gercekten zoruna gider.

Elinizdeki malzeme bu.
Karar sizin, yıldönümü falan kutlamasam da olur, incelikler görmesem de olur, elele tutuşmamak vs problem olmaz diyecekseniz devam edin.
Ama her özel günde beklentilere girip, hayal kırıklığına uğrayıp, tartışmalar yaşayacaksanız, bence hiç uzatmayın.
Farklı karakterlersiniz çünkü.

Elindeki mazeme bu ya kanaat edip mutlu olacaksın yada vazgeçeksin
Sıkarsan kasar boğar gerilir yapmacık durur benden söylemesi

Kendi değerini kendin belirlersin , adam seni önemsemiyor bu çok net , beni önemsemeyen , değerlerimle dalga geçen bir adamla saniye bile durmazdım

benim eşimde aynen böyle maalesef. Sevgiliyken benim zorlamalarımla ve tabiki beni elden kaçırmamak için mecburen arada hediye falan alırdı. Ama 2 yıl oldu evleneli ne hediye ne bi güzel söz gördüm ilk başlarda çok düşünüyordum, üzülüyordum, söylüyordum ama nafile tabi şimdi alıştım gibi. Yine de insan bekliyor... Sevgiliyken evlendiğimizde böyle olacağını bilseydim kesinlikle evlenmezdim

Bizde de durum tam tersi ben ilgisiz kalıyorum onun yanında. O sever böyle romantik şeyleri. Bence yapı meselesi. Kişilikle alakalı yani.

O ne ya sende bana çok iyi bi süpriz yapmamıştın zaten demeler, bundan sonra bende sana kutlama yapmıcam demeler.
Aşk değil savaş sanki.
Böyle şeyler hesaba dökülmez içten gelir.
Ayrıl. Merak etme üzülürsün ama kahrolmazsın.

Benim bu tür konularda anlamadiğim, böyle birini nasil seviyorsunuz? Daha doğrusu, neyini seviyorsunuz? Hangi ortak değerleriniz olabilir ki?

Emek verip, onun yaşgününü kutlamana bile hakaret ediyor "sanki çok iyidi" diyerek. Evlat olsa sevilmez cinsinden bu çocuk.

Yani şurda bir çiçegi bile sana çok gören bir insan ile asla evliliği düşünme canim. Bence ayril en iyisi. Bir iki hafta ağlarsin ondan sonra geçer. En azindan ömür boyu ağlamaktan iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…