merhaba, sevgilimle farkli sehirlerde yasiyoruz ama beni görmek icin sıkca geliyor. 2,5 yildir birlikteyiz. ama kendisi hic ince düsünceli biri degil. yapisinin böyle oldugunu, hicbi zaman öyle olmadigini bu sekilde degisemeyecegini soyluyo. mesela ben dusunceliyimdir, karsimdakini mutlu etmeye calisirm en basitinden bir cicek, bi söz. mesela dogum günüm icin hicbir sey yapmadi, gelmedi. 3 satir mesaj yazdi. Sonraki hafta yemek yedik sadece, sonra soyledigimde keske ben de pastayla kutlasaydim en kolay seyler daha degerli oluyo senin icin, instagramda paylasabil diye istiyosun dedi. 2. yilimizi da kutlamamisti. bi de ben onun dogum gününü kutlamistim, senin kutlaman cok mu guzeldi gibi bi şey söyledi. ben de artik seninle ilgili hicbir seyi onemsemicem, kutlamayacagim dedim. bulustugumuzda kiyafetimi acik buldugu icin bana sinirlenip bozuk davrandigini soyledi. iste hep beni sevdigini söylüyor,ama durup dururken özledim falan demez, topluma acik yerlerde elele tutusmayi, yanaktan opmeyi bile sevmez. ben böyleyim diyo ama bence bu durum cok sıkıcı, ben onu cok seviyorum ama böyle gecsin istemiyorum.
ama sonucta sıksık bikmadan beni gormeye gelmesi, surekli mesajlasmayi sevmese de benimle konusmasi, seni seviyorum demeden uyumamasi her sabah gunaydin yazmasi. beni sevmiyosun dedigimde neden oyle olsa devam edeyim ki diyor. bi sey diyemiyorum karakteri böyle sosyal biri degil , ailesiyle bile cok konuskan bir yapisi yok. kafam cok karisik. yani evet bu dpgru kisi, evlenecegiz ve cok mutlu yasayacagim diyemiyorum ama ayrilirsam da cok uzulurum kahrolurum.
ama sonucta sıksık bikmadan beni gormeye gelmesi, surekli mesajlasmayi sevmese de benimle konusmasi, seni seviyorum demeden uyumamasi her sabah gunaydin yazmasi. beni sevmiyosun dedigimde neden oyle olsa devam edeyim ki diyor. bi sey diyemiyorum karakteri böyle sosyal biri degil , ailesiyle bile cok konuskan bir yapisi yok. kafam cok karisik. yani evet bu dpgru kisi, evlenecegiz ve cok mutlu yasayacagim diyemiyorum ama ayrilirsam da cok uzulurum kahrolurum.