İlgisizlik

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
Kızlar benim yaklaşık bi aylık bi ilişkim var. çok samimi olmamakla beraber ilkokuldan arkadaşımdı. çıkmadan önce akıl almaz derecede romantik davranıyordu ilgileniyordu. çıkmaya başladık. ben ona öyle aşık oldum ki tarifi yok. daha önce çok sevgilim oldu ama hiç birine benzemiyo bu seferki. yalnız yapısı gereği çok sinirli ve ben sinirli insandan çok korkuyorum. sinirlenip bağırıyo çağırıyo falan. hep ağlıyorum salak salak. face-msn şifrem elinde var ama hiç girmiyo. girip birilerini silse bende onunkine giricem. ama yok. sırf o kıskansın diye arkadaşlarıma (erkek) yazılar yazdırıyorum. deliriyo bağırıyo çağırıyo. ama ben bişi kıskandım mı hastasın sen,şaşırmışsın diyo. bi de yeni moda ilgisizlik başladı. bişi yapmaya demeye korkuyorum. nasıl davranacağımı şaşırdım. bu arada o izmirde ben kütahyadayım. ne oluur yardım edin. kaybetmek istemiyorum :((((

Erkek milleti!
ilgiyi farkedince, sevildiğinden emin olunca 180 C dönüyolar malesef..
kıskandırmak falan hiç uğraşma bunlarla. bırak kendi haline yoksa sen üzülürsün. :26:

bi de normalde her akşam özledim derdi cam açardık konuşurduk. artık o da yok. heyecanın kaybetmesi için 26 gün az deil mi :(

26 gün ilişkinin monotonlaşması için erken ama sizin de msn ve facebook şifrenizi vermeniz için de erken.Size güvenmiyor mu yoksa?

Kızlar benim yaklaşık bi aylık bi ilişkim var. çok samimi olmamakla beraber ilkokuldan arkadaşımdı. çıkmadan önce akıl almaz derecede romantik davranıyordu ilgileniyordu. çıkmaya başladık. ben ona öyle aşık oldum ki tarifi yok. daha önce çok sevgilim oldu ama hiç birine benzemiyo bu seferki. yalnız yapısı gereği çok sinirli ve ben sinirli insandan çok korkuyorum. sinirlenip bağırıyo çağırıyo falan. hep ağlıyorum salak salak. face-msn şifrem elinde var ama hiç girmiyo. girip birilerini silse bende onunkine giricem. ama yok. sırf o kıskansın diye arkadaşlarıma (erkek) yazılar yazdırıyorum. deliriyo bağırıyo çağırıyo. ama ben bişi kıskandım mı hastasın sen,şaşırmışsın diyo. bi de yeni moda ilgisizlik başladı. bişi yapmaya demeye korkuyorum. nasıl davranacağımı şaşırdım. bu arada o izmirde ben kütahyadayım. ne oluur yardım edin. kaybetmek istemiyorum :((((

canım benimde sözlüm yapı olarak sinirli tartışmalarımızda o bağırınca ben susuyorum haksızsam tabi :) snra onun da siniri geçiyor ilgisizlik allaha şükür bizde yok kaçan kovalanır taktiğini uygula sen de ilgini azalt biraz ne biliyim daha az ara sor o zaman daha ilgili olmaya başlıycak

yaaa msn face şifremi sırf o da verir die verdim ama ne bnmkine giriyo ne de kendininkini verdi. kaçan kovalanır denemek istiyorum ama yapamıyorum. bildiğin elimde telefon mal gibi bekliyorum basında. sonra tutamıyorum kendimi. aşırı derecede düşüyorum üstüne. dizginlemek istiyorum kendimi ama olmuyo. söz konusu o olunca akıl almaz derecede iradesizim :( nolur kurtaralım ilişkimi

aklına onu getirmemeye çalış başka şeylerle uğraş okuyrmsn çalısyrmsn bılmyrm ama baska ılgı alanların olsun arkadaşlarınla gez bırak o senı merak etsın ilgilensın erkeklerın çoğu böyle bıraz ılgıyı kestım mı peşinden geliyorlar :9:

yaa canim bunu okuyunca kendi iliskimi okur gibi oldum.. benim nisanlimda sinirlenince acayip baska biri oluyo, ve ben onun istediklerini yapmayinca burnumdan getiriyo, kendini ilgisiz olarak gosteriyo falan. bende senin yaptigin gibi onu kaybetmek istemiyodum ve hep pesinden ben kosuyordum (gerci bazen hala kosuyorum:1:) ama bak bencede biraz bekle, o seni arasin ama cokta ilgisiz olma, erkek milleti cokda ilgisizlige gelmez.:50: yani ilgilen ama cok degil.. ben en son tartismamizda oyle yaptim sanirim biraz ise yariyo, umarim sendede yarar:61:

canım bir aylık bir ilişkide ilgisizlik çok normal değil bence. şu an cicim aylarınızı yaşıyor olmalıydınız. sen çok fazla yüz vermişsin sevgiline. bu kadar üstüne düşme. bırak biraz o peşinden koştursun. hiç uğraşma ilgilenme. erkekler ancak ilgisizlikten anlıyor.

kızlar dün ben buna döktüm içimi. BNM YAPIMDA KISKANÇLIK YOK AMA KISKANDIM MI DA CANINI OKURUM dedi. ben kıskançlıktan asla rahatsız olmuyorum. psikopata bağlasa gıkımı çıkarmam. ama bende kıskancım yoldan geçen kızın allah belasını versin. o derece yani. bunun en büyük nedeni bir defa evliliğin eşiğinden döndüm. sebebi ise o zamanki sevgilim beni abisinin sevgilisiyle aldatmıştı. ondan sonra da hep aldatıldım. biliyorum onun bi suçu yok ama elimde diel işte. sizce benim hastalık derecesinde mi? psikiyatra gitmeli miyim? ben mutlu olmak istiyorum. normal bi ilişkim olsun istiyorum.

Back
X