ilgisizlik?

Pelmeyin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
180
1
46
Diğer
yaklasik 3 haftalik bir iliskim var.
Ayri sehirlerdeyiz.
Erkek arkadasim biraz da yogun calisan birisi.
Ama bazen bana ilgisinin yetersiz oldugunu dusunuyorum.
Gunde 1-2 defa arar, bikac mesaj atar. isi yoksa da msnden falan biraz konusuruz.
Sizce bu normal mi? Yoksa ilgisiz oldugunu düsünmekte haksız mıyım??

Ayrı şehirlerde, 3 haftalık bir ilişkide, yoğun çalışırken, günde birkaç kez arayıp mesaj çekmekten fazla ne yapılabilir? Ya da neden yapılır? :44:

Ben çok fazla bir ilgisizlik görmedim.Ya da ben kat kat fazlasını yaşadığım için bana normal geliyor olabilir.
Ama yoğun çalıştığını siz söylüyorsunuz.O yüzden çok normal geldi bana.Ferah tutun kalbinizi. :)

Ayrı şehirlerde, 3 haftalık bir ilişkide, yoğun çalışırken, günde birkaç kez arayıp mesaj çekmekten fazla ne yapılabilir? Ya da neden yapılır? :44:

Aslinda belki de normal olan bu sorun bende belki de bunu anlamaya calisiyorum. Onceki bazı yanlıs secimler yuzunden guvensiz oldum hepten.

Biyandan hak veriyorum, bi yandan da ihmal ediliyomusum gibi geliyor. İste anlamaya calıstıgım sorun bende mı onda mı bu.

bence sen hiç alındığını fln belli etme, sen relax ol, o arar da sorar da:)

aynen oyle yapıyorum:) boyle hafiften umursamaz duruyorum.
Ben zaten hic aramam mesaj atmam sadece cevap yazarım.
Ama icime attıkca daraldım biraz. Buraya biraz icimi dokeyim biraz da fikir alayım istedim:)

aynen oyle yapıyorum:) boyle hafiften umursamaz duruyorum.
Ben zaten hic aramam mesaj atmam sadece cevap yazarım.
Ama icime attıkca daraldım biraz. Buraya biraz icimi dokeyim biraz da fikir alayım istedim:)
ay evet içine atınca insan çok kötü oluyor:) bende dökücm içimi ama konu nasıl açılcak blmiyorum yeniyim malum:)

ay evet içine atınca insan çok kötü oluyor:) bende dökücm içimi ama konu nasıl açılcak blmiyorum yeniyim malum:)

Yeni konu ac diye bi kısım var ona tıklayıp acabilirsin canım. Eger istersen burdan da yardımcı olmaya calısırım.
Bana gelirsek aynen öyle cool gözükcem diye tepkilerimi tutunca böyle oluyor =)

Yeni konu ac diye bi kısım var ona tıklayıp acabilirsin canım. Eger istersen burdan da yardımcı olmaya calısırım.
Bana gelirsek aynen öyle cool gözükcem diye tepkilerimi tutunca böyle oluyor =)

tamam bebişim açtım:) valla benm ne kadar ruhsuz duygusz takmayan arkadaşm varsa erkk arkdşları o kadar köpek oluyorlar peşlerinde diyim:)

tamam bebişim açtım:) valla benm ne kadar ruhsuz duygusz takmayan arkadaşm varsa erkk arkdşları o kadar köpek oluyorlar peşlerinde diyim:)

Aynen ben de ne zaman birini onemsemesem kopek oluyor. Ama uzun zamandan sonra ilk defa onemseyeblirim dedigim biri cıktı, yok ama sanırım ben vazgecıcem bu ısten yoksa sureklı bırıne kafa yormaya baslamak benlık ıs olmadıgını unutmaya baslamısım=)

ama seviyorsanda kafa yorcaksın azcık:) yani bir gelecek düşünüyorsan onunla biraz yorulmakta fayda da olablir:) sen sadece bana neden çok ilgi göstermiyorsn tarzda cmlerler de kurma onu ima da etme:) zamanı gelir çıkartrsn acısını:)

gayet normal bence kafana takmamalısın..
3 haftalık bi ilişkide normal zamanla daha çok bağlanır araşırsınız..

Aslnda sakayla karısık ımalarım oluyordu ama dedigin gibi en iyisi onu da yapmamak.
Su zamana bırakma isini de bi becerebilsem kendimi sıkmadan, yormada super olcak aslında ama zor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…