• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisizlik

Ortada bir iliski varsa sevgisinden eminsen tabiki cabala canim ben ilgisizligi sevgi eksikligi olarak tanimlayanlardanim.. Sen ayrilinca vicdani rahat olur sevmiyorsa, seviyorsa pisman olur zamanla kafasini duvarlara vurur kiymetini anlar.. Yasayip goreceksin sanirim hakkinda hayirlisi neyse o olsun..

Amin inşallah. Haklısınız tanımınız gayet yerinde. En iyisi benim aklımda bitirebilmem gerisinin onu üzeceğini sanmıyorum hep yalnızdım o yanımda olmadı artık gerekte yok.. Cevabınız için teşekkür ederim.

O arayıp söylediği zamanda umursamamayı tercih ediyorum. Ben bitti dersem gönlü vicdanı rahat olucak nasılsa kendi istedi bitirdi diyip yoluna devam edicek.. En iyisi suskunluğumu korumak. Yardımınız için teşekkür ederim aklıma takılan durumda mutlaka yazarım.Çok iyi kalplisiniz. Sevgilerle..:16:

Bende iltifat için çok teşekkür ederim :) İnşallah her şeyin hakkınızda en hayırlısı en güzeli olur, ama inanıyorum ki gerçek mutluluğu ve huzuru bulduğunuzda iyiki bitirmişim diyeceksiniz. Sevgiyle ve huzurla kalın :16:

Back