• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisizlik.

Sevilmeyi istemek hakkınız,bunda yanlış birşey yok .Yanlış olan ise hemen ayrılmayı düşünmek
Hemen degil daha oncede vardi boyle bi sorunumiz ama bu kadar buyuk degildi. En azinda moralim nozuk yada koti oldugum zamanlar o konusmak yerine kapatalim sonra konusuruz diye e kadar ayriligi dusuemistim benim ona ihtiyacim varken kotu olduumda hic yanimda olmadi. Yuzum asiksa konusmaz. Anca guldugum zaman.

Hemen degil daha oncede vardi boyle bi sorunumiz ama bu kadar buyuk degildi. En azinda moralim nozuk yada koti oldugum zamanlar o konusmak yerine kapatalim sonra konusuruz diye e kadar ayriligi dusuemistim benim ona ihtiyacim varken kotu olduumda hic yanimda olmadi. Yuzum asiksa konusmaz. Anca guldugum zaman.

Ama hemen gemileri yakmak mı lazım ? Ya aynısı size yapılsa.Biraz nefes almasına fırsat versen nasıl olur ? Biraz özleyin birbirinizi.

şimdi ara iş çıkışı mutlaka görüşmeniz gerektiğini söyle karşısına otur ve gayet ciddi bi uslüple böyle devam edemiyceğini şimdi böyleysen ileride dahada ilgisiz sorumsuz biri olacağını söyle ve kalk masadan git sonrasında ararsa düzelme olursa ne ala olmassa hiç sıkma canını üzülmede . şimdi yüzük takıldı ve sen onun elini altındasın diye düşünmeye başladı başka birinin olduğunu düşünme bunu kafaya takma . biz kadınlar çooookkk güzeliz :) sadece gözünü korkutman yeterli diye düşünüyorum öptüm yanacıklarından :)

şimdi ara iş çıkışı mutlaka görüşmeniz gerektiğini söyle karşısına otur ve gayet ciddi bi uslüple böyle devam edemiyceğini şimdi böyleysen ileride dahada ilgisiz sorumsuz biri olacağını söyle ve kalk masadan git sonrasında ararsa düzelme olursa ne ala olmassa hiç sıkma canını üzülmede . şimdi yüzük takıldı ve sen onun elini altındasın diye düşünmeye başladı başka birinin olduğunu düşünme bunu kafaya takma . biz kadınlar çooookkk güzeliz :) sadece gözünü korkutman yeterli diye düşünüyorum öptüm yanacıklarından :)

Ya öyle olmazsa....Boşuna bitirmiş olmayacak mı ?

Ama hemen gemileri yakmak mı lazım ? Ya aynısı size yapılsa.Biraz nefes almasına fırsat versen nasıl olur ? Biraz özleyin birbirinizi.
Cok konustum yapamam boyle dedim duzelcen dedi duzelmedi. Ara verelim dedim kabul etmedi ayrilalim dedim onuda kabul etmedi. Peki simdi benim ne yapmam lazim. Onu aramasam hemen imalarla konusuo niye degstin niye aramiyosun bi tavirlar aliyo. Elimden gelenleri yaptim galiba baska bisey gelmiyo aklima. Inanin aytilmak istemiyorum ama onun bu halinede daha fazla katlanamiorum.

Çok çekilmez bu durum..
Mecbur değilsin çekmeye.
Giden yılların olsun, ilgisiz bir adamı ömür boyu çekeceğine..

Cok konustum yapamam boyle dedim duzelcen dedi duzelmedi. Ara verelim dedim kabul etmedi ayrilalim dedim onuda kabul etmedi. Peki simdi benim ne yapmam lazim. Onu aramasam hemen imalarla konusuo niye degstin niye aramiyosun bi tavirlar aliyo. Elimden gelenleri yaptim galiba baska bisey gelmiyo aklima. Inanin aytilmak istemiyorum ama onun bu halinede daha fazla katlanamiorum.

Eğer sen kararını vermişsen , burada vicdanını rahatlatacak cümleler bekleme derim.Çünkü ayrılık sonrası acıyı ve pişmanlığı yalnızca sen yaşayacaksın.Ama bu söylediklerin ayrılma sebebi değil asla.Ayrıl diyenlere bakma , ''bekara karı boşamak kolaydır ''. Ben ayrılma taraftarı değilim.Daha değişik taktikleri var ama ne yazık ki sen,kendince herşeyi yaptığını düşünüyorsun.Ne desem boş...

Yol senin , yük senin.....İstediğin gibi hareket etmekte özgürsün.ama bugün ayrıl diyenler yarın keşke ayrılamsaydın hallolurdu diyecekler emin ol.

Seviyordur bundan eminim.Ama beklentiyi karşılamakta eksik kalıyordur.Sadece ilişki demlensin ve nefes alın biraz.Sevmese neden o kadar beraber olsun ve nişanlansın.Aşkı ve sevgiyi tüketmemek lazım.Gıdım gıdım almak en güzeli.Evliliğe saklansın ama bunun için ayrılmak bana göre çok saçma.

Ayrıca o istedi diye yaparsa çok yapmacık olur ve bir gün gerçekten bıkar.İçindeki cevheri çıkartmak hanım kızımıza kalmış ;) Ağlanmasın ben sevilmek istiyorum diye....

M
Malesef is cikisi gorusebilcek kadar yakin degiliz. Sadece hafta sonlari gorusebiliyorduk ama artik bi sure gorusmeyecegiz dedi ve gorusmuyoruz. Isi nedeniylemis. Tlfndada konusmaya calsotigmda oflar puflar sikildim der. Bir kez.onsuz kaldm bir daha kalabilitmiyimki acaba :/
Tesekkur edrm guzeliz tabi degerimizide bilseler keske :oops:

bu nişanlıyken böyleyse
evlenince evede gelmez
nasıl merak etmez bir insan sevdigi kadını
saçma
evlenince düzelir evlenelim deme sakın
düzelmez dahada kötü olur

ilgisizlik gayet doğal bi ayrılma sebebi hele ki yüzük rahatlığı içine giren bi tipse bu demektir ki nikah rahatlığına da zemin hazırlıyo

Merahaba kizlar.
Benim yillardr suren bir iliskim var cok seviyorum ama artik sevildigimi dusunmuyorum.
2 hafta once nisanlandik ama erkek arkadasim asiri derece ilgisizlesti aramaz, sormaz, merak etmez umursamaz, gorusmek istemez. Ama ayrilalim dedigimde cok seviyorum yapamam sensiz gibi laflar ediyo inan artik kendimi o kadar degersiz hissediyorumki en son gece kendimi bi anda '' acaba guzel degilmiyimde sevmiyo '' gibi acayip sacma bi dusuncede buldum bunu bana dusunduren o adam benim nasil esim.olabilir ?

Uzattim biraz kusura bakmayin asil sorum sizce ilgisizlik ayrilma sebebi olurmu ?
Defalarca uyardim.onu bu konu hakkinda ama umursamadi ve artik ayrilmak istiyorum ama sonra sadece bu neden yuzunden ayrildigim icin pisman olurmuyum acaba ??
Evlenmekten korkuyo bence maddi yonden belki de evliligin yaklasmis olmasi ona sıkınti veriyo. Tabiko herkes ayni degil ama yakin arkadasim bi hevesle sozlendi yani cocukta istekliydi sozden sonra yani biseyler oldu aramaz sormaz ilgilenmez oldu sebebsiz yere cocuk kimseye bisey demezdi ne annesine ne ablasina kendi icine kapanmisti (tabiki herkes ayni degil )oturup sakince konustular evlilige hazir olmadigimi anladim dedi cocuk ve ayrildilar.. :KK51:

Evlenmekten korkuyo bence maddi yonden belki de evliligin yaklasmis olmasi ona sıkınti veriyo. Tabiko herkes ayni degil ama yakin arkadasim bi hevesle sozlendi yani cocukta istekliydi sozden sonra yani biseyler oldu aramaz sormaz ilgilenmez oldu sebebsiz yere cocuk kimseye bisey demezdi ne annesine ne ablasina kendi icine kapanmisti (tabiki herkes ayni degil )oturup sakince konustular evlilige hazir olmadigimi anladim dedi cocuk ve ayrildilar.. :KK51:
:( ayni belirtiler var bizimkindede. Ayni sikintilari bende yasiyorum. Aslinde erkek arkadasm.nisandan sonra cok fazla calismaya basladi para lazim diye tmm ikimizede lazim ama insan hicmi sevdiine zaman ayirmaz. Korkuuorum. Insallah sonumuz ayni olmaz sevoyorum cunku.
Ama el mecbur son bir kez daha konusucam. :(

Peki si
Seviyordur bundan eminim.Ama beklentiyi karşılamakta eksik kalıyordur.Sadece ilişki demlensin ve nefes alın biraz.Sevmese neden o kadar beraber olsun ve nişanlansın.Aşkı ve sevgiyi tüketmemek lazım.Gıdım gıdım almak en güzeli.Evliliğe saklansın ama bunun için ayrılmak bana göre çok saçma.

Ayrıca o istedi diye yaparsa çok yapmacık olur ve bir gün gerçekten bıkar.İçindeki cevheri çıkartmak hanım kızımıza kalmış :KK66: Ağlanmasın ben sevilmek istiyorum diye....
Peki siz bi akil verin ne yapmam lazim cikmiyo benden o cevher. Takmadim aramadim sormadim. Bu seferde baskasimi var gibi laflarla geloyo karsima
Yeri geldi hic.sorun yokmus gibi davrandim gulduk.eglendik falan ama hep ben yaptim. Gercekten ayrilmak istemedigim icin koni actim ne yalabilirim diye.

:KK43: ayni belirtiler var bizimkindede. Ayni sikintilari bende yasiyorum. Aslinde erkek arkadasm.nisandan sonra cok fazla calismaya basladi para lazim diye tmm ikimizede lazim ama insan hicmi sevdiine zaman ayirmaz. Korkuuorum. Insallah sonumuz ayni olmaz sevoyorum cunku.
Ama el mecbur son bir kez daha konusucam. :KK43:
O cocukta is degistrmisti yogunum diyip duruyodu bahane bol sende biliyosun sende aramak.istemesen bahane bulamazmisin karsina alip konus bu tur konular konusulmayip ice atilirsa ancak sana eziyet olur dusun dusun nereye kadar?? :KK64: Insallah bi cozum bulursunuz hakkinda hayirlisi olsuno_O

2 hafta once nisanlandik ama erkek arkadasim asiri derece ilgisizlesti aramaz, sormaz, merak etmez umursamaz, gorusmek istemez.

Cok konustym daha once ama olmadi duzelmedi bi turlu inanin gunlerdir olu gibiyim.

Tlfndada konusmaya calsotigmda oflar puflar sikildim der.

Yapıcı olalım diye gerçekçilikten uzaklaşmayalım.

Nişanlınız standart bir tip.

Çalışacak, eve gelince yemeği hazır, evi temiz olacak o da dinlenip televizyon izleyecek.

Evlilikten anladığı bu...

Yani beklentileriniz uyuşmuyor ve uyuşmayacak.

Eğer bu manzaraya katlanabilecekseniz sorun yok.

Ama mesele onun nasıl bir adam olduğu değil, sizin nasıl biriyle mutlu olmak istediğiniz...

"Her erkek aynıdır, bunları ister" diye de bir şey yok.

Sizinle birlikte plan yapan, bundan keyif alan, işiyle eşini aynı oranda önemseyen erkekler de var.

Henüz öyle birine rastlamamış olabilirsiniz, rastlamayan kadınlar olabilir ama var...

Ama siz işini, hayatının diğer meselelerini eşinden ön planda tutmakta sakınca görmeyecek bir adamla evlenmek üzeresiniz... :ssz:

Evlendikden sonra hersey guzel olucak lafini agzindan eksik etmez.o yuzden suanki sorunlari kaale almazmis.

Aksam sadece cok sevilmek istiyorum yazdim cvp bile vermedi.
5 yil dir birlikteyiz
nişan söz ya da düğünden sonra kimi aptal erkekler o kadının artık vazgeçmiyceğini, bundan sonra ne yaparlarsa yapsın kadının onu terketmiyceğini sanıyor. mesajına bile yanıt vermemiş saygısız. bence artık gözü korkutma ve ipleri eline alma zamanı geldi

Back
X