• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisizlik.

Merahaba kizlar.
Benim yillardr suren bir iliskim var cok seviyorum ama artik sevildigimi dusunmuyorum.
2 hafta once nisanlandik ama erkek arkadasim asiri derece ilgisizlesti aramaz, sormaz, merak etmez umursamaz, gorusmek istemez. Ama ayrilalim dedigimde cok seviyorum yapamam sensiz gibi laflar ediyo inan artik kendimi o kadar degersiz hissediyorumki en son gece kendimi bi anda '' acaba guzel degilmiyimde sevmiyo '' gibi acayip sacma bi dusuncede buldum bunu bana dusunduren o adam benim nasil esim.olabilir ?

Uzattim biraz kusura bakmayin asil sorum sizce ilgisizlik ayrilma sebebi olurmu ?
Defalarca uyardim.onu bu konu hakkinda ama umursamadi ve artik ayrilmak istiyorum ama sonra sadece bu neden yuzunden ayrildigim icin pisman olurmuyum acaba ??

bence hemen ayrılmayı düşünme, bi oturun konusun işin senin acından ne boyuta geldiğini anlata belki konuşunca düzelebilir,hemen umutsuz olma derim.. konuştuktan sonra zaten anlarsın onda neler olup bittiğini derim..

Nisanlaninca bukadar degisen , evlenince senin suratina bakmaz!

Ilgisizlik kabul edilir gibi degil..

Peki si

Peki siz bi akil verin ne yapmam lazim cikmiyo benden o cevher. Takmadim aramadim sormadim. Bu seferde baskasimi var gibi laflarla geloyo karsima
Yeri geldi hic.sorun yokmus gibi davrandim gulduk.eglendik falan ama hep ben yaptim. Gercekten ayrilmak istemedigim icin koni actim ne yalabilirim diye.

Benim söylediklerim sizin ifadeleriniz sonucu yapıldı.Bende bu söylediklerinizden ayırlacak bir neden göremediğimi belirttim.Ancak detaylarını siz bilirsiniz ancak.Lakin çok üzerine düştüğünüz için kalkmış,sizde kendinizi iyicene geri çekeceksiniz.Onun yaptığı gibi yapacaksınız.Anlatmayla anlamayacak.Dedim ya burada ne söylenirse söylensin iyi/kötü ne sonuç olursa bunu sadece siz yaşayacaksınız.

Ama kendinizi iyicene geri çekin.Onun yaptığı gibi yapın.Anlatmayın yaşatın,ki evlilikte neler istediğinizi anlasın

Bu tür adamlar ewlenince daha da ilgisiz oluyor.. ewlendiğinizde bi sürü borcunuz olacak o zaman ne olacak...

sonra sana derkii ben borçları nasıl ödyceğimi düşünüyorum sen neyin peşindesin der... napim daha falan dicek...

iyi düşün canım....

Kizlar hepinize tesekkur ederim.
Butungun arayip sormadi en son ayrilmanin zamani geldi diye msj attim ve saatler sonra sacma sapan bir msj geldi.
Arayip ne oluyor demeye tenezzul bile etmedi. Son sansini kaybetti benden buraya kadar bende yillarimi kaybettim.
Allah bildigi gibi yapsin ....

Arkadaslar suan iste olduum icin tek tek ali ti yapamiycam kusura nakmayin. Nisanda hicbisey olmadi gayet guzel gecti. Suanda evlenmemiz icin para lazim diyip sadece calscam ve bi sure gorusemeyiz bi seyler soyluyor.

Cok konustym daha once ama olmadi duzelmedi bi turlu inanin gunlerdir olu gibiyim.ne yapmam lazm bilmiyorum.

Daha oncede cok bi ilgili degildi ama artik baya bi ilgisizlesti.

Yaslariniz kac?

Merahaba kizlar.
Benim yillardr suren bir iliskim var cok seviyorum ama artik sevildigimi dusunmuyorum.
2 hafta once nisanlandik ama erkek arkadasim asiri derece ilgisizlesti aramaz, sormaz, merak etmez umursamaz, gorusmek istemez. Ama ayrilalim dedigimde cok seviyorum yapamam sensiz gibi laflar ediyo inan artik kendimi o kadar degersiz hissediyorumki en son gece kendimi bi anda '' acaba guzel degilmiyimde sevmiyo '' gibi acayip sacma bi dusuncede buldum bunu bana dusunduren o adam benim nasil esim.olabilir ?

Uzattim biraz kusura bakmayin asil sorum sizce ilgisizlik ayrilma sebebi olurmu ?
Defalarca uyardim.onu bu konu hakkinda ama umursamadi ve artik ayrilmak istiyorum ama sonra sadece bu neden yuzunden ayrildigim icin pisman olurmuyum acaba ??

Merak etmiyor diyorsun da, peki sen, seni merak etmesine fırsat veriyor musun? Şu kural asla değişmez bunu unutma 'kaçan kovalanır'. .
Ayrıca da şu da var, artık nişan da oldu, elimde artık o diyor. Kaybetme kaygısı da azaldı. Bu tür şeyler çok oluyor etrafımda da.

Merak etmiyor diyorsun da, peki sen, seni merak etmesine fırsat veriyor musun? Şu kural asla değişmez bunu unutma 'kaçan kovalanır'. .
Ayrıca da şu da var, artık nişan da oldu, elimde artık o diyor. Kaybetme kaygısı da azaldı. Bu tür şeyler çok oluyor etrafımda da.
Tabiki. Gunlerce aramadim sormadim. Verdigi tepki sadece sabahlari gunaydin demek oldu.
Biraz daha uzattigim zaman sacma sapan yakistirmalar yapti imalar hep.oyle benu suclar. Kendini gormez hic.

Tabiki. Gunlerce aramadim sormadim. Verdigi tepki sadece sabahlari gunaydin demek oldu.
Biraz daha uzattigim zaman sacma sapan yakistirmalar yapti imalar hep.oyle benu suclar. Kendini gormez hic.

Durum sıkıntılı ama az biraz adha sabret, gözle bakalım ne oluyor.

Sabrim kalmadi. az once aradim uyuyorum dedi. Iyi dedim.kapattim anladim ben onun korkusu yok ama bendeimde sabrim yokki

Hay Allah :( kendimi yerine koyuyorum da ben olsam katlanamazdım. Çok büyük acı duyardım bundan :( İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur. Çünkü evlilik gibi çok önemli bir yola girmişsiniz. Madem durum böyle, madem sabredeceğim kadar ettim diyorsun, elimden geleni yaptım diyorsun içinden geleni yap. .

Hay Allah :KK43: kendimi yerine koyuyorum da ben olsam katlanamazdım. Çok büyük acı duyardım bundan :KK43: İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur. Çünkü evlilik gibi çok önemli bir yola girmişsiniz. Madem durum böyle, madem sabredeceğim kadar ettim diyorsun, elimden geleni yaptım diyorsun içinden geleni yap. .
Tesekkur ederim hepimizin hakki da hayirlisi olsun.
Kararimda biraz bile hakli oldugumu gormek acimi dindirmesede guclu kalmami sagliyor.
Sevip sevilmemek kotuymus.

yaptığı pek katlanılacak şey değil gibi... yani insan nişanlandığında daha çok ilgi ister.. daha çok kenetlenir. birbirine sımsıkı sarılır sahip çıkar.. sonuçta ilişkinizde bir basamak daha yükseldiniz sorumluluklar arttı.. nişanlın ise tam tersini yapmış... Acaba evlilikten mi korkuyor durum ciddileştikçe? bence detaylı bir konuşun bu konuyu onunla ama yüz yüze. aşılacak gibiyse sahip çıkın sevginize ama eğer değilse bile bile de uçurumdan atlanmaz...

Merahaba kizlar.

Sürekli onu düşünerek zamanınızı öldürmeyin kendinize de zaman ayırın biraz rahat davranın, bir süre sonra sendeki değişimi fark edecek ve sebebini araştıracak hatta şüphe bile duyacak. hemen her kadının başından geçer bu dönem üstüne düşerseniz ters teper bir bakmışsınız ki bir anda sen istedin madem ayrılalım der,biraz kendinizi çekmekte fayda var, erkek milleti kaçanı kovalar.

Çok Sıkmışsın adam senden kaçmış.. Sevilmek ilgi değer görmek çok.güzel ama doymuyorsan kaçar... Bırak Sende İlgi.gösterme arama sorma hiç mesaj atma.. Attığı mesajları.Görmezden gel bak bakalım nasıl U dönüşü Yapıyor... Kaçan kovalanır :)

Back
X