İlgisizlik

İlgisiz sevgilinin dikkati nasıl çekilir?

• Ya onun gibi ilgisiz umursamaz olacaksın

OY: 11 47,8%
  • Ya da kendi istediğin gibi yaşayacaksın

OY: 13 56,5%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Usev

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
11
1
1
35
Sevgilim çok ilgisiz onun dikkatini çekmek için ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuştum olmuyor. Beni sevdiğini söylüyor. Bir kaç kez konuyu ayrılığa getirdim onu da istemiyor.

Son düzenleme:
Yapi meselesi bu. Hicbir sey fayda etmez. Insanin omrunden de goturur.

ilgisiz derken ne siklikta ariyor mesaj atiyor

Adamin yapısı oyle. Sen ise tam tersi ilgi bekliyosun..
Ap ayri karakterler. Zamanla sogutur kendinden diye dusunuyorum..
Ve maalesef yapcak bisey yok huylu huyundan vazgecmez.

Kaç hemen ordan.Böyle demişse bir adam sevmediği kesin ya da ıssız adam tribine girmiş.Dinlen dinlen kaç ...

Kaç hemen ordan.Böyle demişse bir adam sevmediği kesin ya da ıssız adam tribine girmiş.Dinlen dinlen kaç ...

ben katilmiyorum. tamamen yapi meselesi olabilir. ama salliyorum haftada bir ariyorsa bu yapi meselesini falan asmistir. her halukarda olmaz bir iliski degil.

Çokmu üstüne düşüyorsun belki fazla ilgiden sıkışmıştır artık

Böyle bi açıklama yapan Adamı eger çok aşırı ölecek bitecek kadar sevmiyorsam bırakır giderdim, hiç bi şey senden önemli değil

Sevgisinden şüphe duymuyorum. Ama zamanın da çok canı yanmış sanırım o da kendini geri çekiyor. Benim yapım böyle diyor.

aa benimki de bana öyle bişey demişti..sorun başkalarıyla gezip tozmamam.yani hayatıma kimseyi almıyormuşum..bu zamanda samimi dost arkadaş bulmak kolay sanki.bikaç arkadaşım var ama onlarda bar cafe takılmayı seviyolar.ben de bunları sevmiyorum.hayatının merkezine onu değil kendimi koymalıymışım.görmeyen de sanacak ki ona tapıyorum yapışıyorum falan.öyle bişey yok hiçbişeyine de karışmıyorum.rahat rahat takılıyor yahu adam.yine de öyle dedi.ister istemez sinir oldum.bana ilgisiz davranılınca ben de ilgisiz davranıyorum bu sefer kendi ilgilenmeye başlıyo.seninkinde nasıl olur bilmem canım

Bende bunu bir deneyeceğim.

Ohaaa benim erkek arkadaşım ilgiliydi ama öküzdü terk ettimm sen nasıl tahammul ediyorsun terk ettikten sonra pervane oldu tabii öl de öleyimm modu:))

lafa bak dünyam senin etrafında dönmüyor ne kadar saygısızca ve kırıcı bir yorum ben olaka onun kalkan totosunu ordan indiri ozaman benimkide sende dönmüyor dieyip voltamı alırdım zaten seni sevse böyle davranmaz yedeksin onun için bence buna izin verme.

kesinlikle ilgilenmeyin.. içiniz içinizi yese de patlasanız da çatlasanız da aramayın, üzerine düşmeyin.. gerçekten de hayatınızın merkezinde onun olmadığını ona hissettirin yoksa değersizleşeceksiniz sitem etmeye devam ederseniz.

Hic sevmem tipe bak ondan ayrilmak icin izinmi aliyon birak defolsun ya sisirmeyi bu csnlilarin egosunu

bu erkekler kendilerini bi halt sanıyolar ya. bence anaları bunları böyle yapıo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…