Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç hemen ordan.Böyle demişse bir adam sevmediği kesin ya da ıssız adam tribine girmiş.Dinlen dinlen kaç ...
Sevgisinden şüphe duymuyorum. Ama zamanın da çok canı yanmış sanırım o da kendini geri çekiyor. Benim yapım böyle diyor.Kaç hemen ordan.Böyle demişse bir adam sevmediği kesin ya da ıssız adam tribine girmiş.Dinlen dinlen kaç ...
Haklısın ama ben seviyorum.Böyle bi açıklama yapan Adamı eger çok aşırı ölecek bitecek kadar sevmiyorsam bırakır giderdim, hiç bi şey senden önemli değil
Bende bunu bir deneyeceğim.aa benimki de bana öyle bişey demişti..sorun başkalarıyla gezip tozmamam.yani hayatıma kimseyi almıyormuşum..bu zamanda samimi dost arkadaş bulmak kolay sanki.bikaç arkadaşım var ama onlarda bar cafe takılmayı seviyolar.ben de bunları sevmiyorum.hayatının merkezine onu değil kendimi koymalıymışım.görmeyen de sanacak ki ona tapıyorum yapışıyorum falan.öyle bişey yok hiçbişeyine de karışmıyorum.rahat rahat takılıyor yahu adam.yine de öyle dedi.ister istemez sinir oldum.bana ilgisiz davranılınca ben de ilgisiz davranıyorum bu sefer kendi ilgilenmeye başlıyo.seninkinde nasıl olur bilmem canım
Sevgilim çok ilgisiz onun dikkatini çekmek için ne yapmalıyım bilmiyorum. Konuştum olmuyor. Beni sevdiğini söylüyor. Bir kaç kez konuyu ayrılığa getirdim onu da istemiyor. Senin hayatın benim etrafımda dönmüyor.Her şeyi bu kadar kafana takma kendine bir hobi edin dedi.
En başta bana mesaj atmayı arayıp sormayı sevmediğini vıcık vıcık bir ilişki istemediğini söylemişti. Ama başlarda bu kadar değildi.
Çokmu üstüne düşüyorsun belki fazla ilgiden sıkışmıştır artık[/QUOTE
Aslında bende çok bir şey yapmıyorum ama o çok abarttığımı söylüyor.
bu erkekler kendilerini bi halt sanıyolar ya. bence anaları bunları böyle yapıo :)lafa bak dünyam senin etrafında dönmüyor ne kadar saygısızca ve kırıcı bir yorum ben olaka onun kalkan totosunu ordan indiri ozaman benimkide sende dönmüyor dieyip voltamı alırdım zaten seni sevse böyle davranmaz yedeksin onun için bence buna izin verme.