İlgisizlik :(

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
158
Merhaba arkadaslar ben eşimin ilgisizliginden bunalmis vaziyetteyim hergun 16 saat calisir, pazar gunleride 8 saat calisir ama yine de bukadar ilgisiz olmasi gerekmez arttik hayattan sogudum.

Dun gece 3 te geldi calistilar o saate kadar bugun 12 ye kadar yatti sonra kahvalti edip yine uzandi koltukta sinirden uzerine bisey bile ortmedim donsun umurumda bile degil evde oldugu vakit bile ya tv ya telefon yada uyuyo

Kizini cok sever ama kucağına almak istemez oynamak istemez ilgilenmek istemez en cok bu zoruna gidiyo l

Cogu erkek çocuklarıni kucagina alip oynar bizde yok isten gelince sadeve 5 dk sever okadar istiyo ki benim kucagimda olsun oyle sevsin ben basinda olayim oynasin oda uzaktan bakip sevinsin

Niye boyle yapio anlamıyorum ne yapmam gerekir bu konuda onuda bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var

Esleri böyle olanlar varmi cocuguna karsi bile bu arada kizim 8 aylik...

Canim benim kizim 17 aylik kizim bacaklarina yapisiyor kucak diye kapilarda karsiliyor babasini kucagina atliyor ilerde kizi babasinin kucagini istediginde geri cevirirse uzulur hircinlasir bebeginiz o zaman.ancak cok sevdigini soyluyorsunuz eminim kucagina alacaktir o zaman.ama ne bileyim bizimki o aylarda da kucagina cok alirdi..

Adamcağızın canı çıkıyor çalışmaktan hem de sizin için.
Daha nasıl ilgi göstersin.
Telefona ayırdığı vakit de kendine ayırdığı vakit ,hakkı.
Çalışma vakitleri onun kendine ayırdığı özel zamanı gibi gelmesin size.

Çalışma saatleri çok fazla, yorgunlukla gelen adam kanepeye uzanır biraz sosyal medya takip eder yatar. Konuşmaya bile mecali olduğunu sanmıyorum.

16 saat mi nerde çalışıyor eşin?
Maaşı 8 bin falan olmalı öyleyse?
O kadar saat çalıştığına emin misin?

Bu adam sizin için bu kadar ağır şartlarda çalışmıyor mu?
Bu bile size ilgisinin göstergesidir bence.
16 saat ne iş yapıyor ki?

16 saat çalışıyor?
Normal bir yetişkin 6-8 saat uyur, ortalama 7 diyelim.
16+7 = 23

Gün 24 saat zaten :/

Bizim erkeklerden bekledigimiz ilgiyle onlarin ilgi anlayışı arasinda büyük fark var. Ilgideyince biz biraz incelik, şevkat vs bekleriz segisini hissettirsin isteriz. Ama erkelerin çocukluğu akşam eve geliyor olmayı, tv ye bakarakta olsa ayni odada oturmayi ilgiden sayar.Ona gore ilgisiz olsa gelir gelmez yatmasi lazimdir, oyle dusunur.
Kaldiki çok yoğun çalışıyor muş.

Kizlar sabah 6 da cikar evden aksam en erken 10 da eve gelir bazen 11 i bile bulur abileriyle markette calisiyo

Benimde anlatmak istedigim bu evet cok calisiyo evet cok yorgun ama ilgisizligi var hani babalar cocuklariyla oynamaya bayilor ya bizde o yok acaba kucuk die mi diyorum ama bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…