İlgisizlik :(

Benimde anlatmak istedigim bu evet cok calisiyo evet cok yorgun ama ilgisizligi var hani babalar cocuklariyla oynamaya bayilor ya bizde o yok acaba kucuk die mi diyorum ama bilmiyorum ya
16 saat çalıştığımı hayal ediyorum da.. Kimseye tahammül edemezdim.
Sadece kafa dinlemek ve boş boş oturmak isterdim.. Çocuğum yok ama bana normal geldi bu durum
Adama uyuyacak zaman kalmamış ki ne vakit dinlenip çocuklarla ilgilensin?

Benimde anlatmak istedigim bu evet cok calisiyo evet cok yorgun ama ilgisizligi var hani babalar cocuklariyla oynamaya bayilor ya bizde o yok acaba kucuk die mi diyorum ama bilmiyorum ya

Sadece 1 hafta 16 saat çalıştığınızı hayal etmeye çalışın. Acaba neye enerjiniz kalır? Bebeğinizin ilk zamanlarındaki o uykusuz hallerinizi hatırlamaya çalışın. Zombi gibi ne ile ilgilenebiliyordunuz?
Eşiniz çalışma saatlerini düzenlemeli. Daha insanca çalışmalı. Bunu en çok da kendi için yapmalı. Eleştirmeniz ve düzeltmeye çalışmanız gereken noktalar bunlar olmalı.

8 bin mi ? Ah nerde birbucuk kira odenir 500 mutfak 200 giderler harclik bile zar zor verirler nerde 8 bini verecek biri varsa kosarak giderdi herhalde
Az para için mi bu kadar çok çalışıyor bir de? Başka iş düşünemez misiniz eşinizin de sağlığı açısından?

Biz bayanlarda calisiyoruz disarda birde eve gelip ev is yemek kocaya hizmet iste bitmiyor ama cocugumun annee deyisine kayitsiz kalmam ilgilenirimde..baba olunca durum degismiyor

Ya şöyle bahsedeyim 7 kardes iki market isletiyolar ama gelir giderler 2 abisinde hepsi calisir amam maas yok gelirler giderleri oderler mutfak erzaklari marketten karsilanir bi ihtiyac olsa gider ya ister bazen kasadan alir haber verir

Keske hakkimiz olani verseler de baska yerde uygun kosullarda çalışsalar ama sanmiyorum esim ayrilsa bile hakkini vereceklerini dusunmuyorim daha once boyle bi konu acmistim zaten

Esimde hep dua eder ins. Birgun koparlarda hakkimi verirler bende yoluma bakarim

Esimde cok yakiniyo bu durumdan ama guya millete karşı birlik olmalari lazimmis guya hepsini evlendirip ev alacaklarmis mis mis bakalim

Kardesleriyle beraber çalıştıkları için ve erkek elemanlar olduğu icin asla gitmeme izin vermez ki bende gitmek istemem

Ayni seyi düşünüyorum canim bebegimin bi gülüşüne dunyayi yakarken erkeklerin bu kadar ilgisizligi beni öldürüyor

Telefondan girdigim icin toplu alinti yaptim kusura bakamayin
Aile şirketi mi? Aile işi mi yani? Harçlık verirler derken?

Acaba siz arada esinizin yanina mi gitseniz Çok yoğun olmadığı zamanlar.
Ben olsam yapardım...

Az para için mi bu kadar çok çalışıyor bir de? Başka iş düşünemez misiniz eşinizin de sağlığı açısından?

Biz bayanlarda calisiyoruz disarda birde eve gelip ev is yemek kocaya hizmet iste bitmiyor ama cocugumun annee deyisine kayitsiz kalmam ilgilenirimde..baba olunca durum degismiyor

16 saat iş + 7 saat uyku + 30 dk yemek + 30 dk tv/pc falan desek =24 saat etti,gün bitti. Adam ne yapsın vakti yok ki. Bir de biz kadınlar hep ilgi ilgi diyip duruyoruz ama kendimizi de eleştirmemiz lazım. Biz partnerimize karşı ilgili ve samimi miyiz ki adamlar bize ilgi göstermeye çabalasın? Mesela çocuğunuzu adamın kucağına vermeye çabalamayın. Önce siz kocanıza ilgi gösterin. Güleryüz çok önemli,hele o kadar saat çalışmadan sonra. Adama bir masaj yapın,dinlendirin. Ha ama bu yaptıklarınıza rağmen bir değişim olmazsa diyecek bir şey yok.

esiniz cok yoruluyor ve uyuyup kaldignda donsun diyorsunuz. nasil bu kadar kati olabiliyorsunuz .bilmiyorum daha once calisma hayatiniz oldumu olmadimi ama esinize karsi anlayisli olmaniz lazim. adam haftanin 7 gunu calisiyor? kendine zaman ayirabiliyormu? kendiyle ilgilenebiliyormu? yada siz esinize ne kadar ilgi gosteriyorsunuz? bunun muhasebesini yapmaniz lazim . bana kalirsa biraz siz esinizle ilgilenmeye calisin.

Aygül kız konunu okudum konu açmadan bana sorsaydin ben aydinlatirdim seni benim esimde aynı erkeklerde usengeclikte var rahata duskunlukte yani benim eşim öyle bebekle ugrasinca adama fenalık geliyor kucağa alınca boynu beli sırtı agriyormus vs vs keyfine düşkün benimki seninkide kendine zamanı yok garibim ne yapsın sen ilgi göster biraz mesai coook uzun

Acaba benim esim gibi kimler var ben mi varim bu derrtten muzdarip die actim

Benimki cok calisiyo die peki sen ne yaptın bi caresini bulabindin mi ISILDURU

Boş olunca ilgileniyor benimki artık eskiden mesaisi coktu ölmüş essek gibiydi hep yatardi şimdi dipçik gibi iş yoğunluğu vakitsizlik yorgunluk bu durumu çoğaltıyor haliyle

Eşinizin çalışma koşulları gerçekten ağır. Adam hayatını yaşayamıyor, bitkisel hayata girmiş gibi. Siz ilgi gösterseniz, yorgun gelince masaj yapsanız, bir yorgunluk kahvesi yapayım içelim deseniz. Belki o da zamanla beraber vakit geçirirken de dinlenebileceğinizi öğrenir.

o adam gece gündüz demeden sizin için didiniyor siz çalışmıyorsunuz sanırım ve hala şikayet mi ediyorsunuz ..
neyse birşey demiyorum ..

O sana ilgi göstermiyorsa sen göster tek taraflı düşünme kendini çekme iyice soğursun...

Yattığı yerde sırf inat uğruna bırak donsun diyerek üstünü örtmemen ayrı bir yanlış o senin eşin düşmanın değil, ayrıca keyfinden de çalışmıyor sizin için çalışıyor bekar olsa sorumlulukları olmasa emin ol bu kadar parçalamaz kendisini sende biraz kıymet bil!!..

çok calısıoooo adam tatıl yapmıyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…