- 1 Kasım 2016
- 1.151
- 2.834
- 48
- Konu Sahibi LargeGemini
-
16 saat çalıştığımı hayal ediyorum da.. Kimseye tahammül edemezdim.Benimde anlatmak istedigim bu evet cok calisiyo evet cok yorgun ama ilgisizligi var hani babalar cocuklariyla oynamaya bayilor ya bizde o yok acaba kucuk die mi diyorum ama bilmiyorum ya
Benimde anlatmak istedigim bu evet cok calisiyo evet cok yorgun ama ilgisizligi var hani babalar cocuklariyla oynamaya bayilor ya bizde o yok acaba kucuk die mi diyorum ama bilmiyorum ya
Aile şirketi mi? Aile işi mi yani? Harçlık verirler derken?8 bin mi ? Ah nerde birbucuk kira odenir 500 mutfak 200 giderler harclik bile zar zor verirler nerde 8 bini verecek biri varsa kosarak giderdi herhalde
Az para için mi bu kadar çok çalışıyor bir de? Başka iş düşünemez misiniz eşinizin de sağlığı açısından?8 bin mi ? Ah nerde birbucuk kira odenir 500 mutfak 200 giderler harclik bile zar zor verirler nerde 8 bini verecek biri varsa kosarak giderdi herhalde
Aile şirketi mi? Aile işi mi yani? Harçlık verirler derken?
Acaba siz arada esinizin yanina mi gitseniz Çok yoğun olmadığı zamanlar.
Ben olsam yapardım...
Az para için mi bu kadar çok çalışıyor bir de? Başka iş düşünemez misiniz eşinizin de sağlığı açısından?
Biz bayanlarda calisiyoruz disarda birde eve gelip ev is yemek kocaya hizmet iste bitmiyor ama cocugumun annee deyisine kayitsiz kalmam ilgilenirimde..baba olunca durum degismiyor
çok calısıoooo adam tatıl yapmıyo ya.Merhaba arkadaslar ben eşimin ilgisizliginden bunalmis vaziyetteyim hergun 16 saat calisir, pazar gunleride 8 saat calisir ama yine de bukadar ilgisiz olmasi gerekmez arttik hayattan sogudum.
Dun gece 3 te geldi calistilar o saate kadar bugun 12 ye kadar yatti sonra kahvalti edip yine uzandi koltukta sinirden uzerine bisey bile ortmedim donsun umurumda bile degil evde oldugu vakit bile ya tv ya telefon yada uyuyo
Kizini cok sever ama kucağına almak istemez oynamak istemez ilgilenmek istemez en cok bu zoruna gidiyo l
Cogu erkek çocuklarıni kucagina alip oynar bizde yok isten gelince sadeve 5 dk sever okadar istiyo ki benim kucagimda olsun oyle sevsin ben basinda olayim oynasin oda uzaktan bakip sevinsin
Niye boyle yapio anlamıyorum ne yapmam gerekir bu konuda onuda bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Esleri böyle olanlar varmi cocuguna karsi bile bu arada kizim 8 aylik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?