- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 48
- 32
- Konu Sahibi ThinkinPinky
-
Sanırım öyleBazen durum sandığımızdan daha basittir.
Ondaki de hoşlantıymış zaten, tanıdıkça ilgisini çekmemiş olabilirsin. Hani öyle nedenini irdeleyecek kadar, aşıkmış da soğumuş gibi bi durum yok yani, takılma bence.
O da olabilit evet bu durumu fark edippeşinden koşturmaya calısıyor olabilir dediğin gibi bilemiyorumkısasa kısas yapıyor canım senin ona yaptıklarını o da sana gösteriyor ki sen onun peşinden koşasın..keşke ilk başlarda olduğun gibi soğuk davransaydin bi ömür boyu mesaj atan o olurdu emin ol.
Aynen kısasa kısas yapıyor sanırım ama saçmalıkİki ihtimal var.
Pesinden kosmaktan cok sıkıldi. Ve ne olursa olsun diye koyverdi.
İkincisi senin ona yuz vermesigin zamanlarda hirs yapip seni elde etmek istemistir. Sende ele gelince ayni seyleri o sana yapiyodur.
Aslında elde etmiş sayılmaz ki bilemiyorumkaçan kovalanır..elde edincede kovalamak bırakılır...
Eee sen onu sevmeyip cepte tutup soğuk davranırken iyiydi, o yapınca neden kötü oldu? Ayrıca öyle olmamıştır sen üstüne düşünce farketmeye ya da kendin öyle olduğun için huylanmaya başlamışsındır. Bence pek de sinir olmaya hakkın yok. Ayrıca hakkaten de yolda, uyuyor, meşgul olabilir. İnsan başta bir heves yolda koşarken bile mesaj yazıyor sonra rutine dönüyor.Merhaba.
bir cocuga sans vermek istedim. Ama ilk basta ne yalan söyliyim hic etkilenemedim ama kestirip atmak da istemedim hem kirilmasin diye hem belki beni gercekten sevicektir diye.Cok ilgiliydi sürekli mesaj atardi mesaj atmasa arardi ama ben hemen umut vermemek icin mesafeli durdum ona soguk gelmis olabilirim bilmiyorum.neyse ben tam alismistim buna baglaniyorum derken ilgisini kesti.Sanki zoraki mesaj atiyo göreviymiş gibi hatta bunu ona dedim zaten sen konusmak istemiyomusun diye.Yok görmüyorum disarda oluyorum yolda oluyorum sonra uyuyorum ondan gec yaziyorum biliyosun falan demeye basladi. Ama sinir olmaya basladim bu duruma.neyse dün de mesaj attim uyuyomus cevap vermedi saatler sonra verdi uyuyodum falan filan diye ben de cevap yazdim geri uyumus heralde sabah bi kalktım benim cevabima karsilik hiçbişey yazmamıs günaydin vs gibi esiden olsa hemen yazardı. Sizce neden böyle yapıyor?
Ben kasten yapmadım ama sadece kendimden emin olmadığım için en başta umut vermek istemedim ki aradaki farkı anlayabiliyorum eskisi gibi değil yaniEee sen onu sevmeyip cepte tutup soğuk davranırken iyiydi, o yapınca neden kötü oldu? Ayrıca öyle olmamıştır sen üstüne düşünce farketmeye ya da kendin öyle olduğun için huylanmaya başlamışsındır. Bence pek de sinir olmaya hakkın yok. Ayrıca hakkaten de yolda, uyuyor, meşgul olabilir. İnsan başta bir heves yolda koşarken bile mesaj yazıyor sonra rutine dönüyor.
HahahahaBence senden hoşlanmıyor, geçti bitti yani. Çok gülüyorum şu kızların "cepte dursun" mantığına, pardon "mantıksızlığına" ya. :) Kendi kazdığın kuyuya düşmüşsün, iyi de olmuş sana.
Senin durumun komik ama yazdığım şey ağır gelmiş sanırım. Çok şükür ne istersem elde ettim, Allah sana da nasip etsin. :) Bu forumu ciddiye alıp da sinir çıkaracak kadar düşmedim, sakin ol. Polemiğe girme istersen, yasak biliyorsun.Hahahahahayırdır hayatla alıp veremediğin var da burdan mı çıkarıyorsun sinirini?
Her konuda bi insanla sen polemiğe giriyorsun ama benden sana eğlence çıkmaz canım güle güleSenin durumun komik ama yazdığım şey ağır gelmiş sanırım. Çok şükür ne istersem elde ettim, Allah sana da nasip etsin. :) Bu forumu ciddiye alıp da sinir çıkaracak kadar düşmedim, sakin ol. Polemiğe girme istersen, yasak biliyorsun.
fazla ilgi göstermiş olabilirmisin poposu tavan yapıştır ondan olabilirHer konuda bi insanla sen polemiğe giriyorsun ama benden sana eğlence çıkmaz canım güle güle
Ooo, müdavimlerimden falansın herhalde, hakkımdaki bu detayı bildiğine göre. :) Benim için bir onurdur canım, teşekkür ederim. :) Güle güle.Her konuda bi insanla sen polemiğe giriyorsun ama benden sana eğlence çıkmaz canım güle güle
Yok kesinlikle üzerine düşmeyeceğimO yeniden ilgili davranana kadar mesaj atma madem sen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?