İlgiyi kesen erkek

Yorum yapan arkadaşları hiç anlamadım :) sevgili konu sahibi sen bu adamdan hoşlanıyor musun? Eğer sevgili olma gibi bir niyetin varsa neden açıkçabu ssoguklugun sebebini sormuyorsun? Eğer duygularına karşılık veremeyeceksen de ne güzel vazgeçmiş işte neden tekrar ilgisini kazanmak istiyorsun? Kimsenin kimsenin vaktini boşuna almaya hakkı yok bence. Senin ilgi duyduğun biri bu şekilde davransa hoşuna gitmedi herhalde değil mi?

Sevgilinizin de bir parcasi olan guzide (!) erkek milletinin sadece fabrika ayarlarinda tutulmasi gerekiyor. Bu fabrika ayarlarinda su ozellikler var: Uzerine dusmeme, ilgilenmeme, umursamama, vs. Bu ayarlarda normal sartlar alinda olumlu sayilabilecek bir degisme, bu cinste aksi yonde bir etki olusturuyor. O nedenle siz siz olun, bu ayarlarla kesinlikle oynamayin. Oynadiginiz an, kaybetmeye basladiginiz an olacaktir.

Siz de o yazarsa ya da ararsa cevap vermeyin.Tutussun.:) Siz surekli ustune dustugunuz icin boyle.Ama ne kadar kotu ya neden hep kacan kovalanir.Yok mu bir ortasi.Neysek konuyu dagitmadan Sessizlik iyidir ..

üç ihtimal var.
1) sizin yaptıgınızı şimdi o size yapıyor.
2)sızın soguk davrandıgınız o zaman zarfında karşı taraf da sıkıldı peşinizden koşmaktan oluruna bıraktı ağırdan alıyor.
3)aslında başka konuştukları vardı içlerinden biri daha ilgili çıktı onunla uğraşmaya başladı sizinle de yavaştan iletişimi kesme peşinde

Aynı şekilde davranan erkek arkadaşlarim oldu
Arkadaşlarım da aynı tipteki erkeklerle birlikte oldu ama ııı ck bunlardan kimseye fayda yok.
En azından ben adam olanını görmedim.
Bir şey yolunda gitmemiş belli ki. Dogru insan dogru yer ya da dogru zaman değil.
Sen de onsuz kalınca ölüp bitmeyeceksen üstüne düşmene kafana takmana gerek yok.
Akışına bırak duzelirse ne ala
Biteceği varsa da biter
Niye boyle oldu diye düşünmeye düzeltmek için taktikler uygulamaya değmez
tecrübeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…