ilikiden sonra

onunmeleyi

Canım Ailem‍‍
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
722
389
33
merhaba canlar ben artık delircem ya 3aydır evliyim ve bebek istiyoruz ama her defa ilişkiden sonra spermler geri geliyor((akşam olsada sabah geliyor bu ne ya(( böyle olup hamile kalan varmı?(

merhaba canlar ben artık delircem ya 3aydır evliyim ve bebek istiyoruz ama her defa ilişkiden sonra spermler geri geliyor((akşam olsada sabah geliyor bu ne ya(( böyle olup hamile kalan varmı?(

canım çok normal hepsini hapsedemez rahim. bir kısmı illa ki çıkacak ;)

Güldürdün beni canım yaa :))
Heralde çıkacak hepsi içerde mi kalacak sandın? 1 damlası bile yeter gebelik için. Hepsinin içerde kalması mümkün değil ki. İlk 10 dakkada gerekli olanlar yolu bulur gerisi yer çekimi sebebiyle haliyle akar gider.

3 ayda delirme canım önce sakin ol.. olur inş. Ama geliyo oturnca bile hemen akmaya başlıyor. Alıncak olan alınıyodur zaten

Stres yapmayin boylede hamile kalamazsiniz rahat olun zaten yeni evlisiniz. Spermlerin cikmasida arkadaslarin dedigi gibi normal iliskiddn sonra bi sure ayagi kalkmayin belinizin altina yastik koyun en azindan yarim saat o sekilde yatin

Stres yapmayin boylede hamile kalamazsiniz rahat olun zaten yeni evlisiniz. Spermlerin cikmasida arkadaslarin dedigi gibi normal iliskiddn sonra bi sure ayagi kalkmayin belinizin altina yastik koyun en azindan yarim saat o sekilde yatin
çok tşk ederim canım bakalım bu ay nolcak sogan kürünü deniyorum

Back
X