Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba canlar ben artık delircem ya 3aydır evliyim ve bebek istiyoruz ama her defa ilişkiden sonra spermler geri geliyor((akşam olsada sabah geliyor bu ne ya(( böyle olup hamile kalan varmı?(
merhaba canlar ben artık delircem ya 3aydır evliyim ve bebek istiyoruz ama her defa ilişkiden sonra spermler geri geliyor((akşam olsada sabah geliyor bu ne ya(( böyle olup hamile kalan varmı?(
Gelecek tabi ki canım hepsi de sonuçta vücudunda kara delik yok ki kaybolup gitsin :dd kiminde hepsi bir anda akar kimisinde akıntı gibi ufak ufak gelir ama muhakkak hepsini atar rahim
Güldürdün beni canım yaa :))
Heralde çıkacak hepsi içerde mi kalacak sandın? 1 damlası bile yeter gebelik için. Hepsinin içerde kalması mümkün değil ki. İlk 10 dakkada gerekli olanlar yolu bulur gerisi yer çekimi sebebiyle haliyle akar gider.
Stres yapmayin boylede hamile kalamazsiniz rahat olun zaten yeni evlisiniz. Spermlerin cikmasida arkadaslarin dedigi gibi normal iliskiddn sonra bi sure ayagi kalkmayin belinizin altina yastik koyun en azindan yarim saat o sekilde yatin
Stres yapmayin boylede hamile kalamazsiniz rahat olun zaten yeni evlisiniz. Spermlerin cikmasida arkadaslarin dedigi gibi normal iliskiddn sonra bi sure ayagi kalkmayin belinizin altina yastik koyun en azindan yarim saat o sekilde yatin