- Konu Sahibi kahvekolik
hayır o erkek ya micheal de erkekti der gecer kaydirigubbakcemile3
bu karı burnu olmasında ne olursa olsun mantalitesinde kaydirigubbakcemile3
off hiç güleceğim yoktu ya bu halimle koptumm kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır o erkek ya micheal de erkekti der gecer kaydirigubbakcemile3
bu karı burnu olmasında ne olursa olsun mantalitesinde kaydirigubbakcemile3
ama risk almış olacaksınız. inşallah mutsuz sonla bitmez, insan alt üst oluyo valla.
ama risk almış olacaksınız. inşallah mutsuz sonla bitmez, insan alt üst oluyo valla.
ay sory bacım konu nerden nereye geldi konunu dagıttım gibi geldi :kedi:
deviasyonmu esinin sorunu?...
off hiç güleceğim yoktu ya bu halimle koptumm kaydirigubbakcemile3
canım resimlerini gördüm.bişey sorucam eski burnu da mı böyleydi yoksa eski halinden de mi düşük sence?belki de hiç kaldırmadı ve dr a cok doğal olsun falan dedin mi?
mutlaka şişlik acısından iyiye gidiş olucak ama kalkar mı bilemiyorum.hayatın sonu değil canım imkanın varsa tekrar olursun 6ay-1 yıl sonra..iple burun kaldırma die bişey duydum,kemersiz burunlarda lokal anesteziyle uygulanıyormuş.olmadı öyle bişey denersin?
her halinle gül canim...en mutsuz gününde bile...
her bişi var canım bi zamanlar boks yabmıs falan bekarken kırmıslar burnunu sag tarafa dogru gidiyo burun kaydirigubbakcemile3
bide kemer var egrilik desen o biçim burun duşuk falan oooo bi ton işi var adamın fazla mesai yapması gerekcek kaydirigubbakcemile3
her halinle gül canim...en mutsuz gününde bile...
pc de eski halimle resmim yok yatak odasında cdler var ordada eşim uyuyo yarın ekliycem eski halimi. benim kocam doğal olsun dediiiiiiii kötükedihüso ay acaba ondan mı böyle yaptı, ben kalkık demiştim ama. :bbo:hayır eski halinden düşük değil eskisinden iyi, ama böyle istememiştim ki ben. ben bu şansla iple kaldırsam o da düşer heralde. töbe töbe yaa
pc de eski halimle resmim yok yatak odasında cdler var ordada eşim uyuyo yarın ekliycem eski halimi. benim kocam doğal olsun dediiiiiiii kötükedihüso ay acaba ondan mı böyle yaptı, ben kalkık demiştim ama. :bbo:hayır eski halinden düşük değil eskisinden iyi, ama böyle istememiştim ki ben. ben bu şansla iple kaldırsam o da düşer heralde. töbe töbe yaa
a.s.:1hug:
hadi ya...baya zor bir ameliyata benziyor...insallah doktor tüm sorunlari giderir ve esinde rahat eder...
ama doktor konusunda iyi secim yaptinizmi bilmiyorum...bence herkes deviasyon ameliyati yapamaz...:S
yok canım düşmüyormuş dikiyolarmış burun hep o kalkıklıkta kalıyormuş.yani tabiki bu bir dr un söylediği şey.haberlerde izlemiştim baya düşük burunlu bir kız lokal anesteziyle burnun içinden ipi geçirdi dr bişeyler yaptı ve o burun kalktı cok ta güzel oldu.sonucta burnunun kemik kısmı muntazam tekrar bir rinoplasti diil de böyle basit bir operasyonla bu işi çözebilirsin..sonucta rinoplastiden sonra burnun ödemini atması aylar sürüyor.
birazdan sahura boksla uyandıracam onu zaten Çok üzgünüm çoookaha sucluyu bulduk...kocan...:)
sağolasın canım benim yarın ilk iş bunu araştırıcam çok mantıklı geldi bana. hem 6 ay beklememe de gerek kalmaz böylece. kocama finanse ettirecem hemde, doğal olsun demenin cezası.yok canım düşmüyormuş dikiyolarmış burun hep o kalkıklıkta kalıyormuş.yani tabiki bu bir dr un söylediği şey.haberlerde izlemiştim baya düşük burunlu bir kız lokal anesteziyle burnun içinden ipi geçirdi dr bişeyler yaptı ve o burun kalktı cok ta güzel oldu.sonucta burnunun kemik kısmı muntazam tekrar bir rinoplasti diil de böyle basit bir operasyonla bu işi çözebilirsin..sonucta rinoplastiden sonra burnun ödemini atması aylar sürüyor.
karamsarlık yok
lmaz:
evet gamzenin dedigide guzel bir yontem cnm bende gordum iple ucu kaldırıyolar duşme falan yapmıyor ...
kemerin alınmış hazır kemerssizde bu sana artı işde kemerlilere yapmıyolar bu teknigi ...