iliklerin abuk inmesi iin ne yaplr, iliin ilik olduu nerden anlalr?

canım resimlerini gördüm.bişey sorucam eski burnu da mı böyleydi yoksa eski halinden de mi düşük sence?belki de hiç kaldırmadı ve dr a cok doğal olsun falan dedin mi?
mutlaka şişlik acısından iyiye gidiş olucak ama kalkar mı bilemiyorum.hayatın sonu değil canım imkanın varsa tekrar olursun 6ay-1 yıl sonra..iple burun kaldırma die bişey duydum,kemersiz burunlarda lokal anesteziyle uygulanıyormuş.olmadı öyle bişey denersin?

deviasyonmu esinin sorunu?...

her bişi var canım bi zamanlar boks yabmıs falan bekarken kırmıslar burnunu sag tarafa dogru gidiyo burun kaydirigubbakcemile3
bide kemer var egrilik desen o biçim burun duşuk falan oooo bi ton işi var adamın fazla mesai yapması gerekcek kaydirigubbakcemile3

canım resimlerini gördüm.bişey sorucam eski burnu da mı böyleydi yoksa eski halinden de mi düşük sence?belki de hiç kaldırmadı ve dr a cok doğal olsun falan dedin mi?
mutlaka şişlik acısından iyiye gidiş olucak ama kalkar mı bilemiyorum.hayatın sonu değil canım imkanın varsa tekrar olursun 6ay-1 yıl sonra..iple burun kaldırma die bişey duydum,kemersiz burunlarda lokal anesteziyle uygulanıyormuş.olmadı öyle bişey denersin?

pc de eski halimle resmim yok yatak odasında cdler var ordada eşim uyuyo yarın ekliycem eski halimi. benim kocam doğal olsun dediiiiiiii kötükedihüso ay acaba ondan mı böyle yaptı, ben kalkık demiştim ama. :bbo:hayır eski halinden düşük değil eskisinden iyi, ama böyle istememiştim ki ben. ben bu şansla iple kaldırsam o da düşer heralde. töbe töbe yaa

her bişi var canım bi zamanlar boks yabmıs falan bekarken kırmıslar burnunu sag tarafa dogru gidiyo burun kaydirigubbakcemile3
bide kemer var egrilik desen o biçim burun duşuk falan oooo bi ton işi var adamın fazla mesai yapması gerekcek kaydirigubbakcemile3

hadi ya...baya zor bir ameliyata benziyor...insallah doktor tüm sorunlari giderir ve esinde rahat eder...
ama doktor konusunda iyi secim yaptinizmi bilmiyorum...bence herkes deviasyon ameliyati yapamaz...:S

pc de eski halimle resmim yok yatak odasında cdler var ordada eşim uyuyo yarın ekliycem eski halimi. benim kocam doğal olsun dediiiiiiii kötükedihüso ay acaba ondan mı böyle yaptı, ben kalkık demiştim ama. :bbo:hayır eski halinden düşük değil eskisinden iyi, ama böyle istememiştim ki ben. ben bu şansla iple kaldırsam o da düşer heralde. töbe töbe yaa

karamsarlık yok
:olmaz:

aha sucluyu bulduk...kocan...:)

yok canım düşmüyormuş dikiyolarmış burun hep o kalkıklıkta kalıyormuş.yani tabiki bu bir dr un söylediği şey.haberlerde izlemiştim baya düşük burunlu bir kız lokal anesteziyle burnun içinden ipi geçirdi dr bişeyler yaptı ve o burun kalktı cok ta güzel oldu.sonucta burnunun kemik kısmı muntazam tekrar bir rinoplasti diil de böyle basit bir operasyonla bu işi çözebilirsin..sonucta rinoplastiden sonra burnun ödemini atması aylar sürüyor.

hadi ya...baya zor bir ameliyata benziyor...insallah doktor tüm sorunlari giderir ve esinde rahat eder...
ama doktor konusunda iyi secim yaptinizmi bilmiyorum...bence herkes deviasyon ameliyati yapamaz...:S

canım inş hayırlısı olur ...
işte adam senelerdir plastik cerrah yani bi ton askerin burnunu ameliyat ediyo bi çok burun elinden gecmiş birisi ...
o guvenimiz var bide fuat beyin ogrencisi oldu için iyice guvenimiz geldi ...
hani ogrenci derken buda prof ama fuat beyin yanında deneyim kazanmış ...
o şekil yani ... yoksa gene bulmuştuk biz iki kişi daha birisi ozel hastanede gene askeriyeden emekli prof ... ama k.b.b ci ... o yuzden vazgectik ...
biriside belki duymuşunuzdur hatta bende ona olacaktım murat emsen ...
burda araştırmada adam amerikada buldugu teknikle odul almış emsen teknigi diye gecen bir teknik kullanıyor ...
buuruna harici atel falan yerleştiriyor ...
ben de ona olacaktım gittik adam ilgisis alakasız bişey surat beş karıs itici bi yapısı vardı gerek konusması gerek davranışları ve yaptıgı burunları gorur gormez eşime cıkalım diye durtup durdum ...
vazgectik yani ...
en sonunda bu dr da karar kıldık en buyuk dayanagımız fuat beyden yana yani ...

yok canım düşmüyormuş dikiyolarmış burun hep o kalkıklıkta kalıyormuş.yani tabiki bu bir dr un söylediği şey.haberlerde izlemiştim baya düşük burunlu bir kız lokal anesteziyle burnun içinden ipi geçirdi dr bişeyler yaptı ve o burun kalktı cok ta güzel oldu.sonucta burnunun kemik kısmı muntazam tekrar bir rinoplasti diil de böyle basit bir operasyonla bu işi çözebilirsin..sonucta rinoplastiden sonra burnun ödemini atması aylar sürüyor.

evet gamzenin dedigide guzel bir yontem cnm bende gordum iple ucu kaldırıyolar duşme falan yapmıyor ...
kemerin alınmış hazır kemerssizde bu sana artı işde kemerlilere yapmıyolar bu teknigi ...

aha sucluyu bulduk...kocan...:)
birazdan sahura boksla uyandıracam onu zaten Çok üzgünüm çoook

sağolasın canım benim yarın ilk iş bunu araştırıcam çok mantıklı geldi bana. hem 6 ay beklememe de gerek kalmaz böylece. kocama finanse ettirecem hemde, doğal olsun demenin cezası.

karamsarlık yok
:olmaz:

çalışırım piki.

evet gamzenin dedigide guzel bir yontem cnm bende gordum iple ucu kaldırıyolar duşme falan yapmıyor ...
kemerin alınmış hazır kemerssizde bu sana artı işde kemerlilere yapmıyolar bu teknigi ...

evet Allahtan kemerimi almış bari. ay şişlikler bi inermiş kemer çıkarmış ortaya. tutmayın beni akannehir tamam tamam karamsarlık yoktu di mi?

kızlar benim sahur hazırlamam lazım. gece gece beni dinlediğiniz, yorumlarınız, desteğiniz ve güldürdüğünüz için çok teşekkür ederim. görüşürüz a.s. opuyorumnanaktan

canım belki beklemen gerekebilir ama bu işlem için cunku burnunun hatlarının oturması lazım kırık kemikler oturması lazım ...

Back
X