iliklerin abuk inmesi iin ne yaplr, iliin ilik olduu nerden anlalr?

canım kendini tanıyamamanın nedenı bence şişlikler.Doktorum bana demıstıkı "bandajını acıorum,sakın korkma gözlerin birbirinden ayrılmıs gıbı gelecek,bu şişlikten ve gecıcıdır".Gercektende öle oldu.Belkide senınde kendıne garip gelmenın sebebı budur.Doktor solemese bende belkıde bulamazdım nedenını.Alla alla yuzumde garıplık var dıyıp nerde garıplık olduunu çözemeyebılırdım.Ama doktor soleyınce anladım.Gercekten gözler bırbırınden ayrılmıs gıbı oluyor.Sendekımı bumu acaba canım?
evet insan spastik gibi oluyor sanki alnının ortasından burun fırlamış gibi -tatlicadiarzu-

arkadaşlar masaj hakkında bilgisi olan varmı yaaa bu masaj düzenli yapılırsa şişlerin inmesinde etkilmi ?? nasıl yapmak gerek.bana doktorum başparmağım ve işaret parmağımla burnun iki yanından aşağıdan yukarıya doğru sıvazlattırıyor bu masajmı oluyor..yoksa her doktor faklı masajmı veriyor.ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama şimdilik değişen hiçç bişey yok.

benim dr um masaj vermedi gerek yok dedi, ya ne diycem hani insanlar bazı dönemlerde şiş olur ödem var derler de maydonoz, kiraz sapı falan kaynatıp içerler ya, acaba biz de denesek ödemi atar mıyız? yada bunun bi ilacı falan var mı ki?

evet insan spastik gibi oluyor sanki alnının ortasından burun fırlamış gibi -tatlicadiarzu-

benim dr um masaj vermedi gerek yok dedi, ya ne diycem hani insanlar bazı dönemlerde şiş olur ödem var derler de maydonoz, kiraz sapı falan kaynatıp içerler ya, acaba biz de denesek ödemi atar mıyız? yada bunun bi ilacı falan var mı ki?

sen çok yaşa bende ondan bahsedicektim.ya bu bitkiler vücütta tüm ödemi atabile bitkilerse neden yüzdekinide atmasın.neticede ödem ödemdir ya sizce???mesela kiraz sapı gözlere ve yüze patates dilimleri koymak bitki sularıyla kompres yapmak ne bileyim maydonoz mesela....

kahvekolik cnm eski burnunun resimlerini gördüm de cok büyük bir degisim olmus hemde cok olumlu yönde bence, kalkıklıgını da simdilik dert etme helede ki bayramı hic etme eminim bu halini bile insanlar cok begenecektir, 6. ayı doldur sonra kararını ver revizyon konusunda, bende 6. ayı bekliyorum

arkadaşlar masaj hakkında bilgisi olan varmı yaaa bu masaj düzenli yapılırsa şişlerin inmesinde etkilmi ?? nasıl yapmak gerek.bana doktorum başparmağım ve işaret parmağımla burnun iki yanından aşağıdan yukarıya doğru sıvazlattırıyor bu masajmı oluyor..yoksa her doktor faklı masajmı veriyor.ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama şimdilik değişen hiçç bişey yok.

Masajın amacı ödemin olabıldığınce cabuk kaybolması adınaymıs.Masaj yapmasakta inermiş ama uzun süre alabılırmıs.Bnm doktorum şöle demıstı canım;1-"baş parmak ve işaret parmağınla burnun iki yanından aşağı yukarı sıvazlama,aynen bir dağ eteği gibi düşün" dedi.
2-Orta parmakla burnun kavis kısmına kavis verıyormuscasına aşağı yukarı hareketler
3-baş parmağın burnun altına gelecek şekilde,işaret parmağın ve orta parmağında burnun alt iki kısmına gelecek şekilde tutup nazikçe havaya kaldırmak burun ucunu.
Bana bunu önermıstı ama doktorun sana dediğini uygulasan en ıyısı olur bence canım.ben sorduğun ıcın anlattım.Belkı her buruna ayrı masaj verıodur doktorlar o konuda bı bılgım yok.Yanlıs bılgılendırmeyı ıstemem

şu anda bu forumda hepimiz aynı psiklojideyiz farkındamısınız.ameliyat olmuş ve ödem atmaya çalışan burnunu şimdilik yadırgayan arkadaşlarız uykumuz kaçmış vaziyette.....ayyyy ne zor bi durum yaaa

Masajın amacı ödemin olabıldığınce cabuk kaybolması adınaymıs.Masaj yapmasakta inermiş ama uzun süre alabılırmıs.Bnm doktorum şöle demıstı canım;1-"baş parmak ve işaret parmağınla burnun iki yanından aşağı yukarı sıvazlama,aynen bir dağ eteği gibi düşün" dedi.
2-Orta parmakla burnun kavis kısmına kavis verıyormuscasına aşağı yukarı hareketler
3-baş parmağın burnun altına gelecek şekilde,işaret parmağın ve orta parmağında burnun alt iki kısmına gelecek şekilde tutup nazikçe havaya kaldırmak burun ucunu.
Bana bunu önermıstı ama doktorun sana dediğini uygulasan en ıyısı olur bence canım.ben sorduğun ıcın anlattım.Belkı her buruna ayrı masaj verıodur doktorlar o konuda bı bılgım yok.Yanlıs bılgılendırmeyı ıstemem

canım teşekkür ederim cevabın için az çok benziyor ama benimki bir şekil öğretti.yinede seninkileride uygulicam kötü sonuç verceğini sanmıyorum..

Bende iyi sonuc verdı ama canım sakın cok yapma doktor öle dıınce ben elim burnumda gezdım sureklı masaj sonra bıraz abartmısım:)şişti burnum bi ara.Sonra öğrendımkı doktorumdan gunde 2 kere 10 dk bunu gecmesın sakın ve hırpalayacak derecede bastırma canım.;)

sen çok yaşa bende ondan bahsedicektim.ya bu bitkiler vücütta tüm ödemi atabile bitkilerse neden yüzdekinide atmasın.neticede ödem ödemdir ya sizce???mesela kiraz sapı gözlere ve yüze patates dilimleri koymak bitki sularıyla kompres yapmak ne bileyim maydonoz mesela....

evet yaa, bilen biri varsa cevaplayabilir mi lütfen, kendimi maydonoza vericem vallaa

kahvekolik cnm eski burnunun resimlerini gördüm de cok büyük bir degisim olmus hemde cok olumlu yönde bence, kalkıklıgını da simdilik dert etme helede ki bayramı hic etme eminim bu halini bile insanlar cok begenecektir, 6. ayı doldur sonra kararını ver revizyon konusunda, bende 6. ayı bekliyorum
teşekkür ederim canım ben sanki o halimi unutmuş gibiyim. evet eskisinden iyi ama bıçak altına yattık sonuçta daha iyisini beklemek hepimizin hakkı. eşim de çok değiştin sanki seni aldatıyorum gibime geliyo diyo :)

şu anda bu forumda hepimiz aynı psiklojideyiz farkındamısınız.ameliyat olmuş ve ödem atmaya çalışan burnunu şimdilik yadırgayan arkadaşlarız uykumuz kaçmış vaziyette.....ayyyy ne zor bi durum yaaa

aynen. yazık yaa:çok üzgünüm: eskiden hiç derdim yoktu ya bu ne?

aaaaaaaa bende sımdı gordum bariz değişiklik olmusss eskıye gore.Muntazam olmus.Belkide inince şişlikler kaviste bgelıcek eskı resmı gorunce farkı daha ıyı anladım cnm

kızzzzzzzzz kahfeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile3
sen bu haline sukret kısssssssssssssss eski halin ne ole beaaaaaaaa
delikafadulden

Bende iyi sonuc verdı ama canım sakın cok yapma doktor öle dıınce ben elim burnumda gezdım sureklı masaj sonra bıraz abartmısım:)şişti burnum bi ara.Sonra öğrendımkı doktorumdan gunde 2 kere 10 dk bunu gecmesın sakın ve hırpalayacak derecede bastırma canım.;)

benim doktorum sa günde 3 yada dört kere 3 yada dört dakika demişti.yok abartmam ben hatta bazen unutuyorum. yaaa.ama en az iki kez yapmadan geçmiyorum

sence bnim eski halim nasıl yorum yapman mümkünmü.herkez boşuna ellettin diyor ama bariz kemerim vardı

gordum canım seninde eski burnunu ...
kızlar inanın kimsenin eski burnuna gereksiz iltifat etmeyi istemiyorum cunku eski burunlar son derece itici o halinizde guzelmiş diyemiyorum niye ellettinki diyemiyorum cunku gercek ayan beyan gozume giriyor ve berbatlar benimkide dahil kafamçokkarıştı

seninkide ole canım eski burun gercekten kotu bence iiyiki yaptırmıssın ...

aha yine geldi bu beni güldürmeyeee

ay bide dioki suanki burnum dusuk eski burnunu cok capuk unutmuşa benziosun kızım su içerken bardaga takılıyodur eskiyken eskisidelikafadulden su halin ona bin basar beeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

.çook gerçekçisin kraliçe teşekkür edri m içim rahatladı.. yani hani bazıları diyoya sen takıntılısın falan.yoo aslında bu burunlar tam ameliyatlık burunlarmış.en azından eskisini aratacak kadar kötü burunlar olmicak bn öyle düşünüyorum

.çook gerçekçisin kraliçe teşekkür edri m içim rahatladı.. yani hani bazıları diyoya sen takıntılısın falan.yoo aslında bu burunlar tam ameliyatlık burunlarmış.en azından eskisini aratacak kadar kötü burunlar olmicak bn öyle düşünüyorum

tabiki tatlım ya ben bile ole gittim ameliyata dedim ne olursa olsun butun riskleri alıyorum gozu kapalı gidiyorum katlanırım sonuca dedim ...
bu halinden daha kotu bi hale sokmayacaklarına eminim en azından dedim ...
işte ben goruyorum bazen resim yorumlarında işte eski burnunda guzelmiş gerek yokmuş falan filan gorunen koy klavuz istemez canım bariz belli itici oldugu belki o arkadaslarda kendilerince kırmamak adına belki ufak bi jest vermek için ole diyolardır ...
ama ben diyemicem cunku sorunsuz bi burunu doktorlar bile ellemez ...
ve sorunsuz olsa bi insan ameliyata kalkışmaz ben her zaman soyluyorum biz burunlarımızı yaptırmakla sadece fiziki degil ruh saglıgımızı onarmış olduk ... :lepi:

ay bide dioki suanki burnum dusuk eski burnunu cok capuk unutmuşa benziosun kızım su içerken bardaga takılıyodur eskiyken eskisidelikafadulden su halin ona bin basar beeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yaa evet bardağın içine giriyodu hatta. benim dr çok geyik bide şimdi gitsem çatsam eski resimlerimi açar anca bu kadar oldu der kaydirigubbakcemile3 ben ameliyatı annemlerden de habersiz oldum, çünkü kendisi çok paniktir. tek eşim gördü yani eski halini unuttun dır dır ediyosun diyo o da.laelaelaelaelae

Back
X