- Konu Sahibi kahvekolik
evet insan spastik gibi oluyor sanki alnının ortasından burun fırlamış gibi -tatlicadiarzu-canım kendini tanıyamamanın nedenı bence şişlikler.Doktorum bana demıstıkı "bandajını acıorum,sakın korkma gözlerin birbirinden ayrılmıs gıbı gelecek,bu şişlikten ve gecıcıdır".Gercektende öle oldu.Belkide senınde kendıne garip gelmenın sebebı budur.Doktor solemese bende belkıde bulamazdım nedenını.Alla alla yuzumde garıplık var dıyıp nerde garıplık olduunu çözemeyebılırdım.Ama doktor soleyınce anladım.Gercekten gözler bırbırınden ayrılmıs gıbı oluyor.Sendekımı bumu acaba canım?
arkadaşlar masaj hakkında bilgisi olan varmı yaaa bu masaj düzenli yapılırsa şişlerin inmesinde etkilmi ?? nasıl yapmak gerek.bana doktorum başparmağım ve işaret parmağımla burnun iki yanından aşağıdan yukarıya doğru sıvazlattırıyor bu masajmı oluyor..yoksa her doktor faklı masajmı veriyor.ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum ama şimdilik değişen hiçç bişey yok.
benim dr um masaj vermedi gerek yok dedi, ya ne diycem hani insanlar bazı dönemlerde şiş olur ödem var derler de maydonoz, kiraz sapı falan kaynatıp içerler ya, acaba biz de denesek ödemi atar mıyız? yada bunun bi ilacı falan var mı ki?