- Konu Sahibi kahvekolik
hadi ben kaçtım kızlar sofra hazırlıycam. öptüm iyi geceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence nisan dügün gibi önemli günlerden en az 3 ay önce ameliyat olmaniz daha mantikli...2-3 haftada fazla birsey degismes morluklar olabilir burun cok sis olabilir canim...
çok teşekkürler kıslar paylaşımlarınız için.. ewett bnde nişandan önce olsun die doktorumu aradım hemen eylulde yapalım die ama sora tekrar aradım wasgectiğimi söledim nşşandan sora olcam ve düğünde aralıkda uffffffff aralığı en asından ocağa almaya calışcam ki morluklar şişlikler bırasda olsa insin geçsinnn... sözlüm bilmio estetık ıcın olcagımı sağlığım için dedım ki haksızda sayılmama o hernekadar fiziksel sağlığım die bilsede bn ruh sağlığım için olcam çünkü kendimi kötu hıssedıorum... nesse ufffff.....
kahwekolık bnde yenı bakabıldım fotolarına ve gerçekten eskiye göre kesinlikle süper olmuşş farkedilmemesi nie oldun denilmesi sadce kıskançlık olur bncee başkada bişe olamass... iikide olmuşsunn sadce ucunu hafif kaldırtman daa küsel gösterir seni die düşünüorum ama tabi senin düşüncen önemli olan.... beenmediin bu burnun bile gayeett güzellll...
yaf geyigi yine kacırmısım yaff
kahvekolik doktorun kimdi senin bu arada?
kızlar 28 hazirnda amlyt oldum ben alcılr cıktıktn snra burnm inmye başladı tatle gittim geldim snra burnm şişmeye başladı doktra gittim incek dedii ama inmiyo burnm sizce iner mi ilk başta küçldü ilk 15 gün snra şişti
ebrucum o kadar kötü değil de adama demezler mi bunun için mi bıçak altına yattın diye? ooooff of, bayrama kaldı 3 hafta o zaman benimki hayatta inmez
Sislikler ilk 2-3 gunde maksimum oluyor benim ki o kadar cok sistiki gozlerim kapandi resmen sonra 2 -3 gunde tamamen kayboldu:) arnika kullandim :) ......