iliklerin abuk inmesi iin ne yaplr, iliin ilik olduu nerden anlalr?

bence nisan dügün gibi önemli günlerden en az 3 ay önce ameliyat olmaniz daha mantikli...2-3 haftada fazla birsey degismes morluklar olabilir burun cok sis olabilir canim...

çok teşekkürler kıslar paylaşımlarınız için.. ewett bnde nişandan önce olsun die doktorumu aradım hemen eylulde yapalım die ama sora tekrar aradım wasgectiğimi söledim nşşandan sora olcam ve düğünde aralıkda uffffffff aralığı en asından ocağa almaya calışcam ki morluklar şişlikler bırasda olsa insin geçsinnn... sözlüm bilmio estetık ıcın olcagımı sağlığım için dedım ki haksızda sayılmama o hernekadar fiziksel sağlığım die bilsede bn ruh sağlığım için olcam çünkü kendimi kötu hıssedıorum... nesse ufffff.....

kahwekolık bnde yenı bakabıldım fotolarına ve gerçekten eskiye göre kesinlikle süper olmuşş farkedilmemesi nie oldun denilmesi sadce kıskançlık olur bncee başkada bişe olamass... iikide olmuşsunn sadce ucunu hafif kaldırtman daa küsel gösterir seni die düşünüorum ama tabi senin düşüncen önemli olan.... beenmediin bu burnun bile gayeett güzellll...

çok teşekkürler kıslar paylaşımlarınız için.. ewett bnde nişandan önce olsun die doktorumu aradım hemen eylulde yapalım die ama sora tekrar aradım wasgectiğimi söledim nşşandan sora olcam ve düğünde aralıkda uffffffff aralığı en asından ocağa almaya calışcam ki morluklar şişlikler bırasda olsa insin geçsinnn... sözlüm bilmio estetık ıcın olcagımı sağlığım için dedım ki haksızda sayılmama o hernekadar fiziksel sağlığım die bilsede bn ruh sağlığım için olcam çünkü kendimi kötu hıssedıorum... nesse ufffff.....

kahwekolık bnde yenı bakabıldım fotolarına ve gerçekten eskiye göre kesinlikle süper olmuşş farkedilmemesi nie oldun denilmesi sadce kıskançlık olur bncee başkada bişe olamass... iikide olmuşsunn sadce ucunu hafif kaldırtman daa küsel gösterir seni die düşünüorum ama tabi senin düşüncen önemli olan.... beenmediin bu burnun bile gayeett güzellll...

sağol canım. nişandan sonra vakit kaybetmezsen aralığa baya düzelirsin, yüzündeki morluklar ve şişlikler max 2 haftada kaybolur zaten.

yaf geyigi yine kacırmısım yaff :D

kahvekolik doktorun kimdi senin bu arada?

evet kaçırdın kraliche formundaydı yine. tuğrul maral canım , gidilmemesi gerekenler listene ekleyebilirsinyerimseniben

benımde doktorum tuğrul maral kızlar...ya 4 ay oldu iki kaşımın ortası hala şiş yaa incelmedi gitti nolcak kızlar yaaa çok huzursuzum mutsuzum:gitme:

Eklentiler

• $wuw.webp
    $wuw.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 114
merhaba kızlar,
22 agustosda burun amelıyatı olucam hem kemık egrılıgı vede burun etlerım yakılcak onun yanısıra burun estetıgıde olucam ama ben cok korkmaya basladım yazılanları okuyunca ıs yerımden sadece bır hafta ızın aladıldım o hafta ıcerısınde suratım duzelmezse dıe cok korkuyorum suratımda morlukların cabuk gecmesı ıcın napabılırım bana bu konuda bılgı verırsenız cok sevınırım..

kızlar 28 hazirnda amlyt oldum ben alcılr cıktıktn snra burnm inmye başladı tatle gittim geldim snra burnm şişmeye başladı doktra gittim incek dedii ama inmiyo burnm sizce iner mi ilk başta küçldü ilk 15 gün snra şişti

ben ameliyat olalı 9 gün oldu alçılarım çıkalı ise 2 gün yazılarınıza bakıyorum eski baya şimdi bi düzelme var mı nolur içimi rahatlatıcak bişey istiyorum çünkü yamukluk aynen duruyo gibi hiç bi değişikliği yok burnumn deliklerindede yamukluk duruyo gibi doktoruma sordum şişlikten dolayıdır dedi ama ben tatmin olamıyorum lütfen yardımcı olun kendmi çok garip hissediyorum şişkinlikten dolayı burnumun ucunu hala hissedemiyorum ama geçiceğini bilsem katlanıcam ama geçici mi bu durum 1 veya 6ay geçirdikten sonra bi değişim oluyomu burnum hala yamukmu yoksa şişlikten dolayımı öyle lütfen benim gibi oalyı yaşayanlar ve düzelenler veya düzelmeyenler cevap versin şuan çok ihtiyacım var :S

Sislikler ilk 2-3 gunde maksimum oluyor benim ki o kadar cok sistiki gozlerim kapandi resmen sonra 2 -3 gunde tamamen kayboldu:) arnika kullandim :) ......

kendimi michael jackson gibi hissediyorum şiş ama bi garip yani benzetmediğim kimse kalmadı :) gülüyorum ama moralimi çok bozuyo çünkü estetik bi kaygıyla yaptırmadım eğrilik vardı düzeltildi dıştanda içtende ama dıştan hala var gibi sizce normalmidir :S

arkadaşlar bende 2.burun ameliyatımı olalı 2 sene oldu.birinci ameliyattan sonra şişlikler inmediği için tekrar ameliyat olmuştum.ama 2 ameliyattada aynı şişlikler 2 yıl olmasına rağmen halen inmediği için bugün doktoruma gittim.doktorum ewet halen şiş burnun inmemesi de derinin kalın olması dedi.tekrar ameliyat etmemiş sonucu değiştirmez ama steroid iğne yaparak burnunu incelteceğiz ve şişlikleri gidereceğiz dedi.03.01.2013 gününe randevu verdi.umarım bu kez hüsrana uğramam.:43:

Arnika krem kullandim :) resmimi gorseniz korkardiniz2. Gunun sonunda gozum bile neredeyse sislikten kapandi 3. Gun sonunda basladik surmeye 3 kez gunde surunce 2 gunde Indi:::)))) insallah size de sifa olur.....

Back
X