İlimonn da HAMİLE İlimon Daaaa :))))

hayırlı uğurlu olsun her anın sağlıkla mutlulukla geçsin inşallah bebeğini kucağına sağlıkla almanı dilerim.

yok canım öyle olsa keşke ama değildir Yüce Allahım inşallah sağlıcakla çocuğunu kucağına almanı nasip etsin

yok canım öyle olsa keşke ama değildir Yüce Allahım inşallah sağlıcakla çocuğunu kucağına almanı nasip etsin

benımde az once kahverengı akıntım olmuş. yerleşmeden olabılırmış.Amin çok tesekkur edıyorum sağolasın

benımde az once kahverengı akıntım olmuş. yerleşmeden olabılırmış.Amin çok tesekkur edıyorum sağolasın

Arkadşım hayırlı olsun,inş sağlıklı bir şekilde Rabbim kucağına almayı nasip etsin :)
isteyen herkese de Rabbim hayırlısıyla bebişler nasip eder inş:)

canım hayırlı uqurlu olsun qozun aydın darısı benım basıma yuce rabbım butun evlat ısteyen kısılere nasıp etsın bu duyquyu

stres yapıp kendınıde bebısınıde üzme annelık duyqusunun tadını cıkar

hamıle kalmak ıcın neler denedın neler yaptın bızımle paylasırmısın bızede paydalı olmus olur belkı denedıklerın

Canımm çok sevindim İnşallah sağlıkla alırsın kucağına annelik duygusu bambaşkaymış bende hastaneye gittim bugün kalp atışlarını duyduk ilk defa 7 hafta 4 günlük olmuş senelerdir kan alınınca bayılan ben bebeğimin kalp atışlarını duyduktan sonra kan aldırdım ve yürüyerek çıktım gittim Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin canım seninde sağlıklı haberlerini alırız inşallah ayyyyy çok sevindiiimmmmmmm

Allah tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gözünüz aydın olsun şükürler olsun rabbım güldürmüş yüzünüüzüü adınıza çok sevindım allh kucagınıza da almaı nasıp etsın ınsallh tebrıkk edıyrmm saglıklı bır gebelık dılıyrm

Kızlar daha yeni hamilerim ama 3 gündür adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor ve açık kahve akıntım var lütfen yardım ne diyosunuz

slm kız ılımon bu foruma ılk gırdıgım gunlerde geyık muhabbetı topiğine yazısıyoduk ara sıra senle...
ınan cok sevındım hamıle olduğuna rabbım sağlıkla kucagına almayı da nasıp etsin inşaallah..

canım yazını tesadüf gördüm ve çokkkkk sevindim..maşlahhhRabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin..canım benim içinde dua et..ameliyat sonrası farklı bişler yaptınmı? bende bekliyorum inşlhh bende güzel haberler veririm...

slm canım gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşbenimde bat 2siydi aynı zamanda doğacak bebişlerimiz allah izin verirse benimde yavş yvş midem kötüleşiyo artık yediklerim zehir gibi oluyo midemde çabucak hafif bi şekilde geçiririz inş

Sevgili Arkadaşlar merhaba. ben dün düşük yaptım arkadaşlar. uzgunum ama yapacak bişey yok Allahım tekrardan nasip eder ınsallah üzgünüm

düştü bebegım daha dun. kendı kendıne durup dururken. suan kanamam var hala... neden boyle oldu bılmıyorum. doktor belkıde bebegın hastaydı ve durmadı düştü dedı doganın geregı. yanı dogdugunda ölcektı belkıde onun ıcın tutunamadı düştü dedi. kan uyuşmazlıgıda cıktı. onun ıcın iğne yaptılar. ne oldugunu anlayamadım. bir var bir yoktu

canım yaa co uzuldum.. allahım sabır versın sana canım benımın..inşaallah çok beklemeden tez zamanda yenıden tadarsın bu duyguyu

Sevgili Arkadaşlar merhaba. ben dün düşük yaptım arkadaşlar. uzgunum ama yapacak bişey yok Allahım tekrardan nasip eder ınsallah üzgünüm

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..Allahım tekrardan nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…