hayırlı olsun Allah isteyen herkese verir inş. sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın:)
hayırlısı olsun canım.. ama silik cıkmışssa hamıle olabılrısın benımde tam cıkmamıştı cunku. hafıf kanaman gelmesı normal olabılır yerleşme kanaması olabılır dıyolar . hayırlısı olsun ınsallah
yok canım öyle olsa keşke ama değildir Yüce Allahım inşallah sağlıcakla çocuğunu kucağına almanı nasip etsin
yok canım öyle olsa keşke ama değildir Yüce Allahım inşallah sağlıcakla çocuğunu kucağına almanı nasip etsin
merhabalar arkadaşlar! bu ayın 2 sınde adet olmam gerekıyordu ve hala olmadım :) gebelık testı alıp yaptım çift çizgi cıktı yarında saglık ocagına gıdıp kan testı yaptırcam ... benı tanıyanlar bılırsınız rahımde perde vardı ve amelıyat olmuştum . arkadaşlar hem mutluyum,hem heyecanlıyım. aslında hamıle oluşuma pek sevınemedım bıle bı suru sorun yaşadık dıye. ama artık kımse umrumda degıl sadece eşim ve bebegım ıcın yasıyorum :) daha kayınvalıdelere soylemedık soylemıcemde. Arkadaşlar değişik bı duygu :) Allah her ısteyene nasip etsin:) benım bulaNTILAR BASLADI BILE BU ARADA:d sabahları 5 dk bulanıyo sonra geçiyo.. sizlerle paylaşmak ıstedım arkadaşlar :)
merhabalar arkadaşlar! bu ayın 2 sınde adet olmam gerekıyordu ve hala olmadım :) gebelık testı alıp yaptım çift çizgi cıktı yarında saglık ocagına gıdıp kan testı yaptırcam ... benı tanıyanlar bılırsınız rahımde perde vardı ve amelıyat olmuştum . arkadaşlar hem mutluyum,hem heyecanlıyım. aslında hamıle oluşuma pek sevınemedım bıle bı suru sorun yaşadık dıye. ama artık kımse umrumda degıl sadece eşim ve bebegım ıcın yasıyorum :) daha kayınvalıdelere soylemedık soylemıcemde. Arkadaşlar değişik bı duygu :) Allah her ısteyene nasip etsin:) benım bulaNTILAR BASLADI BILE BU ARADA:d sabahları 5 dk bulanıyo sonra geçiyo.. sizlerle paylaşmak ıstedım arkadaşlar :)
canım hayırlı uqurlu olsun qozun aydın darısı benım basıma yuce rabbım butun evlat ısteyen kısılere nasıp etsın bu duyquyu
stres yapıp kendınıde bebısınıde üzme annelık duyqusunun tadını cıkar
hamıle kalmak ıcın neler denedın neler yaptın bızımle paylasırmısınbızede paydalı olmus olur belkı denedıklerın
düştü bebegımdaha dun. kendı kendıne durup dururken. suan kanamam var hala... neden boyle oldu bılmıyorum. doktor belkıde bebegın hastaydı ve durmadı düştü dedı doganın geregı. yanı dogdugunda ölcektı belkıde onun ıcın tutunamadı düştü dedi. kan uyuşmazlıgıda cıktı. onun ıcın iğne yaptılar. ne oldugunu anlayamadım. bir var bir yoktu
Sevgili Arkadaşlar merhaba. ben dün düşük yaptım arkadaşlar.uzgunum ama yapacak bişey yok Allahım tekrardan nasip eder ınsallah üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?