- 29 Kasım 2018
- 698
- 1.165
- 33
- Konu Sahibi beylik1900
İşinize gelince Allah tabiBunu mu hakedıyorum yanı ölmeyi mi. bu konuyu ınsanlar okusa nolucak? admınlerın ne faydasna? ne kadar kotu bırısınız ya. Allah askına dedım ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşinize gelince Allah tabiBunu mu hakedıyorum yanı ölmeyi mi. bu konuyu ınsanlar okusa nolucak? admınlerın ne faydasna? ne kadar kotu bırısınız ya. Allah askına dedım ya
ben de munakasaya gırmek ıstemıyorum arkadasım. eger en ufak bır ıletısım hıssedersem ıkınızı de oldururum dedı. bu yalan degıl. ve ben bu konuya ıletısım kurmak ıstıyorum yazdım bunu gorur ve anlar. o yuzden Allah askına bana yardımcı olun. ben sılınebıldıgını dusunuyodum sonsuza kdr bu konu burda kalacak google da cıkacak dıye dusunmedımİşinize gelince Allah tabi“ölüm” tehdidi alıyorsanız savcılığa başvuran zira size şiddet gösteren bir adam ya da tehdit eden biri söz konusu değil. Olsaydı taaa konu basında söylerdiniz. Eşiniz (ki konu gerçekse) öğrenince sizi kapı dışarı edecek, nafaka da alamayacaksınız zaten diğer adam da sizi istemiyor. Tek derdiniz bu. Münakaşaya girmiyorum ama umarım konu silinmez. Hadi bye
Konuda defalarca esım ıkımızı de oldurecegını soyledı yazdm zaten okumamıssınız. nafaka fılan umrumda degıl. derdım olmemekİşinize gelince Allah tabi“ölüm” tehdidi alıyorsanız savcılığa başvurun hoş size şiddet gösteren bir adam ya da tehdit eden biri söz konusu değil. Olsaydı taaa konu basında söylerdiniz. Eşiniz (ki konu gerçekse) öğrenince sizi kapı dışarı edecek, nafaka da alamayacaksınız zaten diğer adam da sizi istemiyor. Tek derdiniz bu. Münakaşaya girmiyorum ama umarım konu silinmez. Hadi bye
hala okumuyolar mesajımı nolur sız de yardım edınBugün fazla iyimserim sanırım![]()
Acındırma kendini hadi şimdiKonuda defalarca esım ıkımızı de oldurecegını soyledı yazdm zaten okumamıssınız. nafaka fılan umrumda degıl. derdım olmemek
Ben acındırmıyorum gercekten oldurur esım tanımıyorsunuz.ölmemi istemiyorsanız Allah rızası ıcın konuyu kapattırın. gururlu olucam artık unutucam takıntı yapmıcam abuk subuk seyelrle ugrasmıcam soz verıyorum. cok utanıyorum nolur bana yardım edınAcındırma kendini hadi şimdi
Kimse burda senin ölmeni istemez
Ama ahlaksızlığa da ortak olmak istemez
O yüzden bence insan ol önce
Hepimizin duyguları var
Gidip abuk sabuk işlerle uğraşmıyoruz dimi
Duygu sömürüsü yapma şurda
Gururlu ol hayatta
Çocuğun var
Ona bak utan biraz
Yazıklar olsun sizin gibilere ya
Bide annesiniz siz
hayır eczaneden alıyorum bunun ıcın kıblemenıze gerek yokkı. recetesız de satılıyor bu ılac zaten. hem psikologa hem psikiyatrıste duzensız olarak gıdıyordum zaten. bırı 220 bırı 450 ?
Görmedi heralde adminlerBen acındırmıyorum gercekten oldurur esım tanımıyorsunuz.ölmemi istemiyorsanız Allah rızası ıcın konuyu kapattırın. gururlu olucam artık unutucam takıntı yapmıcam abuk subuk seyelrle ugrasmıcam soz verıyorum. cok utanıyorum nolur bana yardım edın
Tamam da ben yönetici değilim ki nasıl yardımcı olayım şikayet etsem en fazla yoruma kapanır. aileni yaşadığı yeri de ifşa etmişsin belki bu yüzden silebilirler o mesajı. Ama ben burada şimdiye kadar bir konunun silindiğine denk geldim o da çok kötü niyetli kişiler bir üyeyi ifşa ettikleri için silindi. Yine deya neden sılınmez dıyorsunuz Allah askına yardım edın acıl bır durum bu esım gorur google dan okur benı oldurur dıyorum o hapse ben mezara 2 yasındakı bebegım nolucak Allah askına acımasız olmayın cok pısman oldum yazdıklarımdan dıyorum ya
aynı fıkırdeyımAaa evet acımıyorum erkeklere
Seven kıymet verene değer vermezler
Sonra böyle olur
Konu gercek cocugum anasız babasız kalmasın dıye konununun kapanmasını ıstıyorum ben de zaten. sılınmesını.Ayrıca seni kınamıyorum ve açıkçası kim kimi öttürmüş kim kimi boynuzlamış kınayacak hakkı da kendimde görmüyorum. Her koyun kendi bacağından asılır. Kocan affedip seninle devam etmişken ben burada kocana acıyacak değilim. Konu gerçekse çocuğa yazık sadece
Nolur tum mesajları sılsınler konuyu kapasınlar. aılemı de ifşa ettim yalvarırım yardım edın ya tedavıme devam edıcem zaten.Tamam da ben yönetici değilim ki nasıl yardımcı olayım şikayet etsem en fazla yoruma kapanır. aileni yaşadığı yeri de ifşa etmişsin belki bu yüzden silebilirler o mesajı. Ama ben burada şimdiye kadar bir konunun silindiğine denk geldim o da çok kötü niyetli kişiler bir üyeyi ifşa ettikleri için silindi. Yine deMune yi etiketleyelim görünce bir cevap verir yardımcı olur belki. Gerçek olduğuna inanmak istemiyorum ama gerçeksen de git tedavine bak