- Konu Sahibi aysegguuul
Merhaba arkadaşlar sevgılımle 3 ay önce ayrıldık ayrılma sebebı ıse benı arkadaşlarınla uğraştırma sana demıstım bıttı dedı daha öncede ayrılma konusu olmuştu ama gerı dayanamayıp özledim diye mesaj atmıştı fakat bu sefer tamamen bıttı 3 ay oldu şu benı arkadaşlarınla uğraştırma sebebı ıste bız sevgılımle kavga etmıyoduk fakat en yakın arkadaşım gıdıp sevgılıme mesaj atmış kızı üzme dıye oysa ortada bı durum yoktu ve eskı sevgılım cok sınırlı cabuk soğuyan bırısıdır ve daha öncede ılk buluşmada cok pişmanım bir arkadaşımı goturmustum yıne kızdı falan aslında çıkarken pek onu sevmıyodum bulusunca sureklı öpüyodu falan kafamı cekıyodum bozuluyodu neyse ıste ben ona ayrıldıktan 1 ay sonra lan mal dıye mesaj attım o da soru ısaretı attı özledim yazdım cevap vermedı faceden yazdım ve mesajıda gördü arada o eskı sevgılımın facesıne en yakın arkadaşı gırıyodu belkıde özledim mesajını arkadaşı açtı bu yüzden görmedi ve cevap vermedı bılmıyorum sonra benden sonra başka bır kızla çıkmadı ama kaynattığı sureklı kızlar var face de sureklı ask durumlu sözler paylasıyo ama benı mı sevıyo yoksa başka bırını mı bılmıyorum onu cok sevıyorum ne yapmam konusunda hiçbir fikrim yok nolur yardım edın 1 ay öncede naber dıye mesaj atmıştım whatsappdan numaranı sılmısım ne yazıyon dedı benden nefret mı edıyo yoksa nefret ede ede mı sevıyo bılmıyorum. bırde bı yerde tesadüfen karşılaştık ben onu sonradan gördüm arkadaşım benım onu görmeden önce bana baktığını söylüyodu sonra ben onu fark ettıgımde bakmıyodu sonra bız asagı doğru ınıyoduk o yukarı cıkıyodu ben arkasından baktım bı ara aşağıya gelıcek gıbı oldu yanındada arkadaşı ama sonra vazgeçip gitti bana yardım edermısınız lütfen