• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki başlangıcı

betulzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
81
5
16
Elazığ
merhabalar. benim size sormak istediğim şey sevgililik süreci ile ilgili. diyelim 3-4 aydır hoşlandığınız bir çocuk size cıkma teklif ediyor niyetinin ciddi oldugunu soyluyor ama mutedeyyin birisi elele tutuşmuyorsunuz ve siz çift oldugunuzun da bilinmesini istiyorsunuz. ilk haftada yüzük takar mısınız?

erkek mi istiyor çift olduğunuzun bilinmemesini
pek anlamadım ben :44: biraz daha açık anlatsanız

sadece ho$laniyorum diye yuzuk takmam
yuzugun amaci elele tutu$mak içinmi

yuzuk takildiginda ne anlama gelecek onu anlamadim ben
aileler bilecekmi mesela ?

KAÇ YAŞINDA OLDUĞUNUZU MERAK ETTİM İLK BAŞTA?

El ele tutuşmak için mi yüzük mü takacaksınız? ne alaka....

O nedir yani ilk haftada neyin yüzüğüdür o :S Acelecilik hem kadına zarar verir hem de erkeği korkutur böyle biline :34: Zatn ciddi düşünüyorum demek de nedir hala anlamış değilim. Hemen evlenecek haliniz yok ya değil mi? Zamanla her iki taraf da birbirini tanır ve ciddiyeti belli olur... Tadına vara vara ilişki sürdürmek gibisi yok bence...:31:

kusura bakmayın uzun yazamıyorum. şimdi açıklayayım. uzun zamandır aynı ortamda olan iki arkadaş birbirlerinden hoşlanıyor ve görüşmeye başlıyorlar. elele tutuşmuyorlar ama kız ilişkileri olduğu çevresi tarafından bilinsin istiyor sanırım ve madem yanyana çok samimi durmuyoruz en azından yuzuk takalım ki görüştüğümüz anlaşılsın gibi düşünüyor sanırım. erkeğin ailesi biliyor ama çok yeni bir ilişki.

21 yaşındalar henüz. sözkonusu kişi ben değilim konu kardeşim. ben 2 çocuklu bir anneyim:)

Son düzenleme:
kusura bakmayın uzun yazamıyorum. şimdi açıklayayım. uzun zamandır aynı ortamda olan iki arkadaş birbirlerinden hoşlanıyor ve görüşmeye başlıyorlar. elele tutuşmuyorlar ama kız ilişkileri olduğu çevresi tarafından bilinsin istiyor sanırım ve madem yanyana çok samimi durmuyoruz en azından yuzuk takalım ki görüştüğümüz anlaşılsın gibi düşünüyor sanırım. erkeğin ailesi biliyor ama çok yeni bir ilişki.

Millet salak değil ya .uzun süre kimi birlikte görseler her kes şüphelenecek.ki millet havadan nem kapıyor.hiiiç merak etmeyin.yüzük çok saçma.o kız yarım akıllımı,?ne yüzüğüymüş .erkeği kendine bağlamanın diğer adımı oluyor.elinden kaçırmamak için olsa gerek.

bence gereksiz
karde$ dedigin erkek karde$inmi
cevabiniz evetse o kizdan uzakla$sa iyi olur :)

evet erkek kardeşim. kız tavırlarıyla kardeşimin hoşuna gitmiş ben de begendim hatta kardeşimin onu düşünmesine ben neden oldum belki de. şimdi görümcelik yapmak da istemiyorum. sonucta kardeşim yıllarca kimseyle çıkmadı ilk kez boyle birşeye niyetlendi önyargılı olmak istemiyorum ama kardeşime erken olduğunu söylemeli miyim?

Madem istiyor taksın sıradan bir yüzük. Ama aile içinde ciddi bir yüzük istiyorsa henüz erken. Kendi aralarında taksınlar madem :44:

21 yaş için çok erken bir durumki daha birbirlerini tanımadan böyle bir şey düşünmemliler bana göre.

Yüzük fikri çok mantıksız. İlişki sürecinde elini bile tutturmayan insanla evlilik olmaz.
İnanmıyorum o kadar da medeniyet dışı olmamalı yani.
Bu ne canım ? Banka kuyruğundaki birini çekip elini tutmuyorsun sonuçta.
Sevdiğin adam o senin. Pes .

Yüzük fikri çok mantıksız. İlişki sürecinde elini bile tutturmayan insanla evlilik olmaz.
İnanmıyorum o kadar da medeniyet dışı olmamalı yani.
Bu ne canım ? Banka kuyruğundaki birini çekip elini tutmuyorsun sonuçta.
Sevdiğin adam o senin. Pes .

canım önce de dediğim gibi ikisi de bu konuda islami duyarlılığa sahip. sevmemek değer vermemek değil bu. zaten elele tutuşmamaları değil mesele.

Bi de şu var kızın tarafından da bakmak gerek: Çocuğa güvenmediği için beni ya bırakırsa korkusuyla da bunu yapmış olabilir. Kızın kendini bir erkeği tavlamaya adamış olması, terkedilme korkusu yaşaması da muhtemel...

yani kardeşinde bir tuhafmış ki canım senin. kızla yeni tanıştı flört etmeye başladılar anladık amenna. ama anladığım kadarıyla kızın elini bile tutmuyor ama sırf kız bilinsin istiyor diye kızın yüzük takma fikrine sıcak bakacak kadar düşünüyor. bence kız o kadar bilinsin istiyorsa ailesine yakın çevresine anlatır. ee erkek kardeşin sizlere zaten anlatmış bi şöyle 8-10 ay geçsin tamamen bi tanısınlar gerekirse aile arasında söz takılır yani. benim 2. senesi bitecek bi ilişkim var hala ara ara bilmediğimiz yönlerimiz çıkıyor yani. ayrıca okulları varsa onları bitirsinler. benim sevgilim okulumun bitmesini bekliyormuş sözde :9::9: daha ortada ne bi teklif ne bir şey gerçi ama . bizim bu kadar zaman olmasına rağmen ailelerden birkaç kişi arkadaşların bir kısmı bilir . fazla elaleme dümbür düdük etmeyi istemedik açıkçası. az daha beklesinler benim tavsiyem

Back
X