- 24 Haziran 2011
- 23.556
- 49.199
- 798
- Konu Sahibi tazegelincik
-
Merhabalar
Kocanızla veya sevgilinizle ilşkinizi sorgulamak ve düzeltmek için burda tavsiye edilen bir oyun vardı adını hatırlayan yardımcı olabilirmi?
Ben şimdi sipariş verdim valla :) Bakalım ne zaman gelecek, güzelse memnun kalırsak yazarım. Sanki sadece eşle değil de herkesle oynanabilecek bir şey gibi duruyor,bir nevi doğruluk cesaretlik oyununa benziyor sanki.
Bi ara bende alacaktim ama nerden siparis edecegimi bulamadim.Ben şimdi sipariş verdim valla :) Bakalım ne zaman gelecek, güzelse memnun kalırsak yazarım. Sanki sadece eşle değil de herkesle oynanabilecek bir şey gibi duruyor,bir nevi doğruluk cesaretlik oyununa benziyor sanki.
Eşimin korkusunu biliyorum,sorsam kesin onu söyler. Bize bir şey olursa kızımız ne yapar diye benim ilginç bulduğum bir korkusu var. Hatta bu yüzden kilosuna bile dikkat etmeye çalışıyor.doğruluk cesaret değil de
mesela eşinin korkularını hiç sordun mu? biliyor musun?
ben sormamışım mesela...
bir de bi liste gibi bi şey var
bi kağıda küçük isteklerini yazıyorsun bir yere asıyorsun
bi isteği gerçekletiren yanına imza atıyo
biz çok kullandık o listeyi, hala duruyo evde, çocuklar bile istek yazıyo ona :)))
mesela kızım "haftasonu dışında bi gün okula gitmemek istiyorum" yazmış, göndermemiştik :))))
Kendi sitesinden aldım, yarın sabah kargoya vereceklermiş telefonla da sordum. :)Bi ara bende alacaktim ama nerden siparis edecegimi bulamadim.
siz nerden siparis verdiniz.
Eşimin korkusunu biliyorum,sorsam kesin onu söyler. Bize bir şey olursa kızımız ne yapar diye benim ilginç bulduğum bir korkusu var. Hatta bu yüzden kilosuna bile dikkat etmeye çalışıyor.
Kızının isteği ne tatlıymış :) Sipariş verdiğime pişman değilim ya ben onu arkadaşlarımla da oynarım,eşimle zaten oynarım :)
Hadi ya,öyle kurallar da mı var :) Ama biz oyun oynamamıştık sadece öyle büyük bir korkusu olduğunu biliyorum.he he heeee
onu söyleyemez işte
çünkü o soruya çocuklarla ilgili cevap vermek yasak (oyun kurallarında yazıyo, çünkü herkes sorudan kaçmak için çocuğuma birşey olması diyormuş)
benim eşim de öyle demişti ilk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?