İlişki düzeltme oyunu

Merhabalar
Kocanızla veya sevgilinizle ilşkinizi sorgulamak ve düzeltmek için burda tavsiye edilen bir oyun vardı adını hatırlayan yardımcı olabilirmi?

ben aldım da oynadım da
kuralları çok uzun, karışık fakat öyle ben zaten o soruları soruyorum gibi değil
her şeyden önce birbirimize zaman ayırıp, güzel sohbetler yaptık yani
benim çok hoşuma gitmişti, hatta eşim bile önce bu ne beeee deyip sonra gayet hoşlanmıştı

sonra bir arkadaşıma vermiştim
o da eşiyle kavga etmişti :))) konu açmıştım burda
sonra onlar da uzlaştılar Allah'tan ve sonra bana teşekkür etmişti
kendi de aldı ama onun aldığı benimkinden güzel
kısa kullanım kılavuzu gibi birşey varmış üstünde
benimkinde yoktu

Ben şimdi sipariş verdim valla :) Bakalım ne zaman gelecek, güzelse memnun kalırsak yazarım. Sanki sadece eşle değil de herkesle oynanabilecek bir şey gibi duruyor,bir nevi doğruluk cesaretlik oyununa benziyor sanki.

Jiwsa yerine al da tabu oyna. Çok amerikanvari geldi. Beni mutlu etmek için vazgeçtiğin bilmem ne bilme ne... Benim koca takmaz bile böyle şeyi.

Ben bi sise cevirmece biliyom
Sira kendine gelen soyunuyor
Ama iliski super duzelir bak bi deneyin bence

Ben şimdi sipariş verdim valla :) Bakalım ne zaman gelecek, güzelse memnun kalırsak yazarım. Sanki sadece eşle değil de herkesle oynanabilecek bir şey gibi duruyor,bir nevi doğruluk cesaretlik oyununa benziyor sanki.

doğruluk cesaret değil de
mesela eşinin korkularını hiç sordun mu? biliyor musun?
ben sormamışım mesela...
bir de bi liste gibi bi şey var
bi kağıda küçük isteklerini yazıyorsun bir yere asıyorsun
bi isteği gerçekletiren yanına imza atıyo
biz çok kullandık o listeyi, hala duruyo evde, çocuklar bile istek yazıyo ona :)))
mesela kızım "haftasonu dışında bi gün okula gitmemek istiyorum" yazmış, göndermemiştik :))))

Jiwsa için konu açılmıştı bir defa, konu sahibi arkadaşına tavsiye etmiş, arkadaşı kocasıyla ciddi kavga etmiş oyun sırasında bir cevap sebebiyle, pişmanım diyordu.

Bence de twister ilişki geliştirme açısından daha başarılı bir oyun. O olmadı kokoloji oldu, bilinçaltı cevaplarının açıklamalarına takılmadan güldünüz eğlendiniz keyifli vakit geçirdiniz o da olumlu.

Oyun dediğin keyifli vakit geçirten, güldüren eğlendiren bir şeydir bana göre. Kendine zeka geliştirme, ilişki kurtarma vs. Gibi ciddi misyonlar yükleyen, o şekilde pazarlanan, görevmiş gibi oynatılan oyunların amaca hizmet ettiğine pek inanmıyorum.

Bi ara bende alacaktim ama nerden siparis edecegimi bulamadim.
siz nerden siparis verdiniz.

Eşimin korkusunu biliyorum,sorsam kesin onu söyler. Bize bir şey olursa kızımız ne yapar diye benim ilginç bulduğum bir korkusu var. Hatta bu yüzden kilosuna bile dikkat etmeye çalışıyor.
Kızının isteği ne tatlıymış :) Sipariş verdiğime pişman değilim ya ben onu arkadaşlarımla da oynarım,eşimle zaten oynarım :)

Ben sözlüme ölsem oynatamam aksine daha önce bir başka oyun oynayalım dedim daha ilk soruda off puf sıkıldım yeter dedi kalktı gitti ahahah :)

he he heeee
onu söyleyemez işte
çünkü o soruya çocuklarla ilgili cevap vermek yasak (oyun kurallarında yazıyo, çünkü herkes sorudan kaçmak için çocuğuma birşey olması diyormuş)
benim eşim de öyle demişti ilk :))))

Hadi ya,öyle kurallar da mı var :) Ama biz oyun oynamamıştık sadece öyle büyük bir korkusu olduğunu biliyorum.
İyiymiş ya merak ettim bak şimdi

Ben bunu nasil hic duymadim
Bilmedigim bes vakit namaz sanirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…