Iliski esnasinda erkegin wc ye gitmesi

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Eşimle bu sabah ilişkiye girdik.
Akşamdan biraz canımız istemişti ama kızım huysuzdu ve biz istekli bir şekilde uyuduk.
Sabah hadi dedi biraz ön sevişme yaşandı 5 dk kadar. Sonra wc ye gitti, idrarı geldiğini söyledi. Ve ben ilişki esnasında onda beyaz sıvı gördüm, boşalıp öyle mi yanıma geldin dedim, hayır dedi, erken boşalıyordu bir dönem. Son zamanlarda olmuyordu. Sabah idrarını yapınca daha uzun sürdüğünü söylüyor. Ama o beyaz sıvının ne anlama geldiğini bilmiyorum. Akşamdan kalma bir sıvı mı acaba? Ama rengi beyazdı, boşalıp gelmediğini iddia ediyor ama hiç sanmıyorum.
Fikirleriniz neler kızlar?
Teşekkür ederim.

Beyaz sıvı nedir bilemem ama benim eşimde sıkışık şekilde ilişkiye girdiğimizde, keşke önce lavaboya gitseydim böyle hiçbir şey anlamıyorum,zevk alamıyorum falan diye kendi kendine kizar. Ve evet aynen lavabodan sonra ilişki suresi uzadığını savunur oda

Şeffaf gibiyse zevk sıvısıdır. Öyle birşey olsa neden saklasin ki?
Daha öncesinden lavaboya gitmesi çok normal.

Şeffaf gibiyse zevk sıvısıdır. Öyle birşey olsa neden saklasin ki?
Daha öncesinden lavaboya gitmesi çok normal.
Şeffaf değildi rengi beyazdı ama o sıvı bende gelmiş de olabilir. Daha önce yaşamadığım için size sorayim dedim.

Bence boşalıp gelse yanınıza ereksiyonu kaybetmiş olurdu ordan anlardınız. Ve sonra tekrar sertleşmesi zaman alırdı. Belki erkem boşalmamak için mast yapıp boşalıp gelmiştir. Bence bu kötü bir şey değil. Utanmıştır utandırmayın

Onu benim yanımda da yapabilirdi. Sonuçta kari kocayiz öyle değil mi?

Son düzenleme:
Daha uzun sürsün diye genelde bizde de oyle olur ama beyaz siviyi pek anlayamadim.
Sperm gibi bosey miydi ?

Erken boşalıp size mahçup kalmamak için lavaboda boşalıp gelmiş olabilir. Zevk suyu beyaz değildir. Ve yanlış anlamayın sözüm size değil ama ben kendim ilişki sırasında ne ben lavaboya giderim ne eşimin gitmesine izin veririm bana iğrenç geliyor. Ya başlamadan gitsin ya da iş bitince.

Erkeklerden gelen iki tane sıvı varmış.
Bir tanesi meni kokulu yapışkan bilmeyen yoktur sanırım.
Diğeri ise mezi daha az beyaz kokusuz ve kaygan

Menide Gusül abdesti almak gerekiyor, Mezide ise Sadece yıkanmak yetiyor. İlmihalde okumuştum.
Gene uyandığından sonra olduysa, mezi olmuş olabilir, bizi Anadolu da buna rüyada rüyalanmakta diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…