- 27 Kasım 2018
- 270
- 214
- 53
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Teşekkür ediyorum ikinize zarif yorumunuz için teşekkür ederimAlışkın olmadığınız için garipsemiş olabilirsiniz fakat ilişki anında yapılanların yanında argo çok masum kalıyor. Rahatsız olduysanız mutlaka söylemelisiniz, ama normal olduğunu belirteyim tekrardan.
Tabiki söylemelisiniz..Arkadaşlar merhaba. Hepinizden özür dileyerek yazıyorum ama bu durum beni rahatsız ettiği için sizden fikir almak istedim. Eşim ilişki esnasında “fahişem” dedi. O Anı bozmamak için sustum ama sonrasında çok ağrıma gitti. Bu zamana kadar eşimin ağzından müstehcen söz yahut küfür duymuşluğum yok benim de öyle. Yani argo kelime dahi duymadım bu kelime hiç hoşuma gitmedi. Sizce abartıyor muyum. Ona söylemeli miyim
Erkek misinDirty talking ve küfür etmek sevilmesi gerekir bence asorun yok
Değilim erkek olsaydık keşke.Erkek misin
Yeni uye, dirty talking sevme uzerine cumle ve son of witch nickiDeğilim erkek olsaydık keşke.
Öğreniriz öyle mi, değil miYeni uye, dirty talking sevme uzerine cumle ve son of witch nickiiyle dusundum affet
tamam da bu kelimeler erkekği tatmin eder zaten o fahişe dediğin için fahişe olmuyorsun ki rol yapmak lazım arada ki zevk artsın bence yalandan da olsaErkekler nedense seviyor. Ben bunda art niyet ararım. Fahişem diyor ben buradan köle olduğumu anlarım. O zaman bu yakında bana or... Mda der. Kalt... Ğımda der. Bu adamın bilinçaltı pislikle dolu olduğunu düşünürüm ben. Bilmiyorum lki yanlış düşün0yorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?