Tıpta son adet tarihiniz baz alınır yumurtlamaya bakılmaz benimde tüp bebek günü belli ama hep son adetten hesap yapılıyor sizde ona göre hesaplayacaksınız sürekli.Selam kizlar. Son adetim 20 mart. Iliski 5 nisanda oldu. Ondan once kesinlikle olmadi eminim Nerden biliyorum cunku yumurtlama gunune gore iliskiye girdik.. gebelik var fakat son adet tarihimi baz aliniyo ozaman 5+4 gunluk hamile oluyorum benim hesaplarima gorede 3 haftalik hamileyim bu arada kese var. Bebek yok dediler bugun gittim hayal meyal belirlemis dediler. Diyorumki kucuk oldugu icindir diyorum. Iliski Gunum bu diyorum Anlatamiyorum. Utrasonlada uyumlu cikiyo aksi gibi son adet tarihimle . Ama imkansiz biz martta birlesme olmadi . Bu donguyu anlayamiyorum biturlu. Bilen biri varsa aciklayabilirmi. Simdiden tesekkurler
Herzaman son adet tarihin baz alınır ona göre hesap yapılır eşin mi birşey dedi yoksa sanamı tuhaf geliyor bu durum..Selam kizlar. Son adetim 20 mart. Iliski 5 nisanda oldu. Ondan once kesinlikle olmadi eminim Nerden biliyorum cunku yumurtlama gunune gore iliskiye girdik.. gebelik var fakat son adet tarihimi baz aliniyo ozaman 5+4 gunluk hamile oluyorum benim hesaplarima gorede 3 haftalik hamileyim bu arada kese var. Bebek yok dediler bugun gittim hayal meyal belirlemis dediler. Diyorumki kucuk oldugu icindir diyorum. Iliski Gunum bu diyorum Anlatamiyorum. Utrasonlada uyumlu cikiyo aksi gibi son adet tarihimle . Ama imkansiz biz martta birlesme olmadi . Bu donguyu anlayamiyorum biturlu. Bilen biri varsa aciklayabilirmi. Simdiden tesekkurler
Bu hic normal degil, ne demek yani iliski tarihini bildigi halde son adet tarihi mi baz alinirmis?Selam kizlar. Son adetim 20 mart. Iliski 5 nisanda oldu. Ondan once kesinlikle olmadi eminim Nerden biliyorum cunku yumurtlama gunune gore iliskiye girdik.. gebelik var fakat son adet tarihimi baz aliniyo ozaman 5+4 gunluk hamile oluyorum benim hesaplarima gorede 3 haftalik hamileyim bu arada kese var. Bebek yok dediler bugun gittim hayal meyal belirlemis dediler. Diyorumki kucuk oldugu icindir diyorum. Iliski Gunum bu diyorum Anlatamiyorum. Utrasonlada uyumlu cikiyo aksi gibi son adet tarihimle . Ama imkansiz biz martta birlesme olmadi . Bu donguyu anlayamiyorum biturlu. Bilen biri varsa aciklayabilirmi. Simdiden tesekkurler
Aaa yokHerzaman son adet tarihin baz alınır ona göre hesap yapılır eşin mi birşey dedi yoksa sanamı tuhaf geliyor bu durum..
Normalde bazı eşler bu durumları bilmediği için laf yaptığı olabiliyormuş bilmedikleri için.
Amaaaa çoğu kişi ilşkisinin nezman olduğunu bilmiyo tahmin edemiyor oyuzden en mantıklı tarih son adet tarihin oluyorr
Yani bebeği öğrendiğinde çoktan 1 aylık olmuş oluyor
Evet bende onu anlamaya calisiyorumm. Ama oyleymis malesf.Bu hic normal degil, ne demek yani iliski tarihini bildigi halde son adet tarihi mi baz alinirmis?
Aaa yokacikcasi benim derdim ne biliyomusunuz. Ama gulmeyin lutfenn cin takviminde erkek gosteriyo mart. Bende gunumu herseyimi bildigim icin planli gebelik yaptigim icin herseyi kiza uydurmaya calistim.2 tane oglum var.coksukur . 9 sene sonra bir de kizimiz olsun istedik . Tabi Allah bilir ... simdi hicbirsey tutmadigi icin herseyi oldurmaya calisiyorum. Hamileligim bile erkeklerdeki gibi bilmiyorum belli olana kadar kafayi
Heeee olabilir bende ilşki günümü biliyorum bende kız diye ayarladım çin takvimine göreeee baktımAaa yokacikcasi benim derdim ne biliyomusunuz. Ama gulmeyin lutfenn cin takviminde erkek gosteriyo mart. Bende gunumu herseyimi bildigim icin planli gebelik yaptigim icin herseyi kiza uydurmaya calistim.2 tane oglum var.coksukur . 9 sene sonra bir de kizimiz olsun istedik . Tabi Allah bilir ... simdi hicbirsey tutmadigi icin herseyi oldurmaya calisiyorum. Hamileligim bile erkeklerdeki gibi bilmiyorum belli olana kadar kafayi yiycem galiba
Kesinlikle ole once saglik tabiki Rabbim evlatlarimiza saglik versin . Hic birsey planli olmuyo zaten yinede bi umut ediyo insan ve her yolu deniyo.Heeee olabilir bende ilşki günümü biliyorum bende kız diye ayarladım çin takvimine göreeee baktımama asla uymadı erkek p’piyi gösterdi , planlı bişi yapmamam gerektiğini öğretti oğlum
O sekilde oldu zaten yumurtlamadan 3 gun once ust ustte birlesme oldu. Hesapli oldu yani osekilde soyleyeyim. tuttugu icin dollennme nisan ayinda gerceklesti. 5 i yada en fazla 6tisi net. Birtek yumurtlama gununde iliski olmadi . Buda spermin rahimde tutundugu qnlamina geliyor gebelik gerceklestigi icin.İlişki günü tuttuğuna nerden emin siniz.
Sperm 2 gün rahimde tutunup sonra da tutmuş olabilir.
O yüzden adet günü baz alınır.
İsterseniz saatine kadar bilin fark etmez.
O sekilde oldu zaten yumurtlamadan 3 gun once ust ustte birlesme oldu. Hesapli oldu yani osekilde soyleyeyim. tuttugu icin dollennme nisan ayinda gerceklesti. 5 i yada en fazla 6tisi net. Birtek yumurtlama gununde iliski olmadi . Buda spermin rahimde tutundugu qnlamina geliyor gebelik gerceklestigi icin.
Oyle walla hesapli kitapli olmuyomus bu isler.valla son adet veya ilişki gunu veya yumurtlama bile baz alınmayabiliyor :) Ben 21. ekim de adetim basladığı seklinde kayıt yapmışım. 29 ekim 1 kasım arası da sürekli ilişkim oldu ama doktor 14 ekim yazdı neden cunku bebegin gelişimi bi hafta onceden gidiyormus onu baz almalıymış :) bizde hesaplar hepten karışık yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?